Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați

Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați

Bill Gates și Melinda French Gates sunt oficial divorțați.

Un judecător a oficializat divorțul, semnând actele în acest sens, scrie CNN.

Cei doi s-au întâlnit în 1987 și s-au căsătorit în 1994. Ei au anunțat în luna mai că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

Fostul cuplu preciza atunci că „nu considerăm că mai putem crește împreună ca și cuplu în următoarea etapă a vieților noastre”.

Melinda a depus cererea de divorț în King County, Washington.

Acordul de divorț al cuplului este în conformitate cu un contract de separare, care nu este însă public. Niciunul dintre cei doi nu va plăti bani celuilalt, conform documentelor depuse luni în instanță.

ADVERTISING

Alte detalii financiare nu sunt incluse în documentele disponibile publicului.

Începând de luni, valoarea netă a lui Gates era de aproximativ 152 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Asta înseamnă că el și Melinda Gates au o avere de aproximativ 76 de miliarde de dolari fiecare, după divorț.

De menționat este că Melinda nu își va schimba numele de familie după divorț.

Când cuplul și-a anunțat divorțul, cei doi au spus că vor continua să conducă împreună organizația caritabilă ce le poartă numele: Fundația Bill și Melinda Gates.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Însă organizația a transmis luna trecută că plănuiește o perioadă de probă de doi ani, pentru a vedea dacă într-adevăr cei doi vor putea continua să lucreze împreună eficient.

„Dacă după această perioadă de probă de 2 ani cei doi ajung la concluzia că nu mai pot lucra împreună, atunci French Gates își va da demisia”, a precizat CEO-ul Mark Suzman.

Vezi și Melinda Gates ar putea deveni a doua cea mai bogată femeie din lume. Averea fabuloasă a fondatorului Microsoft, de la terenuri cât Hong Kongul, la Codexul lui Da Vinci

Citește și alte știri din categoria Monden:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇