Cele mai la modă cizme de toamnă-iarnă, o privire de ansamblu asupra tendințelor actuale

Cele mai la modă cizme de toamnă-iarnă, o privire de ansamblu asupra tendințelor actuale

Cu doar câteva clipe în urmă, te-ai aprovizionat cu flip-flops și sandale de vară și a venit deja timpul pentru cizmele de toamnă. Dacă te întrebi în ce modele de cizme și botine damă merită să investești pentru toamna anului 2021, asigură-te că verifici ultimele tendințe și propunerile designerilor și vei surprinde pe toată lumea cu o nouă achiziție. Iată ce modele să cauți pentru a arăta elegant în această toamnă!

Cizme de toamnă la modă – ce tendințe apar în 2021?

În toamna anului 2021, botinele și cizmele la modă pentru femei sunt un amestec de modele clasice de acum mulți ani, adaptate nevoilor moderne. Vrei să porți încălțăminte confortabilă și elegantă, iar toamna este momentul potrivit pentru a arăta impecabil. 

ADVERTISING

Anii 1980 sunt încă foarte puternici, în special stilurile punk și militare, din care derivă cizme grele cu tălpi groase, cizme Chelsea și botine dama cu șireturi. Tendința aceasta este susținută de case de modă renumite. Anii 1980 au readus, de asemenea, epoca disco și culorile metalice caracteristice, iar modelele aurii și argintii sunt exemple în acest sens. 

De asemenea, designerii apelează cu nerăbdare la soluții elegante și comode și se referă la tendința girlboss, care încalcă rutina impusă de biroul de acasă. Prin urmare, au apărut cizme și botine elegante în diferite ediții - modele pe un știft jos sau cizme cu toc înalt. De asemenea, poți vedea din ce în ce mai multe inspirații din vestul sălbatic, așa că cizmele de cowboy și botinele din piele de căprioară vor apărea pe stradă încă un an . Elementele neobișnuite sunt tot felul de curele, știfturi și catarame, dar și tivurile de blană.

stylish woman in winter fur coat walking in street
botine dama

Ce să cauți atunci când alegi cizmele de toamnă?

Amintește-ți că în cizmele de toamnă pentru femei trebuie să te simți mai întâi confortabil. De asemenea, ar trebui să facă față vremii imprevizibile de toamnă. Cizmele din piele, piele ecologică și piele de căprioară vor fi perfecte. În cazul acestora din urmă, s-ar putea să ai îndoieli dacă vor funcționa, dar este suficient să asiguri impregnarea prin achiziționarea preparatelor adecvate.

ADVERTISING

Cizmele trebuie selectate ținând cont de confortul tău. Dacă vrei ca noii tăi pantofi să fie funcționali, fii atentă la călcâi. Știind că nu-ți plac tocurile înalte, îndreaptă-ți atenția asupra . Modelele de cizme cu toc  sau cizme de cowboy pe blocuri stabile vor fi la fel de confortabile . Din fericire, tendințele extrem de diversificate și design-urile bogate facilitează alegerea, astfel încât nu trebuie să îți compromiți stilul pentru confort.

Cizme de toamnă pe talpă plată – ce cumperi în 2021?

Chiar și fanele tocurilor înalte apreciază botinele plate. Merită să ai cel puțin o astfel de pereche. În 2021, merită să acorzi o atenție deosebită botinelor plate legate cu șireturi. Modelele la modă ajung uneori la mijlocul gambei, sunt legate pe toată lungimea, dar uneori au o curea suplimentară. Sunt extrem de confortabile și elegante - vor funcționa bine în combinație cu o jachetă și o fustă scurtă în carouri. Așa vei obține un aspect interesant pentru lucru. În versiunea de zi cu zi, alege blugi drepți sau joggers din piele. Le poți purta, de asemenea, în stil cu rochiile florale preferate.

ADVERTISING

Cizmele Chelsea pentru femei, cunoscute pur și simplu sub numele de Chelsea , sunt la fel de populare . Acești pantofi au un design minimalist, cu panouri elastice pe laturi care facilitează alunecarea. Se potrivesc aproape cu orice, dar arată grozav cu pantaloni cu lungime 7/8 sau rochii midi. 

La câțiva centimetri deasupra solului - cizme cu platformă

Stilul militar și-a făcut loc în moda de zi cu zi pentru totdeauna, astfel încât dacă vei cumpăra botine cu platformă de pe https://answear.ro/, le vei purta multe sezoane. În toamna anului 2021, vor fi extrem de la modă. Pe lângă modelele militare , sunt la modă și cele tip biker, în care vei găsi elemente precum lanțuri, știfturi și catarame. Ambele tipuri de încălțăminte au un lucru în comun: o talpă groasă, masivă. Cu cât este mai înaltă, cu atât este mai avangardistă, tipic stilului berlinez. Unele modele au toc, astfel încât par chiar mai înalte. De asemenea, sunt foarte confortabile, iar grosimea platformei asigură stabilitate.