Obama își lansează primul volum din ”Promised Land”, o carte care va fi publicată simultan în 25 de limbi, în întreaga lume

Obama își lansează primul volum din ”Promised Land”, o carte care va fi publicată simultan în 25 de limbi, în întreaga lume
Foto: Facebook Barack Obama

Fostul preşedinte american Barack Obama a anunţat joi apariţia unei cărţi la 17 noiembrie, la două săptămâni după alegerile care urmează să-i departajeze pe Donald Trump şi Joe Biden, intitulată ”Promised Land”, care va fi publicată în mod simultan în 25 de limbi în întreaga lume şi este primul din două volume, relatează AFP.

”Terminarea unei cărţi îţi dă un sentiment foarte special şi sunt mândru de acesta”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter fostul preşedinte democrat, care s-a aflat la putere din 2009 în 2017.

Predecesorul lui Donald Trump spune că a încercat să ofere ”o versiune onestă” a preşedinţiei sale şi o reflecţie asupra ”mijloacelor de a potoli disensiunile şi de a face astfel încât democraţa să funcţioneze pentru toată lumea”.

Cartea – al cărui proiect era cunoscut, dar a cărei dată de apariţie rămânea înconjurată în mister – va fi publicată în Statele Unite de Penguin Random House.

https://www.facebook.com/barackobama/posts/10158091324011749

Cartea pe care Michelle Obama a publicat-o în noiembrie 2018 a avut un succes răsunător. Ea s-a vândut în 11,5 milioane de exemplare în lume.

Citește și:

Discursurile care pot schimba lumea. Joe Biden și soții Obama și-au unit forțele să îl învingă pe Trump