Horoscop zilnic: 8 aprilie

Horoscop zilnic: 8 aprilie

Berbec

Luna activează zona sufletului, prin urmare ești destul de sensibil la stimulii din exterior, dar mai ales ești influențat cu ușurință de emoțiile celor dragi. E foarte bine ca astăzi să te ocupi în special de relațiile de familie, de treburi casnice și activități care nu te solicită foarte mult. În relațiile apropiate, generozitatea și compasiunea sunt esențiale.

Taur

Astăzi ești în rolul lui „Toma necredinciosul”. Ești suspicios, ai îndoieli cu privire la unele relații, ți se pare că oamenii nu spun ce au de spus cu adevărat. Cu toate acestea, poate fi util ca, în loc să judeci tot ce mișcă, să observi totul cu detașare pentru a înțelege unde e ceva de schimbat. Iar schimbarea nu poate fi făcută decât în atitudinea și percepția ta.

Gemeni

Luna stă și astăzi în Rac, în zona banilor și resurselor proprii, așa că atenția ta se poate îndrepta spre mijloace noi de câștig sau metode prin care să eviți niște pierderi. Dacă ești într-un impas financiar, acesta îți dă ocazia să afli cine îți este alături și cine nu. Relațiile de prietenie se triază serios în această perioadă, dar partea bună este că apar oameni noi în viața ta.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

ADVERTISING

Rac

Interesele și nevoile proprii ar trebui să fie astăzi în prim plan, având în vedere că Luna se află în Rac, adică în domiciliu. E posibil ca unele inițiative profesionale să aibă nevoie de revizuiri și reformulări, prin urmare e necesar să fii deschis și flexibil pentru a recunoaște punctele vulnerabile. Un prieten joacă un rol major în așezarea lucrurilor pe un făgaș favorabil.

Leu

Contextul astral de astăzi te invită să faci un pas înapoi, pentru a vedea imaginea de ansamblu a alegerilor și acțiunilor din ultima vreme. Unele puncte de vedere e necesar să fie schimbate. De asemenea, e necesar să renunți la pesimism și neîncredere, și să adopți o gândire pozitivă, mai ales în privința unor proiecte profesionale.

ADVERTISING

Fecioară

Luna se afla în zona prietenilor și poate aduce, în prima parte a zilei, suspiciuni cu privire la sinceritatea unor persoane din anturaj. De altfel, astăzi pot ieși la iveală unele adevăruri care schimbă semnificativ datele unor relații de prietenie. Așadar, fii atent la informațiile și mesajele care ajung la tine.

Balanță

E posibil ca astăzi să se activeze niște temeri cu privire la evoluția unui parteneriat. Ai ajuns într-un punct important al unei relații, însă ceva nu funcționează conform așteptărilor tale și apar tot felul de necunoscute în ecuație. Tocmai de aceea, e necesar să renunți la orice așteptare sau plan și să te adaptezi la schimbări, cu creativitate și acceptare.

ADVERTISING

Scorpion

Ai niște obiective și dorințe clare, însă tinzi să-ți pierzi răbdarea în drumul spre împlinirea acestora. Contextul astral de astăzi te provoacă să exersezi răbdarea și acceptarea prezentului așa cum este, să înveți să înaintezi pas cu pas, fară să te preocupe rezultatul final. Parteneriatele sunt înfloritoare și aduc o mare contribuție în evoluția ta, în această perioadă.

Săgetător

Luna se află în Rac, în zona resurselor altora, motivându-te să acționezi în sensul accesării unor fonduri materiale sau informații de care dispun cei din jur. Așadar, activează-ți relațiile, apelează la oamenii care dețin pârghiile necesare, fă tot ce simți pentru a-ți atinge scopurile. Astăzi, succesul depinde de capacitatea ta de a coopera și a cere sprijin.

Oracolscop 4 – 10 aprilie 2022

Capricorn

Unele alegeri ale tale, mai ales în ce privește abordarea unor relații și parteneriate, pot fi contestate astăzi de cineva din familie. Cert este că feedback-ul primit de la cei dragi nu corespunde cu intențiile și credințele tale. Cu toate acestea, nu strică să asculți ce au de spus apropiații. Nu știi niciodată de unde vine un mesaj prețios.

Vărsător

Luna în Rac activează, în cazul tău, zona muncii și serviciului. Muncești mult, probabil ai o lucrare de finalizat, așa că întreaga ta energie este dirijată în aceasta direcție. E posibil, însă, să apară elemente noi, neprevăzute, pe parcurs. Acestea te provoacă să ieși din zona de confort și să aduci ceva nou în activitățile în care te angajezi.

Dacă vrei rezultate, renunță la scuze și povești!

Pești

Pe tine, Luna în Rac te face sensibil, empatic și generos. Atât de generos, încât tinzi să promiți sau să dăruiești mai mult decât îți poți permite. Mai ales dacă persoana iubită sau propriul copil are nevoie de ceva, ești primul dispus să se sacrifice. Astăzi, fericirea oamenilor dragi este cea mai importantă pentru tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇