Horoscopul săptămânii 8 - 14 august

Horoscopul săptămânii 8 - 14 august

Berbec

Eforturile tale se îndreaptă în această săptămână către sufletul tău. Este o perioadă bună de a-ţi croi noi planuri de viitor, de a face curăţenie în toate tipurile de relaţii, dar mai ales de a te gândi pe îndelete la ce îţi doreşti cu adevărat. Profită de îndemnurile astrelor de a-ţi reconfigura drumul vieţii. În zilele de 9 și 10 August, cariera şi relaţiile cu şefii sunt destul de răscolite. Relaţiile colegiale sunt conflictuale. Fii prudent, nu îţi divulga intenţiile şi bazează-te doar pe forţele tale. Prietenii şi protectorii te pot sfătui de bine. Există multă confuzie şi iluzie în acest segment de viaţă. Evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, mai ales în a doua parte a săptămânii. În ultimele zile, dorinţa de retragere din cotidian va fi la cote înalte.

Taur

În primele zile ale săptămânii se va face remarcată la tine dorinţa de rafinare sufletească. Vizionarea pieselor de teatru, ascultarea concertelor de muzică, lecturarea unei cărţi deosebite sau participarea la seminarii cu teme spirituale îţi pot fi de mare folos. Te poţi gândi la călătorii în străinătate sau la studii pe termen lung. Zilele de Miercuri și Joi îţi aduc în atenţie cariera şi imaginea ta în ochii celorlalţi. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef. Nemulţumirile existente în carieră te vor duce la ideea de a-ţi schimba domeniul profesional. În relaţii se pare că oscilezi între prieteni şi persoana iubită. Acest balans te poate obosi destul de mult şi îţi poate strica relaţii bune.  La finalul săptămânii se întrezăresc agape alături de cei dragi.

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2022

Gemeni

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie taxele, impozitele, relaţiile cu instituţiile financiare sau chestiuni legate de moşteniri. În funcţie de caz, poţi întâmpina dificultăţi în semnarea unor documente sau poţi descoperi ceva nereguli. Sunt aspecte pasagere ce se pot rezolva cu prudenţă şi discernământ. Pe 11 şi pe 12 August, relaţiile cu străinătatea sunt în prim-plan. Sunt vizate călătoriile sau studiile pe termen lung. Bine ar fi să reţii şi să aplici sfaturile şi îndemnurile primite de la prieteni, mai ales de la femei. Spre sfârşitul săpătămânii, astrele îţi trimit provocări în zona carierei şi a imaginii în ochii celorlalţi. Există forfotă în domeniul profesional, conflicte, dar şi posibilităţi de avansare socială. Sunt posibile invitaţii la evenimente sociale deosebite, ce te vor ajuta în viitor.

Rac

Relaţiile parteneriale şi colaborările îţi deschid săptămâna. Sunt momente bune de a rezolva diverse animozităţi cu patenerul de viaţă sau de a rediscuta etapele unui proiect. Zilele de Miercuri și Joi îţi aduc în atenţie chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Este vorba despre taxe, impozite, datorii de orice fel, dar şi aspecte legate de partaje sau moşteniri. Există persoane în jurul tău care te sfătuiesc la capitolul bani şi veghează atent asupra finanţelor tale. Este posibilă îmbunătăţirea poziţiei sociale. Spre sfârşitul săptămânii, astrele te sfătuiesc să te ocupi de relaţiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Poţi călători în interes de serviciu sau de agrement. S-ar putea ca unele călătorii să fie suspendate. Bine ar fi să ai în vedere şi activităţile culturale.

Leu

Activităţile de la locul de muncă îţi deschid săptămâna. Sănătatea fluctuează destul de mult. Evită conflictele cu ceilalţi şi ocupă-te doar de activităţile de rutină. Zilele de Miercuri și Joi sunt interesante la capitolul relaţii parteneriale şi colaborări. Sunt posibile discuţii contradictorii. Temperează-ți dorinţa de a te alătura altora în colaborări sau proiecte pe care nu le cunoşti foarte bine. Se pare că în preajma ta este un partener important ce îţi poate ghida paşii într-un proiect de lungă durată. Fii prudent la capitolul financiar! Sunt restricţii şi întârzieri legate de plata salariilor sau a altor drepturi. Verifică-ţi în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Discordia sălăşluieşte în sectorul banilor şi bunurilor de la alţii, astfel încât prudenţa şi discernământul te pot scăpa de neplăceri.

5, Vibrația numerologică a lunii AUGUST. E vremea marilor schimbări!

Fecioara

Tu începi săptămâna cu chef de distracţii şi aventuri. Cu toate că în sufletul tău există nemulţumiri legate de propria-ţi persoană sau de propriul drum în viaţă, reuşeşti să te detaşezi pentru câteva momente. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte neplăceri, dar sunt momente pasagere. Zilele de Miercuri și Joi îţi aduc multă forfotă în sfera muncii. Relaţiile colegiale sunt dinamice şi înconjurate de neprevăzut. Există varianta să te gândeşti la schimbarea domeniului profesional, orientându-te către domenii avangardiste. Sănătatea este vulnerabilă. Foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi odihneşte-te mai mult. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi trimit raze în sectorul relaţiilor parteneriale şi al proiectelor. Sunt posibile situaţii conflictuale, reproşuri din partea partenerului de viaţă sau reevaluări de poziţie într-o colaborare.

Balanta

Activităţile gospodăreşti dau startul acestei săptămâni. Poţi face cu succes curăţenii generale, reparaţii curente. Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neaşteptate. Recomandabil este să-i aduni pe cei dragi la o şuetă pentru a depăna amintiri. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de fluctuante, dar se poate cădea la pace pe orice subiect. Pe de altă parte sunt posibile oferte de colaborare profesională noi şi foarte bune. Fii foarte atent la sănătate şi la locul de muncă! Relaţiile colegiale sunt tensionate. Nu îţi este pe plac ce se petrece în sfera muncii, dar ai răbdare şi nu răspunde la provocări. Bazează-te doar pe tine însuţi! Sănătatea este vulnerabilă. Evită, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe toată durata săptămânii. În ultimele zile ale intervalului analizat detaşează-te de tot ce te înconjoară.

Oracolscop 08 - 14 august 2022

Scorpion

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Ai putea afla veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Alţii se pot ocupa de studii pe termen scurt. Zilele de 11 şi 12 August sunt propice activităţilor gospodăreşti. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. Un membru al familiei îţi poate oferi sfaturi preţioase vizavi de drumul tău în viaţă. Creativitatea este la cote înalte. Ocupa-te de domeniile dragi sufletului tău. Fii atent la relaţia cu persoana iubită şi în funcţie de caz și la copii! Spre finalul săptămânii organizează o petrecere pentru cei dragi. De reţinut că relaţiile cu prietenii şi protectorii se află într-un con de umbră.

Sagetator

Capitolul financiar este prioritar pentru tine la începutul acestei săptămâni. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de salariul de la un loc de muncă. Relaţiile cu şefii sunt tensionate, în schimb colegii îţi sunt alături. Pe de altă parte, veselia te însoţeşte în permanenţă, reuşind să depăşeşti toate problemele vieţii cotidiene. Zilele de 11 şi 12 August le poţi dedica studiului. Ori te înscrii la cursuri, ori finalizezi unul deja început. O discuţie de taină cu o rudă apropiată te poate pune pe gânduri. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri pentru cineva drag. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te îndeamnă să te ocupi de casă şi familie. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau planurile de achiziţionare a unei locuinţe noi sunt bine susţinute.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii îţi aduc multă energie şi dorinţă de a te implica în toate aspectele vieţii. Vizitele la saloanele de întreţinere corporală sau cursurile de dezvoltare personală ţi-ar fi de mare folos. Pe 11 şi 12 August apar chestiuni financiare. Poţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar de folos. Relaţiile cu străinătatea se află într-un con de umbră. Călătoriile în afara graniţelor ţării se pot amâna pentru o altă perioadă mai bună. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul cotidian este la cote înalte, ai idei bune, iar ceilalţi vor fi fascinaţi de vorbele tale. Totuşi, fii prudent şi nu îţi divulga planurile de viitor. S-ar putea să călătoreşti pe distanţe scurte.

Varsator

La începutul săptămânii nu prea te faci remarcat în anturaj. Dorinţa de interiorizare este la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs. Personalitatea ta are o doză mare de mister, fapt ce va fi observat de cei din jur. Recomandabil este să fii prudent cu stările tale, deoarece te poţi amăgi foarte uşor. Sfaturile unui psiholog sau specialist în dezvoltare personală ar fi binevenite. Poţi cunoaşte oameni noi, interesanţi, ce îţi vor rămâne alături multă vreme. Capitolul financiar este foarte dinamic. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât fii prudent la cheltuieli. Discordia îţi pândeşte din umbră acest segment de viaţă şi îţi poate crea neplăceri oricând. La finalul săptămânii verifică pe îndelete situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Energia vitală este scăzută.

Pesti

În prima parte a săptămânii eşti preocupat de prieteni. S-ar putea ca unele relaţii să se sfârşească, dar se face loc pentru altele noi. Evită discuţiile contradictorii, fii mai rezervat şi primeşte cu inima deschisă sfaturile sau îndemnurile celorlaţi. Unele informaţii pot fi alarmante, dar beneficiezi de suficientă susţinere astrală pentru a rezolva orice problemă. Intervalul 8 – 12 August este delicat pentru sănătate. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Pe de altă parte, există persoane în anturajul tău care nu prea te privesc cu ochi buni. Indicat ar fi să-ţi reevaluezi atitudinea faţă de tot ce te înconjoară, dar mai ales faţă de tine însuţi. Frecventează cursuri de dezvoltare personală, relaţională sau de comunicare. Se pare că îţi surâde norocul la cadouri şi recompense. La finalul săptămânii te vei simţi excelent.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇