Profită cu EasyCart de avantajul pe care ți-l oferă mediul online

Profită cu EasyCart de avantajul pe care ți-l oferă mediul online

Oricare ar fi stadiul businessului pe care îl deții, întotdeauna este loc pentru dezvoltarea sa și deblocarea a cât mai multe oportunități. Una dintre posibilitățile excelente pe care le ai la îndemnă la momentul actual este extinderea în mediul online pentru că aici vei găsi mare parte din publicul tău țintă; persoane interesate și dispuse să cumpere de la tine. Tot ce trebuie să faci este să ajungi la publicul tău, iar EasyCart îți vine în ajutor cu servicii de creare site magazin online, primul pas spre o vizibilitate mai crescută, notorietate și, implicit, vânzări mai multe. 

De ce este important să activezi și în mediul online?

Comerțul este un domeniu vast, în continuă dezvoltare și, pentru a avea succes, trebuie să te adaptezi schimbărilor care apar. Asta înseamnă că deschiderea unor puncte de desfășurare în mediul online nu mai este o pretenție, ci o necesitate. Mare parte din publicul țintă se află aici și se va orienta către concurență dacă pe tine nu te găsește. Creșterea pe care o poate avea această tranziție asupra afacerii tale este reală și o poți observa doar dacă încerci, iar pentru asta, easyCart propune numeroase opțiuni prin care să poți să testezi și să implementezi un magazin online. 

ADVERTISING

Care sunt pași pentru a-ți deschide un magazin online?

Dacă ai amânat această etapă din cauza faptului că ai considerat dificil de creat și pus în funcțiune un site pentru afacerea ta, află că prin intermediul unei platforme eCommerce precum easyCart o poți face foarte ușor și rapid. Intri pe site-ul nostru unde îți alegi abonamentul după propriile nevoi, iar noi te vom contacta într-un timp foarte scurt pentru a pune la punct detaliile. Imediat după vei fi înregistrat pe platformă și încep demersurile pentru construirea și lansarea magazinului tău online. Totul va fi pus la punct, inclusiv parteneri care să te ajute să te dezvolți și să observi o creștere considerabilă a vânzărilor. Totul durează între 5 și 15 zile, ceea ce înseamnă că în maxim 3 săptămâni de la solicitare poți pune în funcțiune noul site și să îi culegi roadele. 

ADVERTISING

Cine poate beneficia de aceste servicii?

Orice afacere, fie la început de drum sau în curs de scalare, indiferent de domeniul de activitate, poate beneficia de pe urma exploatării eCommerce-ului. easyCart propune, sub forma a 4 pachete, servicii adaptate tuturor brandurilor care își doresc să deschidă cât mai repede un magazin online. 

Descoperă costurile adaptate nevoilor tale

Dacă doar îți dorești să testezi vânzările online, poți începe cu abonamentul de bază, de doar 24 euro pe lună. Cuprinde strictul necesar pentru a putea pune în funcțiune un magazin, inclusiv servicii de mentenanță garantate. Ulterior, dacă simți nevoia, vei putea opta pentru unul dintre cele 3 update-uri disponibile: avansat, profesional și premium, pentru doar câteva zeci de euro în plus pe lună. Fiecare dintre acestea aduce îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește modalitatea de gestionare, gradul de atractivitate pentru vizitator și sporește astfel șansele de a finaliza vânzări. Poți, doar cu ajutorul acestei platforme, să obții activitatea unui magazin profesional care deține echipă de marketing, manager și facilități multiple de promovare, totul în schimbul unei sume modice. În plus, ai posibilitatea de a adăuga oricând alte configurări și funcții, contra cost, în așa fel încât să personalizezi în totalitate site-ul după propriile preferințe și să obții în continuare rezultatele scontate. 

ADVERTISING

Profită din plin de toate avantajele pe care le poate aduce extinderea în mediul online pentru afacerea ta și lasă toată munca în mâinile experților Easycart!