Horoscop zilnic: 8 martie

Horoscop zilnic: 8 martie

Berbec

Luna activează zona banilor și posesiunilor, ceea ce înseamnă că te preocupă foarte mult stabilitatea materială și câștigul pe care l-ai putea obține dintr-o serie de activități. Aș spune că nu ești dispus să miști niciun deget, dacă nu știi la ce-ți folosește, deci dacă nu ai un scop precis.

Te interesează beneficiile pe termen lung, așa că este posibil să iei niște decizii cu impact asupra zonei profesionale sau afacerilor. Este momentul potrivit pentru a lua niște măsuri drastice, mai ales dacă ai o funcție de conducere.

Taur

Luna tranzitează semnul tău zodiacal și te face foarte atent la propriile nevoi și interese. Ți-e foarte ușor să afli ce vrei, să faci alegeri ferme și să hotărăști ce persoane merită atenția ta, criteriul fiind acela al confortului personal și al beneficiilor pe care le poți extrage pentru tine, din toate experiențele.

Iar pentru că te preocupă în egală măsură și viitorul tău, astăzi poți alege să te înscrii la un curs sau să faci demersuri în sensul dezvoltării personale. Pe de altă parte, nu e exclus ca astăzi să primești vești bune de departe.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2022: Evenimente care au loc o dată în viață!

Gemeni

Este o perioadă excelentă pentru odihnă, relaxare și îngrijire personală, mai ales dacă în această săptămână te-ai suprasolicitat. Acum ai face bine să te ocupi mai mult de tine și de sufletul tău, să faci ce-ți place, să lenevești mai mult, să-ți dai voie să încetinești puțin ritmul.

Această stare de detașare și relaxare te va ajuta nespus de mult să găsești niste soluții noi pentru un proiect profesional, să schimbi ceva într-un plan de acțiune, să te reinventezi din acest punct de vedere. În același timp, fii atent la informațiile care ajung la tine, dinspre o persoană cu autoritate.

ADVERTISING

Rac

Probabil că în aceste zile nu vei sta prea mult pe acasă sau cel puțin așa promite Luna plasată în Taur, în zona relațiilor sociale și prietenilor. E clar că ai chef să socializezi, să te întâlnești cu cât mai mulți oameni, să împărtășești cu prietenii o serie de idei.

Și bine faci, pentru că în cadrul unui eveniment sau a unei întâlniri poți fi inspirat de succesul cuiva sau poți cunoaște o persoană cu care rezonezi din prima clipă și care te ajută să schimbi puțin cadrul de referință, adică să privești lucrurile dintr-un nou unghi, să vezi viitorul cu alți ochi, poate mai optimiști și mai încrezători.

Leu

Probabil că te vei afla în ipostaze provocatoare care te vor determina să-ți exerciți puterea și autoritatea. Îți asumi cu ușurință rolul de conducător, preiei frâiele unei afaceri, organizezi și reorganizezi lucrurile în plan profesional. Cineva îți poate oferi pe tavă o idee, ai acces la fonduri bănești, primești o finanțare sau ești susținut financiar pentru a pune în practică o idee de afacere.

Însă, chiar dacă simți că ești pe val, încearcă să fii ceva mai tolerant și mai răbdător cu cei care nu pot ține pasul cu tine.

Mesajul Ingerilor pentru luna MARTIE 2022

ADVERTISING

Fecioară

O zi frumoasă, în care viitorul îți apare într-o lumină mult mai caldă decât până acum. În prima parte a zilei, poți face niste cercetări, poți căuta informații sau persoane de care ai nevoie, pentru că toate aceste demersuri îți reușesc din plin.

Dacă te preocupă modul în care se derulează o afacere sau un proiect, sfatul unui specialist se poate dovedi extrem de util. De asemenea, poate fi de bun augur să te sfătuiești cu partenerul de viață sau cu un colaborator, în privința unei investiții.

Balanță

Luna tranzitează zona banilor altora, dar și a talentelor, calităților și aptitudinilor unor persoane din preajma ta. De aceea, e bine să fii foarte atent la cei din jur, să le intuiești potențialul, să vezi în ce măsură pot contribui la materializarea unor planuri personale.

Este posibil să-ți vină o idee în legătură cu o colaborare, care ar putea avea un bun potențial financiar, doar fiind atent la ce stiu ceilalți să facă, la informațiile pe care ți le furnizează cineva sau la o propunere tentantă pe care o primești.

Horoscopul lunii martie 2022

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești foarte atent la felul în care te percep cei din jur, la imaginea pe care o proiectezi în afară, la impresia pe care o lași pe unde mergi. Eticheta este foarte importantă, așa că tinzi să te forțezi, mai mult decât e nevoie, să le faci pe plac celorlalți și să smulgi de la ei aprecieri și laude.

În acest context, recomandarea Astrocafe este să fii cât mai natural și să încerci să rămâi autentic, indiferent de situație. Seara este foarte frumoasă, pentru că primești aprecierea, recunoașterea și admirația așteptate.

Săgetător

Îți stă gândul la muncă și la rezolvarea unor probleme legate de documente sau de relația cu un colaborator. Și bine faci, pentru că reglarea unor conturi cu cineva sau clarificarea unor termeni de colaborare este benefică, mai ales pe termen lung, atât din punct de vedere al veniturilor bănești, cât și din punct de vedere al securității emoționale și materiale. Deseară, vei vedea și roadele muncii de peste zi.

Oracolscop 7-13 martie 2022

Capricorn

Zile excelente pentru iubire și pentru implicarea în orice activitate care-ți bucură inima. Chiar dacă nu dispui de bani foarte mulți și în prima fază tinzi să te lași oprit de neajunsuri de acest gen, până la urmă, găsești resursele necesare pentru a-ți satisface un capriciu, pentru a-i face un cadou persoanei iubite sau, pur și simplu, pentru a-ți oferi ție un dar prețios.

Unii Capricorni se pot lăsa purtați de valul iubirii. Alții pot experimenta pasiuni intense.

Vărsător

Tinzi să fii destul de comod, pretențios cu cei apropiați, dar și foarte rigid în relațiile cu aceștia. De fapt, ai nevoie de aprobarea și sprijinul familiei. De asemenea, ai nevoie de ceva mai mult spatiu și de intimitate, de aceea, probabil că vei reacționa destul de dur la orice încercare a celor din jur de a-ți limita libertatea de mișcare sau de exprimare.

Din punct de vedere material și financiar, vin vești bune și surprize plăcute, mai ales spre seară.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 martie

Pești

Luna, foarte pragmatică și consecventă, plasată în Taur, activează zona comunicării și aduce un plus de farmec și magnetism. Adevărul este că astăzi ești foarte convingător, știi să-ți exprimi foarte concis punctul de vedere, astfel că prietenii și cunoștințele cad pur și simplu în fascinație când te ascultă.

Atenție, însă, la tendința de a-i manipula pe cei din jur și de a fi posesiv. Pe de altă parte, dacă ești interesat de obținerea unor informații sau dezvăluirea unor secrete, acum poți face cercetările de rigoare, întrucât intuiția ta funcționează perfect.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇