Frigul din toată țara va mai ține câteva zile - informarea meteo a fost prelungită. Cum va fi vremea în București

Frigul din toată țara va mai ține câteva zile - informarea meteo a fost prelungită. Cum va fi vremea în București

 Administrația Națională de Meteorologie a prelungit, miercuri, informarea meteorologică de vreme rea valabilă pentru toată țara.

Astfel, aceasta este deja în vigoare și a fost prelungită până vineri dimineață la ora 10:00.

În intervalul menționat, temporar va ninge în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în zona de munte, prin acumulare, se vor înregistra cantități de 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

În zona montană înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Cum va fi vremea în Capitală

În București, miercuri, cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, dar probabilitatea pentru precipitații mai ales sub formă de ninsoare va fi
redusă.

Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

Joi, vremea va fi rece, cerul va fi temporar noros, iar spre seară și în prima parte a nopții, va ninge slab și se vor depune 1…2 cm de zăpadă peste stratul deja existent.

Vântul va sufla slab și moderat (rafale de 25…35 km/h). Temperatura
maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: