Andreea Esca recunoaște că a fost bolnavă de Covid-19, împreună cu soțul și băiatul: ”Nu lăsați garda jos!”

Andreea Esca recunoaște că a fost bolnavă de Covid-19, împreună cu soțul și băiatul: ”Nu lăsați garda jos!”

Andreea Esca a confirmat luni seara, într-o intervenție la ProTV, că a fost bolnavă de Covid-19, la fel și soțul, și băiatul ei. Soțul a ajuns la ATI și a beneficiat de un transplant de plasmă, după ce i-au cedat plămânii. ”Îmi spunea încontinuu: Nu mai pot, așa arată Iadul”, a mărturisit cu lacrimi în ochi cunoscuta vedetă a ProTV.

În cadrul interviului luat de unul dintre colegii săi, Andreea Esca a dezvăluit că totul a început cu pierderea mirosului și a gustului, simptome cunoscute pentru Covid-19, după care testele au ieșit pozitive.

Cel mai rău s-a simțit, și se simte în continuare, soțul ei.

ADVERTISING

”Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede”, a declarat ea.

La spital au fost internați la etaje diferite, dar acum singurul care mai e în spital este soțul.

”Suntem bine. Rezultatul tuturor a fost negativ. Eu sunt bine, Alex e bine, mai trebuie să stea câteva zile în spital, la el va mai dura. Obosește foarte tare, nu a existat nicio zi în care să nu aibă nevoie de oxigen”, a mai dezvăluit cunoscuta prezentatoare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit”

Întrebată dacă știu de unde au luat virusul și dacă asta s-a întâmplat la petrecerea de la inaugurarea hotelului Olimp,  Andreea Esca a răspuns: ”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit”.

”Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul (...) Nu cred că e legat de acea petrecere, nu mai e nimeni dintre cei care au fost acolo care să fi avut rezultat pozitiv. Mai mulți și-au făcut testul si a iesit negativ”, a afirmat ea.

Andreea Esca a ținut să sublinieze pentru telespectatori că ”oricare putem lua virusul și oricând”.

”Ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți la tot felul de lucruri, dar toți putem face o abatere (...) Am participat la acea petrecere în aer liber (...) au fost toate măsurile posibile și imposibile pentru a fi în siguranță. Nu s-a tinut nimic in interior, noi am purtat măști. Dar da, și noi, ca și altii, am avut probabil momente în care am lăsat garda jos, ceea ce e foarte rău. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, a subliniat ea.

ADVERTISING

Vezi AICI imagini de la petrecerea organizată la Olimp, la care vedetele nu au purtat mască și nu au respectat distanțarea sanitară.

Intrebată dacă regretă ceva, Andreea Esca a revenit insistent cu același mesaj: ”Regret că am lăsat, și eu ca și mulți alții, garda jos în anumite momente și nu ar fi trebuit să fac asta. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult”.

”Nu lăsați garda jos! Cred că e cel mai important în acest moment. Cu siguranță virusul există (...) Să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanță, să avem încredere în medici și în Dumnezeu!”, a fost mesajul pe care Andreea Esca l-a transmis telespectatorilor postului ProTV.

Citește și ”COVID-19 la PRO TV: mai mulți angajați s-au îmbolnavit, în ciuda măsurilor de protecție”

Urmărește aici interviul integral:

Andreea Esca, întrebată direct de Cosmin Stan: „Ai fost sau nu ai fost bolnavă de COVID-19?”. Răspunsul oferit în exclusivitate de vedetă => https://bit.ly/30ymwpb

Publicată de PRO TV pe Luni, 20 iulie 2020

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇