Horoscop zilnic: 4 ianuarie

Horoscop zilnic: 4 ianuarie

Berbec

În relațiile cu prietenii se conturează schimbări importante pe termen lung. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, iar față de altele vei începe să manifești mai multă prudență. Evită stările nemulțumitoare și temerile, pentru că vor veni în prejama ta personaje de înalta calitate. Mai bine pregătește-te de a primi oameni noi în viața ta.

Taur

Este multă forfota în plan social. Dorința de socializare este mare și dificil de contracarat. Mulți îți doresc compania, vor să te audă și să te vadă, astfel că vei fi nevoit să relaționezi cu multă lume. Totuși, pe de altă parte, sunt șanse să primești responsabilități noi și de anvergură sau chiar un post de conducere în plan profesional.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 ianuarie

Gemeni

Este o perioada minunată, pentru că pe de o parte vei reuși să te bucuri de sărbătorile sezonului rece, iar pe de altă parte, îți vei rafina sufletul cu activități culturale și filozofice deosebite. Posibil totuși să apară și un soi de tensiune mentală nedefinită și să iasă la iveală temeri legate de locul de muncă. Detașează-te de neplăceri!

ADVERTISING

Rac

Se pare că vin bani și bunuri fie de la partenerul de viață, fie din colaborările în care ești implicat. Chiar sunt șanse bune să primești acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanțiale pe termen lung. Totul este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să verifici propunerile la momentul potrivit. Fii prudent în privința cheltuielilor!

Horoscopul lunii ianuarie 2022

Leu

Relațiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur și pe termen lung. Totuși, există animozități deocamdată, fie din cauza prietenilor, fie din cauza activității profesionale pe care o desfășori. Pe de altă parte, sunt șanse să primești o ofertă de colaborare care presupune multă muncă, timp îndelungat. Implică-te serios în segmentul partenerial!

ADVERTISING

Fecioara

În plan profesional se deschid oportunități deosebite, însă este vorba despre lucrul în echipă sau postura de subaltern. Cu toate că este dificil să suporți regulile și ordinele unui șef, până la urmă te vei conforma situației. Este în beneficiul tău să profiți de șansele ivite în aceste zile. Poate fi vorba și de un nou loc de muncă.

Horoscopul anului 2022

Balanță

Creativitatea este accentuată, astfel că ai putea realiza, fără să-ți dai seama, adevărate opere de artă. Dorința de distracții și aventuri poate fi umbrită de bugetul disponibil pentru așa ceva. Însă te poți bucura de toate dacă privești altfel viața și evenimentele ei. Este rost de implicare în idile sau de a te îndrăgosti din nou de vechiul partener.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua favorizează treburile gospodărești, planurile de curățenie, achiziții patrimoniale, vizite la rude și dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de tine cum gestionezi discuțiile și cum programezi treburile. Ceilalți te vor urma îndeaproape, chiar dacă mai întâi vor comenta vehement propunerile tale. Totuși, ține cont și de sugestiile lor. Va fi în folosul tuturor.

Oracolscop 3 – 9 ianuarie 2022

Săgetător

Multă lume roiește în preajma ta, fie că te întâlneșți fizic cu diverse persoane, fie că ești căutat la telefon sau pe rețelele de socializare. Unii doresc să vadă sincer ce mai faci și ce planuri de viitor ai. Alții, însă, doresc să te destabilizeze, pur și simplu, din amuzament sau sunt invidioși pe realizările tale. Fii prudent și vorbește puțin despre tine.

Capricorn

Se întrezăresc schimbări în plan financiar. Poți primi o primă, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de altă parte, ești tentat să cheltuiești mult, pe considerentul că sunt sărbători multe în perioada pe care o traversăm. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile majore sau nefondate. Este posibilă și o ofertă de colaborare.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Vărsător

Importantă zi pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de înnoire din toate punctele de vedere. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante sau sănătatea te necăjește puțin, vei reuși să depășești totul cu bine. Gândește-te la planuri de anvergură legate atât de planul personal, cât și cel profesional. Visează cu ochii deschiși și ai încredere că ți se vor îndeplini toate.

Pești

Ziua te predispune la izolare, meditații interioare și discuții tăinuite cu cineva drag aflat departe de granițele țării. Multe ți se vor revela pe diverse căi, astfel că ar fi bine să deschizi un jurnal personal și să scrii în el tot ce îți trece prin minte. Renuntă la ce nu îți mai trebuie, la persoanele și relațiile care nu te mai inspiră.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇