Moise Guran revine la Europa FM cu o emisiune rock

Moise Guran revine la Europa FM cu o emisiune rock

Moise Guran revine la Europa FM cu o nouă emisiune, după ce la începutul anului anunţa că părăseşte postul de radio pentru a se implica în politică.

Începând de azi, 17 septembrie, Guran va realiza programul rock de joi seară, „Rock&Talk”, de la ora 21:00, anunţă Europa FM. Emisiunea va fi difuzată în fiecare joi pe frecvențele Europa FM și online, pe europafm.ro.

„Încerc să fiu mai degrabă inspirațional decat editorial, intenția fiind de a susține cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri.

ADVERTISING

E o emisiune cu muzică și vorbe, așa cum îi spune și numele. Marea provocare a acestei emisiuni e să aducă cel puțin jumătate din conținut muzică rock foarte nouă, cea mai mare parte a pieselor nu s-au auzit nici pe alte stații. Asta a fost provocarea pentru mine, sa învăț o nouă meserie.

Tema emisiunii din această seară este ura și modul în care ultimele evenimente ne-au influențat nu atât viața, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea și provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de șase luni de zile”, spune Moise Guran.

ADVERTISING

Moise Guran a anunţat în ianuarie că a luat decizia să părăsească stația de radio Europa FM, unde modera emisiunea „România în direct”, pentru a-şi „asuma un rol politic”.

Citește și alte știri din Media:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇