Vedeta de la Bollywood Aishwarya Rai şi fiica sa au fost internate în spital cu COVID-19 (presă)

Vedeta de la Bollywood Aishwarya Rai şi fiica sa au fost internate în spital cu COVID-19 (presă)

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan şi fiica sau au fost spitalizate după ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus în cursul acestei săptămâni, la câteva zile după ce soţul şi socrul său au fost de asemenea internaţi, anunţă sâmbătă publicaţia Times of India, transmite Reuters.

Socrul lui Rai, celebrul actor Amitabh Bachchan, 77 de ani, şi soţul acesteia, actorul Abhishek Bachchan, 44 de ani, au fost internaţi la spitalul Nanavati din Mumbai la începutul acestei săptămâni, devenind cei mai celebri pacienţi COVID-19 din India.

ADVERTISING

În acest timp, Aishwarya Rai, fostă Miss World, şi fiica ei în vârstă de 8 ani, Aaradhya Bachchan, s-au aflat în izolare la domiciliu. Publicaţia Times of India a anunţat că au fost internate şi ele, vineri, la un spital privat de top.

Cotidianul The Indian Express, care citează agenţia de ştiri PTI, anunţă că întreaga familie răspunde foarte bine la tratament.

"Sunt bine cu toţii. Amitabh Bachchan şi Abhishek Bachchan vor rămâne în spital încă o zi sau două", conform unei surse din spital, citată de Indian Express.

Aishwarya Rai, 46 de ani, a jucat în câteva filme la Bollywood dar şi la Hollywood şi este ambasador pentru câteva companii multinaţionale printre care şi L'Oreal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește AICI, minut cu minut, evoluția pandemiei la nivel mondial.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇