Apelul lui Smiley, după ce Andreea Esca a recunoscut că a avut COVID-19

Apelul lui Smiley, după ce Andreea Esca a recunoscut că a avut COVID-19

Cântărețul Smiley face un apel la fanii săi din mediul online să creadă în existența COVID-19 și să aibă grijă de ei și de cei din jurul lor.

Apelul artistului vine în condițiile în care Andreea Esca a recunoscut, după zile de speculații și informații pe surse, că a fost bolnavă de coronavirus.

”Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atât…

ADVERTISING

O cunosc și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoștință personală care a avut Covid. Boala asta există și se răspândește foarte ușor.

Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor”, se arată într-o postare a cântărețului.

El și-a rugat fanii să nu îl pună la zid pentru că ”a exprimat o îngrijorare”.

https://www.facebook.com/smileyonline/posts/10158312296337332?__xts__[0]=68.ARD7YpXUDjnbU9Vx0m76hqSIVPNX3JG61evfYRJBsZZTjcQK_AsY7WZ1XbaENNuMhTzpVSdsr_JJCiG8VhT3fdhB0h1_-phPs8fRgKBlq-66sVah5yLNWjWS5obCVeDPKl_rl9MXvglZZJdOzRVKumdC09S_0F77ndhGu7EOFfPsZHFsIucEJvMa1EH5oHD-X6cK26Fqz3CMKNUOIu-hrtJ9N3SVlq1dB6DLfWSC1q3VZEwrULNZW6EtH3GfHtc1v6cix5xUCpoFCc8y6GErymr7fE0hxq4t9YHOhP9VcXLouczBUfdKSkKqULVPs3ZYSB3uksXaK3NuhqEd&__tn__=-R
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Andreea Esca a confirmat luni seara, într-o intervenție la ProTV, că a fost bolnavă de Covid-19, la fel și soțul, și băiatul ei. Soțul a ajuns la ATI și a beneficiat de un transplant de plasmă, după ce i-au cedat plămânii. ”Îmi spunea încontinuu: Nu mai pot, așa arată Iadul”, a mărturisit cu lacrimi în ochi cunoscuta vedetă a ProTV.

În cadrul interviului luat de unul dintre colegii săi, Andreea Esca a dezvăluit că totul a început cu pierderea mirosului și a gustului, simptome cunoscute pentru Covid-19, după care testele au ieșit pozitive.

ADVERTISING

Cel mai rău s-a simțit, și se simte în continuare, soțul ei.

Detalii aici - Andreea Esca recunoaște că a fost bolnavă de Covid-19, împreună cu soțul și băiatul: ”Nu lăsați garda jos!”

Citește și:

Medicul Dan Grigorescu cere program național de evaluare a imunității la COVID-19: De tratament să beneficieze orice cetățean, nu doar IPS Pimen și soțul Andreei Esca

Poluarea aerului facilitează infectarea cu noul coronavirus şi amplifică simptomele, arată un studiu

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. A stat peste 90 de zile la Terapie Intensivă

Iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv pentru noul coronavirus. Kimberly Guilfoyle trebuia să meargă la evenimentul organizat la Muntele Rushmore

Vedeta de la Bollywood Aishwarya Rai şi fiica sa au fost internate în spital cu COVID-19 (presă)

Teoria conspirației a învins! De ce mulți români nu mai cred că sunt în pericol, deși epidemia face ravagii?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇