Laude-Reut, trambulina care le-a pus pe Alexandra și Theia pe drumul succesului

Laude-Reut, trambulina care le-a pus pe Alexandra și Theia pe drumul succesului

După absolvirea cursurilor liceale la Complexul Educațional Laude-Reut, două tinere remarcabile, Alexandra Bordeiașu și Theia Hartenis, și-au continuat studiile în străinătate, la Reichman University – International School din Israel.

Această universitate de prestigiu, înființată de celebrul profesor israelian Uriel Reichman în 1994, este recunoscută pentru excelenţa academică și pentru faptul că încurajează creativitatea și inovația printre studenți.

Laude-Reut a fost trambulina care le-a pus pe Alexandra și Theia pe drumul succesului academic și profesional.

ADVERTISING

Fiind deja membrele unei comunități studențești importante de alumni Laude-Reut, cele două tinere s-au evidențiat prin excelența lor la Reichman University. Faptul că numele lor figurează pe Lista Decanului la Școala Lauder de Guvern, Diplomație și Strategie demonstrează dedicarea și angajamentul lor față de învățare și performanță.

Theia Hartenis este, de asemenea, Manager la International Negotiations Club la Reichman University.

alexandra-bordeiasu1

Alexandra Bordeiașu și-a exprimat pasiunea pentru diplomație încă din timpul liceului, la Laude-Reut. În anul 2021, când era elevă în clasa a XII-a, a declarat: "Să cresc aici, la Complexul Educațional Laude-Reut, mi-am oferit oportunitatea de a-mi exprima întotdeauna opiniile și de a-mi pune imaginația și creativitatea la lucru pentru a putea explora cât mai multe perspective dintr-o scară mai largă de cunoaștere."

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Această atitudine și pasiune au ghidat-o pe Alexandra către o carieră diplomatică promițătoare.

Astăzi, ea face primii pași în această carieră, intrând în ritmul programului de pregătire a tinerilor diplomați din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României.

În plus, tot în cadrul studiilor pe care le desfășoară în Israel, Alexandra a fost acceptată de către Universitatea George Washington pentru un semestru și va începe cursurile în luna august.

Nu doar excelența academică, ci și valorile și cultura învățate la Laude-Reut au contribuit la succesul celor două absolvente. Principiile de respect reciproc, dezbaterile deschise și încurajarea fiecărei idei au format baza pe care Alexandra și Theia și-au construit drumul către succes.

ADVERTISING

Complexul Educațional Laude-Reut este mândru să își numească absolventele și să le sprijine în călătoria lor spre succes. Cu dedicație și determinare, aceste tinere promit să aducă onoare și excelență reputației și valorilor școlii. 

Pentru mai multe informații despre Complexul Educațional Laude-Reut, ne puteți urmări pe rețelele sociale:

https://www.facebook.com/LaudeReut

https://www.instagram.com/laudereutce

https://www.linkedin.com/company/laudereut

www.laude-reut.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇