Bill și Melinda Gates divorțează

Bill și Melinda Gates divorțează

Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează, după 27 de ani de căsnicie.

”După ce ne-am luat mult timp de gândire și am lucrat mult la relația noastră, am luat decizia să punem capăt căsniciei noastre”, au transmis cei doi într-un mesaj postat pe Twitter, citat de BBC.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anilor 1980, când Melinda s-a angajat la Microsoft. Au împreună trei copii.

Au fondat și conduc împreună organizația caritabilă ce le poartă numele: Fundația Bill și Melinda Gates. În anunțul divorțului ei amintesc fundația, a cărei misiune spun că este de a ”ajuta oameni din întreaga lume să ducă vieți sănătoase și productive”.

”Această credință o împărtășim în continuare și vom lucra și mai departe împreună la fundație, însă nu considerăm că mai putem crește împreună ca și cuplu în următoarea etapă a vieților noastre. Vă rugăm să acordați familiei noastre intimitate și spațiu pentru a naviga în această nouă viață”, se încheie mesajul celor doi.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!