Horoscop zilnic: 5 aprilie

Horoscop zilnic: 5 aprilie

Berbec

O zi destul de agitată, mai ales dacă ai de rezolvat probleme legate de acte sau dacă ai de făcut multe drumuri. Toate acestea te vor obosi mai mult decât ți-ai fi imaginat. Este însă o zi favorabilă corespondenței și documentării. Spre seară, temperează-ți impulsivitatea și posesivitatea în familie, dar și în relația de cuplu.

Taur

O zi care îți poate aduce sentimentul de instabilitate, din punct de vedere financiar. Oricum conservă-ți cât mai bine resursele materiale, pentru că altfel poți ajunge foarte ușor la „fundul sacului”. Pe seară, tinzi să te superi foarte ușor pe persoana iubita și, astfel, îți creezi singur o suferință nejustificată. Dacă te-ai despărțit de cineva recent, acum se poate redeschide rana. Încearcă să-ți păstrezi echilibrul emoțional, prin meditație sau printr-o metodă de relaxare.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 aprilie

Gemeni

O zi cu stări emoționale schimbătoare. Treci foarte ușor de la o stare la alta și ai tendința să vorbești înainte să gândești. Fii mai rezervat și încearcă să nu iei chiar totul personal. Spre seară, te frămânți din pricina unei probleme financiare. Dar din cauza că ești foarte înverșunat și ancorat în problem[, ți-e greu să vezi soluția. Încearcă, așadar, să te detașezi ;i să-ți iei gândul de la acea problema și vei vedea cât de firesc va apărea rezolvarea.

ADVERTISING

Rac

Te gândești la un câștig financiar facil și poți strânge niște informații în acest sens. Însă fii atent pe ce documente îți pui semnătura sau cum gestionezi termenii unui contract. Nu sunt deloc recomandate demersurile făcute la limita legii. Spre seară, o problemă profesională poate deveni foarte presantă. Și cum ai tendința să treci totul prin filtrul emoțiilor, poți să faci "din țânțar, armăsar". Ai răbdare până mâine, când flerul te va ajuta să găsești o soluție.

Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2022

Leu

Astăzi poți afla niște lucruri surprinzătoare despre un prieten sau o cunoștință. Ies la iveală niște secrete, sunt dezvăluite niște ascunzișuri și astfel poți să vezi cu cine ai de-a face. Ar fi bine să accepți situația așa cum este, fără să te lași afectat sau să ripostezi. Spre seară, te poți simți extenuat, poți simți nevoia de izolare și introspecție sau te poți confrunta cu o problema de sănătate. Ai tendința să dramatizezi totul, așa că încearcă să te detașezi de orice stres.

ADVERTISING

Fecioara

Poate fi o zi agitată la locul de muncă. Fii atent cum te exprimi, mai ales față de șefi, pentru că ai tendința să faci afirmații neargumentate și impulsive, să te aprinzi foarte ușor atunci când ți se atrage atenția sau să te revolți dacă ți se dau sarcini suplimentare. Spre seară, te poți necăji din pricina unui gest venit din partea persoanei iubite. Străduiește-te să fii mai flexibil și să iei lucrurile așa cum sunt.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2022: Multe ne vor lua prin surprindere

Balanța

O zi destul de complicată și aglomerată, mai ales dacă ai de făcut multe drumuri și de vizitat instituții publice, pentru diverse documente sau aprobări. Înarmează-te cu răbdare sau, dacă poți, amână toate aceste lucruri pentru altă zi. Altfel, poți consuma mai mult timp decât e necesar, fiind nevoie să stai la multe cozi sau, pur și simplu, întâmpinând tot felul de piedici. Este o zi mult mai bună pentru a-ți pune creativitatea la treabă. Spre seară, încearcă să-ți temperezi încăpățânarea, ca să eviți amplificarea unui conflict din sfera profesională. Adevărul tău nu este obligatoriu să fie și al altora.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a zilei, ești pus în situația de a găsi o soluție rapidă, pentru a ieși dintr-un impas financiar sau pentru a putea plăti niște facturi. Sprijinul va veni de la cineva din familie. Seara se anunță destul de complicată, mai ales din punct de vedere al stării de spirit, deloc optimistă și pozitivă. Faptul că te ții strâns de niște principii te poate costa armonia unei relații și liniștea interioară. Ca să nu mai vorbim de dureri de cap și insomnii. Așa că încearcă să fii mai flexibil.

Oracolscop 4 – 10 aprilie 2022

Săgetător

Ți se poate părea dificil să cazi de acord cu partenerul de viață, în privința unor planuri care vizează casa, familia, căminul. E foarte important să renunți la tonul imperativ și să fii ceva mai îngăduitor, față de punctul de vedere al celuilalt. Spre seară, îți poți face griji legate de bani, te poți frământa din cauza unei relații afective, care nu înaintează în nicio direcție. Renunţă la dorința de control, detașează-te, iar lucrurile vor apărea într-o lumină mult mai bună.

Capricorn

O zi agitată și obositoare, la locul de muncă. Începi multe lucruri, dar nu reușești să le și finalizezi. Relațiile cu colegii pot fi tensionate. Aceștia îți pot reproșa egoismul și incapacitatea de a lucra în echipă. Adevărul este că astăzi te interesează doar binele tău. Și chiar pot exista niște discuții în privința remunerației sau a unui bonus. Spre seară, evită conflictele cu partenerul de viață. Acesta se poate simți controlat și constrâns.

Vărsător

Creativitatea și inspirația sunt la cote maxime. Sunt avantajați toți cei care lucrează cu copiii, sunt lideri sau activează într-un domeniu artistic. Singurul inconvenient este că nu prea ai răbdare și tinzi să sări peste etape. În continuare, zona financiară necesită cumpătare. Spre seară, organismul poate da semne de oboseală și chiar de boală. Poate fi vorba despre tulburări digestive sau dureri articulare.

Pești

Pentru tine, poate fi o zi destul de delicată. Pot exista tensiuni în familie sau poate apărea o problema legată de locuință. Încearcă să iei lucrurile așa cum sunt, să ai răbdare și să te orientezi spre soluții, în loc să te aprinzi sau să te victimizezi. Spre seară, te poți simți frustrat, nemulțumit și trist, din cauza unei decepții sentimentale sau a unui impas financiar. Ai sentimentul că ai ajuns într-un punct mort și că nu mai știi ce să faci sau cum să mergi mai departe. Singură soluție este să te detașezi de problemă și astfel vor veni și răspunsurile la întrebările tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇