Un bar din Anglia nu mai primește clienți sub 25 de ani, din cauza COVID

Un bar din Anglia nu mai primește clienți sub 25 de ani, din cauza COVID

Un bar din comitatul Yorkshire, Anglia, nu mai primește clienții care au sub 25 de ani.

Motivul: tinerii sunt învinuiți că răspândesc coronavirusul. Barul se numește Oddfellows Arms.

Proprietarul barului, Maggie Holmes, spune că vrea doar să își protejeze clienții, întrucât majoritatea tinerilor nu prezintă simptome de COVID.

Ea a luat decizia după ce mai mulți tineri au testat pozitiv la COVID în  Sherbern-in-Elmet, scrie Independent.

Londra se gândește să introducă noi restricții în iarnă. Un raport arată că Marea Britanie ar putea înregistra 85.000 de decese din cauza Covid-19

Ea a povestit că după ce a anunțat această interdicție a primit multe amenințări, inclusiv cu moartea. Totuși, Maggie Holmes rămâne fermă:

ADVERTISING

”Nivelul de abuz a fost incredibil, când tot ce vreau eu să fac este să protejez oamenii. Sunt oameni care nici măcar nu au venit în pub-ul meu. Doar își bat joc de mine și mă amenință. Am plâns foarte mult zilele astea. Oricum, în mod normal nu prea avem clienți sub 30 de ani”, a declarat femeia pentru sursa citată.

La începutul acestei săptămâni, specialistul Chris Whitty a declarat că numărul de cazuri de COVID în UK a crescut din cauza tinerilor cu vârsta curpinsă între 17 și 29 de ani.

ADVERTISING

Aceeași ipoteză a fost lansată și de ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, care a afirmat că noile creșteri sunt provocate de ”socializarea oamenilor de 20 - 30 de ani”.

Din cauza cifrelor ridicate ale pandemiei în Marea Britanie, adunările sociale cu mai mult de șase persoane vor fi interzise în Anglia atât în interior, cât și în exterior.

Măsura intră în vigoare la 14 septembrie.

Vezi și Studiu privind cele 6 decese ale unor copii cu COVID-19 în Marea Britanie. Specialiștii încurajează părinții să-și lase copiii la școală

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇