Sergiu Manea, un lider emblematic în domeniul bancar, este invitat special în cadrul podcastului "CE MAI ZICI?" de la Liceul Laude-Reut

Sergiu Manea, un lider emblematic în domeniul bancar, este invitat special în cadrul podcastului "CE MAI ZICI?" de la Liceul Laude-Reut

Andreea Constantinescu și Tudor Matei, elevi ai Liceului Laude-Reut, au avut onoarea să discute cu un invitat de marcă din lumea bancară românească – Sergiu Manea, CEO al Băncii Comerciale Române, unul dintre cei mai respectați lideri din domeniul financiar din România, într-un nou episod al podcastului „CE MAI ZICI?”.

În cadrul unui dialog captivant, Sergiu Manea a împărtășit perspective valoroase, oferind tinerilor sfaturi atât pentru o carieră de succes, cât și pentru o viață împlinită. De la importanța menținerii unui echilibru între viața profesională și cea personală, la recunoașterea și valorificarea oportunităților și până la definirea clară a obiectivelor personale, Sergiu Manea a abordat teme esențiale pentru dezvoltarea profesională și personală a tinerilor.

ADVERTISING

"Cariera este importantă, dar nu trebuie să uităm să ne dedicăm timp și energie celorlalte aspecte ale vieții noastre, cum ar fi sănătatea, familia și hobby-urile", a subliniat el.

De asemenea, Sergiu Manea a vorbit despre rolul norocului în carieră și viață, subliniind că este important să recunoaștem oportunitățile și să le valorificăm.

"Norocul poate juca un rol în viața noastră, dar nu ar trebui să așteptăm să vină din senin. Trebuie să fim pregătiți să recunoaștem și să valorificăm oportunitățile care apar în calea noastră", a adăugat el.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sergiu Manea a subliniat importanța căutării perfecțiunii în ceea ce facem, însă a atras atenția că perfectul poate deveni inamicul binelui. "Căutarea perfecțiunii poate fi o trăsătură admirabilă, dar trebuie să fim conștienți că uneori este mai important să acționăm și să progresăm, chiar dacă lucrurile nu sunt perfecte", a explicat el.

În ceea ce privește parcursul său personal către poziția de CEO al unei bănci, Sergiu Manea a subliniat importanța muncii asidue, a perseverenței și a asumării riscului calculat: "Drumul către succes poate fi plin de obstacole și provocări, dar cu determinare și disciplină, se poate ajunge acolo unde ne propunem."

ADVERTISING

Într-o lume în care mentoratul și comunitatea joacă roluri vitale în dezvoltarea viitoarelor generații de elită, Sergiu Manea și-a reafirmat angajamentul față de inspirarea și susținerea tinerilor, recunoscând contribuția semnificativă pe care Complexul Educational Laude-Reut o aduce în formarea liderilor viitorului.

Episodul special al podcastului "CE MAI ZICI?" cu Sergiu Manea poate fi urmărit aici:

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=R5TygMkvWBM 

Facebook: https://www.facebook.com/LaudeReut/videos/1085964752496744 

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți despre podcastul "CE MAI ZICI?" și alte inițiative ale Liceului Laude-Reut, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele noastre sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/LaudeReut 

Instagram: https://www.instagram.com/laudereutce 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/laudereut 

Website: www.laude-reut.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇