Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. A stat peste 90 de zile la Terapie Intensivă

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. A stat peste 90 de zile la Terapie Intensivă

Actorul Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică dimineaţă după o îndelungată luptă cu COVID-19, la vârsta de 41 de ani.

Soţia sa, Amanda Kloots, a confirmat trista veste pe contul ei de Instagram. „Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri”, a scris ea.

„Inima mea este frântă pentru că nu îmi pot imagina vieţile noastre fără el”, a mărturisit soţia actorului, care a împărtăşit fanilor veşti despre starea acestuia pe contul său de Instagram pe toată perioada tratamentului, informează DPA.

ADVERTISING

Peste 90 de zile la terapie intensivă

Cordero a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în luna martie şi internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde a stat peste 90 de zile la unitatea de terapie intensivă [ICU].

În timpul şederii sale în spital, actorului i-a fost implantat un stimulator cardiac, i s-a amputat un picior şi a fost plasat în comă indusă. Cordero a dezvoltat şi complicaţii suplimentare, inclusiv infecţii pulmonare şi şoc septic.

Despre Nick Cordero

Originar din Hamilton, Ontario, actorul s-a înscris la Universitatea Ryerson la care a renunţat pentru a cânta pentru trupa Lovemethod. După ce a părăsit Canada şi s-a mutat în New York, el s-a remarcat în rolul Toxie din comedia "The Toxic Avenger".

Cordero şi-a făcut debutul pe Broadway în producţia din 2012 "Rock of Ages" şi a obţinut o nominalizare la premiile Tony şi una la Drama Desk, doi ani mai târziu, pentru interpretarea lui Cheech în adaptarea muzicală a "Bullets Over Broadway", de Woody Allen.

Actorul a avut de asemenea roluri în seriale precum "Queer as Folk", "Lilyhammer", "Blue Bloods" şi ''Law & Order: Special Victims Unit''.

ADVERTISING

Citește și:

OMS: Record de cazuri de coronavirus înregistrate într-o singură zi la nivel global

Un alt tenismen de top a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv pentru noul coronavirus. Kimberly Guilfoyle trebuia să meargă la evenimentul organizat la Muntele Rushmore


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇