Horoscop zilnic: 6 aprilie

Horoscop zilnic: 6 aprilie

Berbec

Se pare astăzi, oricât de mult țiai dori, nu reușești te concentrezi foarte bine la ce ai de făcut, iar dacă ai de luat decizii importante, nu știi cum faci le amâni. Contextul astral nu susține activitățile care se bazează pe logică și rațiune, întrucât gândurile sunt disipate și destul de pesimiste. De aceea, astăzi bazează-te pe intuiție.

Taur

Tu ai face bine eviți orice cheltuială inutilă, întrucât simțul practic este diminuat, iar riscul de a face alegeri regretabile este foarte mare. Mai ales dacă e vorba despre investiții majore și afaceri, fii precaut sau amână pe mâine astfel de demersuri. În altă ordine de idei, poate fi o zi cu rezultate bune la locul de muncă.

Horoscopul lunii aprilie 2022

Gemeni

Luna plasată în semnul tău zodiacal activează nişte tensiuni din zona carierei, prin urmare e posibil ca astăzi -ți fie pusă răbdarea la încercare. Pot ieși la iveală niste greșeli mai vechi, pe care ți se cere le corectezi, sau ai sentimentul nu ești înțeles corect de către un sef. În orice caz, e necesar faci apel la flexibilitatea care te caracterizează și găsești cuvintele potrivite pentru a lămuri lucrurile.

ADVERTISING

Rac

Ori de cate ori Luna se află în Gemeni, este un semn lași lucrurile se așeze, fară le mai forțezi în vreun fel. Renunță la orice forma de efort sau luptă, chiar dacă ești convins lucrurile ar trebui fie altfel. De fapt, totul este exact așa cum trebuie fie și te vei convinge de asta în scurt timp. Până atunci, încearcă extragi beneficii din toate experiențele.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2022: Multe ne vor lua prin surprindere

Leu

Luna în Gemeni activează zona prietenilor, aspirațiilor și proiectelor, astfel astăzi e foarte importantă pentru tine susținerea celor din jur. Nu e exclus afli informații ciudate despre cineva din anturaj sau existe tensiuni într-o relație de prietenie. Pe de altă parte, aspectul frumos între Venus și Mercur permite deblocarea unui proiect sau a unei afaceri.

ADVERTISING

Fecioară

Dacă poți trece peste eventualele frâne pe care ți le pun unele persoane din anturaj și reușești nu te lași afectat de pesimismul acestora, ai șansa materializezi o dorință mai veche. Poate fi vorba despre o călătorie, un parteneriat sau un contract. Relațiile cu străinătatea, studiile înalte și demersurile juridice sunt bine susținute.

Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2022

Balanța

În drumul său prin Gemeni, Luna îți poate aduce astăzi informații contradictorii, care te determină faci nişte modificări într-un proiect. E important fii flexibil, lași lucrurile curgă în ritmul lor, pentru a-ți fi ușor observi eventualele sincope. Pe de altă parte, este un moment favorabil pentru demersuri care urmăresc obținerea unor sponsorizări sau a unui sprijin material de altă natură.

ADVERTISING

Scorpion

O zi frumoasă, în care ai face bine te concentrezi asupra relațiilor dragi din viața ta, dar și asupra activităților creative care te inspiră cu adevărat. Poți consolida o relație afectivă, poți face pași importanți într-un proiect în care ai tot tărăgănat lucrurile sau poți relua o relație mai veche la care tii.

Săgetător

Te bucuri de sprijinul necondiționat și total al familiei și al altor oameni dragi din viața ta, în niste alegeri pe care e necesar le faci. Chiar dacă acestea implică și renunțarea la unele activități sau la o colaborare, astăzi reușești vezi partea plină a paharului, ceea ce te va ajuta creezi noi oportunități.

Capricorn

E posibil ca Luna în Gemeni, în relație tensionată cu Mercur, nu te avantajeze în ce privește concentrarea și eficienţa la locul de muncă. Însă partea frumoasă este astăzi poți crea o legătură specială cu cineva drag, poți -ți manifești aprecierea și -ți exprimi sentimentele față de cei din jur.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te poate apropia de familie și te ajută -ți revizuiești prioritățile în acest sens. E un timp potrivit pentru a te întoarce în locurile natale, pentru a face o vizită părinților sau a le împărtăși recunoștința și aprecierea taÎn același timp, sunt favorizate investițiile care vizează locuința.

Peşti

Aspectul armonios dintre Mercur și Venus te ajută fii deschis, generos și îngăduitor cu cei din jur. Ziua aceasta poate aduce veşti bune, reconcilieri, împăcări, dar și relații noi. În plus, poți face o călătorie agreabilă, intri în posesia informațiilor pe care le aștepți de ceva vreme sau treci cu brio de un examen.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇