Documentar despre Regina Maria, de ziua Micii Uniri, la France 3 (Video)

Documentar despre Regina Maria, de ziua Micii Uniri, la France 3 (Video)

Televiziunea franceză France 3 difuzează, luni seara, de la ora 22.10 (ora 21.10, ora Franței – n.red.), un documentar despre Regina Maria a României, cu ocazia zilei Micii Uniri.

Potrivit contului de Facebook Familia Regală a României, documentarul cuprinde un interviu oferit televiziunii franceze de Majestatea Sa Margareta: ”Astă-seară, televiziunea franceză France 3 prezintă, de la ora 21.10 (ora Franței), documentarul realizat de jurnalistul Stéphane Bern dedicat Reginei Maria a României, în cadrul seriei de emisiuni Secrets d’Histoire.”

Marie de Roumanie – l’étonnante reine des Carpates

Astă-seară, televiziunea franceză France 3 prezintă, de la ora 21.10 (ora Franței), documentarul realizat de jurnalistul Stéphane Bern dedicat Reginei Maria a României, în cadrul seriei de emisiuni „Secrets d’Histoire”. „Marie de Roumanie – l’étonnante reine des Carpates” cuprinde un interviu oferit televiziunii franceze de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei. Documentarul poate fi vizionat online aici: https://www.france.tv/france-3/direct.html

Publicată de Familia Regala a Romaniei pe Duminică, 23 ianuarie 2022

Documentarul ”Marie de Roumanie – l’étonnante reine des Carpates” prezintă și imagini de arhivă cu Regina Maria, care domnit în perioada 1914 – 1927.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇