Informare meteo de ninsori pentru toată țara și cod galben pentru mai multe județe. Cum va fi vremea în Capitală

Informare meteo de ninsori pentru toată țara și cod galben pentru mai multe județe. Cum va fi vremea în Capitală

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o atenționare de tip cod galben de ninsori pentru mai multe județe și o informare de ninsori pentru toată țara.

Informarea a intra în vigoare la ora 11:00 și expiră la ora 20:00.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În intervalul menționat, va continua să ningă în cea mai mare parte a zonei montane și în Transilvania, iar în Moldova și în zona deluroasă a Olteniei și a Munteniei vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă de 15 l/mp.

Codul galben de ninsori a intrat în vigoare tot la ora 11:00 și expira la ora 20:00.

În zona Carpaților Meridionali și Orientali, precum și în Munții Apuseni, temporar va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent deja depus.

Cum va fi vremea în Capitală

În București, vineri, vremea va fi rece pentru această dată calendaristică. Cerul va prezenta înnorări și trecător vor mai fi posibile ploi
slabe.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!