Cântăreața Demi Lovato a anunţat că este o persoană non-binară (Video)

Cântăreața Demi Lovato a anunţat că este o persoană non-binară (Video)

Cântăreaţa şi actriţa americană Demi Lovato i-a anunţat pe admiratorii ei că este o persoană non-binară şi că va folosi de acum înainte pronumele they/them (ei/ele sau lor).

Persoanele non-binare nu se identifică drept bărbaţi sau femei şi au tendinţa de a nu se conforma normelor asociate niciunuia dintre cele două genuri.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Astăzi este o zi în care sunt foarte fericită să împărtăşesc mai multe lucruri din viaţa mea cu voi toţi. Sunt mândră să vă anunţ că mă identific drept non-binară şi că îmi voi schimba în mod oficial pronumele în they/them", a anunţat vedeta americană pe Twitter.

Artista a mai spus că a ajuns să îşi înţeleagă identitatea de gen după ce a petrecut o perioadă "de vindecare şi de introspecţie" anul trecut.

"Simt că asta reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o resimt în exprimarea genului meu", a adăugat Demi Lovato în acelaşi mesaj online.

Cântăreaţa a mai spus că încă "mai are de învăţat pentru a deveni ea însăşi" şi că nu se consideră "un expert sau un purtător de cuvânt" pentru acest subiect.

Ea va sta de vorbă cu alte persoane non-binare într-un serial despre identitatea de gen.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!