O șansă pentru viitorul tău - programul de burse acordate elevilor de Complexul Educațional Laude-Reut continuă în anul școlar 2024-2025

O șansă pentru viitorul tău - programul de burse acordate elevilor de Complexul Educațional Laude-Reut continuă în anul școlar 2024-2025

Complexul Educaţional Laude-Reut și-a luat un angajament ferm în a asigura oportunităţi egale pentru fiecare elev și oferă un număr de 12 burse școlare absolvenților de gimnaziu care doresc să studieze la unul dintre cel mai bine cotate licee private din România, în cadrul programului „O șansă pentru viitorul tău”.

Acordarea de burse elevilor excelenți reprezintă o modalitate importantă de a recunoaște și de a susține talentele promițătoare din comunitate. Astfel, Complexul Educaţional Laude-Reut își asumă misiunea educării şi a pregătirii  elevilor la cele mai  înalte standarde, pregătindu-i astfel pentru cele mai riguroase medii academice, contribuind din timp și la formarea lor că viitori adulți responsabili și buni profesioniști. 

ADVERTISING

Și pentru anul școlar 2024 – 2025, Ambasada Israelului în România finanțează două burse integrale, care acoperă în proporție de 100% costurile de școlarizare. Implicarea Ambasadei Statului Israel în această inițiativă, prin acordarea a două burse de studii, adaugă o dimensiune internațională și consolidează parteneriatele pentru educația de calitate.

Celelalte zece burse sunt oferite în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 și pot fi parțiale sau integrale, în funcție de mediile candidaților și de rezultatele lor la testări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Inainte de desfășurarea propriu-zisă a concursului (interviu și proba scrisă), are loc o intâlnire a tuturor candidaților şi a părinților acestora cu reprezentanții comisiei de evaluare a Complexului Educațional Laude-Reut. Anul acesta, ne-a onorat cu prezența la aceasta întâlnire domnul vice-ambasador al  Statului Israel în România, Rami Teplitskiy. Acesta i-a felicitat pe elevii bursieri, dorindu-le mult succes în ciclul liceal.

Toate detaliile privind criteriile de acordare a burselor, regulamentul și programul concursului se regăsesc pe site-ul Complexului Educațional Laude-Reut (www.laude-reut.ro).

ADVERTISING

Continuarea an de an a programului de burse incepand din 2006 demonstrează un angajament serios asumat de Complexul Educațional Laude-Reut pentru dezvoltarea tinerilor și pentru crearea unei societăți mai bune, bazată pe educație și acces la oportunități egale.

În anul 2006, s-a înfiinţat Liceul Lauder-Reut, cu un profil extracurricular unic în sistemul de învățământ din România: diplomatie, business, media şi public speaking, robotica, cu profilurile matematică-informatică, ştiinţe sociale si stiinte ale naturii, toate bilingv-engleză.

În toți cei 26 de ani de existență a școlii, rata de promovare a examenului de bacalaureat a fost de 100%, cu media pe școală care clasează instituția între primele din București și din țară, în fiecare an.

Înființat în urmă cu peste 26 de ani la inițiativa omului de afaceri american Ronald S. Lauder, Complexul Educațional Laude-Reut este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ preuniversitar din țară, acoperind în prezent toate nivelurile de școlarizare, de la grădiniță la liceu.

Mai multe detalii despre Complexul Educațional Laude-Reut, aici:

https://www.facebook.com/LaudeReut

www.laude-reut.ro 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇