Horoscop zilnic: 4 martie

Horoscop zilnic: 4 martie

Berbec

Luna este plasată  în zodia ta și te face foarte vorbăreț, activ, poate chiar prea liber și îndrăzneț în exprimare. Așadar, poate ar fi bine să gândești de două ori înainte să deschizi gura, mai ales dacă intenționezi să faci o remarcă mai tăioasă sau să critici foarte dur pe cineva.

Prudența și cumpătarea în tot ce faci și spui sunt absolut necesare astăzi. Spre seară, evită extravanganţele și satisfacerea unor plăceri personale prea costisitoare. Capriciile și gustul pentru lux te pot face să scoți din buzunar mai mult decât îți poți permite.

Taur

S-ar putea ca astăzi să te simți ca un leu în cușcă. Să vrei să faci multe, dar să nu poți și să ai sentimentul că ești limitat și constrâns de anumite cutume sociale sau prejudecăți. Și, totuși, dacă accepți această stare de spirit și observi detașat ce se întâmplă în jurul tău, vei putea „mirosi” o șansă care apare în sfera profesională.

Pe de altă parte, spre seară, pot apărea tensiuni în relațiile cu cei dragi, așa că fii diplomat și încearcă să nu iei personal orice critică, observație sau cerere din partea familiei.

Mesajul Ingerilor pentru luna MARTIE 2022

Gemeni

Zona relațiilor sociale este foarte efervescență în această perioadă. Prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult apar din nou în sfera ta relațională, oameni pe care ai vrut să-i cunoști apar ca prin minune în viața ta, iar ideile și informațiile circulă în mintea ta cu o viteză uluitoare. Este o perioadă destul de agitată, dar și valoroasă, dacă știi să triezi informațiile care ajung la tine și te poți lăsa inspirat de succesul unor prieteni sau cunoștințe.

Spre seară, te poți simți epuizat din cauza numeroaselor conversații de peste zi, așa că e momentul să dedici ceva timp sufletului tău.

ADVERTISING

Rac

În ciuda tuturor tensiunilor care au existat în ultima vreme în zona parteneriatelor și afacerilor de orice fel, în această perioadă apar tot felul de oportunități și tot felul de informații prețioase. Discuțiile devin din ce în ce mai dese și au loc între tine și superiori sau între tine și potențiali colaboratori. Pentru a face cele mai bune alegeri și a reuși să triezi multitudinea de informații care ajunge la tine, astăzi e nevoie să te bazezi în totalitate pe intuiție.

Spre seară, evită discuțiile despre bani, mai ales cu prietenii. Încearcă să nu amesteci afacerile cu prietenia.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2022: Evenimente care au loc o dată în viață!

Leu

Cu Luna aflată în zona convingerilor și credințelor,  este de așteptat ca astăzi să ai intuiție foarte bună, să simți oportunitățile, să prinzi din zbor tot felul de informații valoroase. Te poți întâlni cu o persoană fascinantă care să aibă un impact puternic asupra ta și să te facă să-ți schimbi câteva din convingeri.

Pe de altă parte, pot veni vești bune de departe sau poți face cu succes demersuri juridice, didactice și intelectuale. Este posibil să te îngrijorezi pentru modul în care se derulează un proiect sau să apară tensiuni în relația cu un șef sau cu o altă persoană autoritară din viață ta. Încearcă să te adaptezi oricărei schimbări și să nu forțezi lucrurile.

ADVERTISING

Fecioara

Probabil că pentru a face față unei provocări la locul de muncă, ai nevoie de sprijinul unei persoane apropiate, indiferent că acesta se referă la bani sau la alt gen de resurse. De fapt, ai nevoie să știi pe cine poți conta și pe cine nu, în cine poți avea încredere sau ce resurse poți accesa prin intermediul altora.

Este un moment în care e necesar să știi să ceri și să accepți sprijin, pentru că doar în felul acesta vei putea depăși o serie de probleme cu care te-ai confruntat până acum. Spre seară, teama de viitor poate fi pregnantă și e nevoie să ai încredere în capacitatea ta de a face față oricărei situații. Amintește-ți o serie de momente dificile din trecut, pe care le-ai depășit admirabil.

Oracolscop 28 februarie – 6 martie 2022

Balanța

E clar că astăzi îți doreșți să fii în centrul atenției, să fii apreciat, să obții admirația celor din jur. Adevărul este că te afli într-o perioada în care pui mare preț pe imagine și pe felul în care te percep ceilalți. Cu toate acestea, nu e cazul să fii mereu de acord cu cei din jur, doar pentru a obține aprecierea lor. Ai curajul să fii tu însuți, să spui ce simți și să faci alegeri în funcție de ceea ce-ți doreșți cu adevărat!

Pe de altă parte, acum este momentul pentru promovarea calităților tale, pentru expunere și afirmare. Popularitatea este în creștere.

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Berbec, plasată în zona muncii, te înzestrează cu multă energie și determinare. Chiar dacă nu totul merge strună, se pare că tocmai asta te provoacă și mai mult să-ți pui mintea la contribuție și să găsești niște soluții excelente. Important este să le și pui în practică, să le materializezi.

Pe de altă parte, evită conflictele cu colegii sau cu șefii și renunţă să mai ai așteptări de la cei din jur. Dacă partenerul sau colaboratorii tăi nu îți împărtășesc entuziasmul unui proiect nu înseamnă neapărat că nu le pasă.

Horoscopul lunii martie 2022

Săgetător

Astăzi, Luna plasată în zona inimii te inspiră să faci doar ce-ți place. Cu alte cuvinte, este momentul oportun pentru a acorda mai multă atenție unui hobby sau pentru a-ți deschide inima în față persoanei iubite și a-i permite acesteia să te cunoască mai bine, chiar și numai printr-o discuție deschisă.

Pe de altă parte, interesul pentru aventură și flirt este foarte crescut și ai capacitatea de a privi cu seninătate viața ta, oricum ar fi ea. Spre seară, probabil intri în criză de timp cu finalizarea unor sarcini profesionale sau activități pe care ți le-ai propus pentru astăzi, dar ești conștient că e nevoie să te mobilizezi, chiar și numai pentru beneficiile materiale pe care urmează să le primești.

Capricorn

Starea de spirit poate să fie bună astăzi, mai ales dacă îți acorzi mai multă intimitate și îți permiți să faci lucrurile în ritmul tău. De asemenea, este o zi potrivită pentru a petrece mai mult timp cu familia sau pentru a te ocupa de rezolvarea unor probleme ale unei persoane dragi din viață ta.

Seara este ceva mai încordată, pentru că tinzi să te lași copleșit de o serie de nemulțumiri aferente vieții afective. Încearcă să renunți la așteptările foarte mari și să te concentrezi pe lucrurile pentru care poți fi recunoscător.

Vărsător

Luna în Berbec, în zona comunicării și energiei mentale, permite o foarte elocventă exprimare, mai ales atunci când ești nevoit să-ți aperi un punct de vedere sau să-i convingi pe cei din jur să te urmeze. Adevărul este că intuiția funcționează perfect și simți imediat ce așteaptă cei din jur, ce intenții au, ce doresc să îți transmită.

Comunicarea are loc armonios, iar informațiile de care ai nevoie ajung la tine ca prin minune. Totuși, spre seară, este posibil să simți oboseală, așa că ia-ți timp suficient pentru relaxare și odihnă.

Peșți

Zona financiară este frumos potențată și energizată astăzi de Luna plasată în Berbec. Așadar, probabil că astăzi vei șți foarte bine să-ți valorifici și valorizezi calitățile, aptitudinile și talentele. Parcă ai ceva mai multă încredere în tine și mai multă determinare, ceea ce te ajută să găsești niște soluții foarte bune pentru a ieși dintr-un impas financiar sau pentru a-ți crește veniturile.

Ești inspirat de oamenii pe care-i întâlnești, ai idei multe și bune, participi la multe discuții. Chiar dacă nu toate ideile se materializează, măcar ai de unde alege.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇