Horoscop zilnic: 4 mai

Horoscop zilnic: 4 mai

Berbec

Ziua este minunată la capitolul prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar mai ales poți primi sfaturi bune vizavi de partenerul de viață  și de colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici.

Totuși, fii prudent și selectează cu atenție informațiile. Chiar dacă apar și neînțelegeri sau mici conflicte, le poți depăși cu ușurință.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai

Taur

Există nemulțumiri legate de locul de muncă sau de colegi, așa încât un dialog deschis cu șeful ți-ar fi de mare folos. Ți se pot deschide oportunități deosebite de câștig din muncă proprie sau se pot îmbunătăți condițiile de la serviciu.

În a doua parte a zilei, remarcile celor apropiați, legate de imaginea ta publică, te pot necăji. Bine este să iei aminte la ce ți se spune. Un prieten apropiat te poate sfătui de bine.

Gemeni

Pentru tine începe o perioadă ceva mai ușoară decât până acum, în care te vei simți plin de energie și chef de viață. Demersurile legate de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung sunt favorizate.

Pe de altă parte, te poți gândi la spiritualitate și la implicațiile ei în viața de zi cu zi. Plimbările în aer liber, vizitarea unei galerii de artă sau meditațiile în locuri sfinte ți-ar oferi momente de vis.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice

Rac

Chestiunile financiare te vor procupa întreaga zi. Este vorba despre taxe, impozite, relațiile cu instituțiile financiare sau datorii de orice fel. Recomandabil este să îți plătești toate datoriile, mai ales cele către stat.

S-ar putea să descoperi nereguli în documente, însă se pot soluționa cu ușurință. Bazează-te doar pe tine însuți și evită, deocamdată, sfaturile sau îndemnurile prietenilor când e vorba de bani. Spre seară îndreaptă-ți atenția către un film bun sau către o lectură agreabilă.

ADVERTISING

Leu

Astrele te îndeamnă să te ocupi de partenerul de viață și de colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile dialoguri aprinse sau reproșuri vizavi de faptul că eforturile tale sunt orientate mai mult către propria-ți persoană, neglijând doleanțele celorlalți.

Există un dram de adevăr în toate acestea, așa încât bine este să iei aminte. Dacă te nemulțumește ceva, spune deschis. Atenție la relațiile cu străinătatea!

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Fecioara

Pentru tine este o zi potrivită activităților de la serviciu. Relațiile colegiale sunt conflictuale, dar începe o perioadă excelență de relaționare cu șefii. Este posibil să ți se propună un post de conducere sau măcar să ți se mulțumească pentru rezultatele obținute în muncă.

Pe de altă parte, astăzi sănătatea este vulnerabilă pe segmentul picioarelor și secundar pe inimă. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Odihnește-te mai mult.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Relațiile sentimentale sunt cele cărora ar trebui să le acorzi atenție astăzi. Persoana iubita îți poate face diverse reproșuri legate de faptul că ai neglijat-o în ultimul timp. Are dreptate, întrucât gândurile și eforturile tale sunt îndreptate numai către serviciu.

Încearcă să lămurești lucrurile și folosește-ți farmecul pentru a drege busuiocul. Alții pot avea de-a face cu copiii și problemele lor.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare

Scorpion

Ziua este propice treburilor gospodăreșți pentru tine. Curateniile generale, reparațiile curente, reamenajarile interioare sau pregătirea grădinii se pot face ușor și cu succes.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se poate cădea la pace pe orice subiect. În a două parte a zilei, dorul de copilărie și personajele sale va fi evident. Planifică-ți o vizită la rude sau în locurile dragi din trecutul tău.

ADVERTISING

Săgetător

Se pare că astăzi ești mai mult pe drumuri. Ori vei fi nevoit să pleci la rude sau prieteni, ori în interes de serviciu. Alții se pot ocupa de studii pe termen scurt.

S-ar putea să afli veșți neplăcute legate de cineva drag. Atenție la relațiile cu membrii familiei! Îți sunt bine susținute dialogurile cu cei apropiați, dar notele conflictuale predomină. Spre seară rezervă-ți momente pentru o plimbare în aer liber sau pentru o șuetă cu cei dragi.

Horoscopul lunii mai 2021

Capricorn

Poți primi cadouri și recompense, dar și cheltuielile sunt favorizate. Bine ar fi să îți orientezi finanțele către casă și familie.

Pe de altă parte, energia vitală este destul de scăzută, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activități ușoare. În a două parte a zilei se întețesc treburile de la serviciu. Chiar dacă vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajută, iar plata muncii va fi pe măsură.

Vărsător

Ai spor și chef de toate, așa încât orice vei dori să faci în această zi îți va reuși pe deplin. Se pare că începe o perioada în care iubirea și implicațiile ei vor fi la ordinea zilei.

Pentru alții se pun probleme legate de copii. Atenție la relațiile cu membrii familiei! Se pot ivi conflicte când te aștepți mai puțin. Spre seară rezervă-ți momente doar pentru sufletul tău.

Pești

Tu nu prea ești de găsit astăzi. Tendința de izolare este evidentă, întrucât ultimele zile te-au obosit destul de mult. Recomandabil este să te ocupi doar de treburile de rutină care nu te solicită prea mult.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentul picioarelor și secundar pe inimă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Spre finalul zilei plimbă-te  în aer liber și trasează noi direcții de viață.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇