Echipa de robotică a Complexului Educațional Laude-Reut a obținut locul al doilea la First Tech Challenge, ediția 2024

Echipa de robotică a Complexului Educațional Laude-Reut a obținut locul al doilea la First Tech Challenge, ediția 2024

Echipa Hypercube a Complexului Educational Laude-Reut a avut bucuria de a se califica pentru participarea la Regionala București, în cadrul Competiției Internaționale First Tech Challenge, ediția 2024. Aceasta a avut loc în perioada 26-28 ianuarie, la clădirea Oslo, unde echipele concurente au susținut meciuri eliminatorii şi au trecut prin mai multe runde de jurizare, constând într-un interviu cu o comisie de judecători FTC şi sesiuni spontane de intrebări la stand. 

Ca rezultat al activității elevilor Laude-Reut de anul acesta, echipa de robotică a Complexului Educațional Laude-Reut a obținut premiul Connect, locul al doilea. Făcând referință la conexiunile dintre comunitatea STEAM şi generațiile prezentului, acest premiu celebrează eforturile echipei Hypercube de a aduce domeniile tehnice mai aproape de adolescenții de astăzi, începând cu colegii de şcoală.

ADVERTISING

Hypercube este o echipă formată din elevi pasionați de tehnologie, robotică şi inginerie din clase de la a 9a până la a 12a. 

În anul 2006, s-a înfiinţat Liceul Lauder-Reut, cu un profil extracurricular unic în sistemul de învățământ din România: diplomație, business, robotică, media şi public speaking, cu profilurile matematică-informatică, ştiinţe sociale și științe ale naturii, toate bilingv română - engleză.

În toți cei 26 de ani de existență a școlii, rata de promovare a examenului de bacalaureat a fost de 100%, cu media pe școală care clasează instituția între primele din București și din țară, în fiecare an.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Înființat în urmă cu peste 26 de ani la inițiativa omului de afaceri american Ronald S. Lauder, Complexul Educațional Laude-Reut este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ preuniversitar din țară, acoperind în prezent toate nivelurile de școlarizare, de la grădiniță la liceu.

Mai multe detalii despre Complexul Educațional Laude-Reut, aici:

https://www.facebook.com/LaudeReut

www.laude-reut.ro 

ADVERTISING