Horoscop zilnic: 30 decembrie

Horoscop zilnic: 30 decembrie

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce multa energie si pofta de viata. Sunt momente delicate si ar trebui sa fii atent. Starile tale de spirit pot fluctua destul de mult. Incearca sa iti concentrezi eforturile si atentia doar pe propria-ti persoana. Mergi la un salon de intretinere corporala, la un magazin cu lucruri deosebite sau pur si simplu plimba-te in aer liber. Traseaza-ti noi planuri de viitor!

Taur

Este o zi in care ar trebui sa te ocupi doar de activitatile usoare si sa iti acorzi clipe de solitudine. Energia zilei te poate obosi destul de mult. Evita provocarile si fii cat mai discret. Poti descoperi unele neplaceri legate de locul de munca, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul. Nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale. Foloseste doar remedii naturiste si detaseaza-te de forfota vietii.

Gemeni

Subiectele principale ale zilei sunt relatiile cu prietenii si protectorii. S-ar putea sa constati ca unele persoane din anturajul tau iti pun bete in roatele destinului si mai bine te-ai indeparta de ei. Influxurile astrale de astăzi iti va aduce informatii pretioase lagate de alte persoane dornice sa iti fie alaturi si sa te protejeze. Spre seara stai la o sueta cu cei dragi.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

ADVERTISING

Rac

Contextul astral de astăzi iti aduce in atentie relatiile cu sefii si imaginea ta in ochii celorlalti. S-ar putea ca in urma unor discutii aprinse sa iti schimbi parerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evita provocarile si nu iti divulga planurile de viitor. Familia te sustine cu sfaturi si idei excelente. Spre sfarsitul zilei, aloca-ti momente pentru relaxare.

Leu

Ziua iti accentuează nevoia de rafinare sufletească. Activitatile culturale sunt bine sustinute, de aceea, alege una și implică-te cu drag. Sunt posibile vesti de la persoane aflate departe de granitele tarii. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o alta tema importanta la care astrele te indeamna sa te gandesti. In a doua parte a zilei, odihnește-te mai mult.

Fecioara

Accentele zilei cad pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Influxurile astrale îți vor aduce idei bune legate de investitii, rezolvari legate de institutiile financiare sau mosteniri. Fii prudent, verifica orice document cu mare atentie si evita speculatiile financiare. Poti primi un cadou surpriza de la cineva drag.

Oracolscop 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023

ADVERTISING

Balanta

Relatiile parteneriale sunt la ordinea zilei. Sunt posibile controverse, reprosuri, insa si lamuriri ale unor nemultumiri mai vechi. Se intrezareste ruperea unor colaborari care nu iti mai sunt pe plac. Atentie la partenerul de viata, deoarece relatia cu acesta poate cunoaste turnuri deosebite. Fii deschis la schimbari si accepta oameni si colaborari noi in viata ta.

Scorpion

Se anunta incarcata la serviciu. Contextul astral al zilei iti poate da o stare de oboseala sau confuzie. Ocupa-te doar de activitatile usoare, evita provocarile colegilor si gandeste-te pe indelete daca esti multumit de munca pe care o desfasori. Se încheie o etapa la acest capitol si ți se deschid alte căi interesante. Fii atent la informatiile primite zilele acestea, pentru ca le vei folosi la momentul potrivit.

Sagetator

Astăzi ești pus pe șotii, cheful de aventuri este ridicat, iar amorul te intereseaza cel mai mult. Contextul astral al zilieîți aduce elemente noi intr-o relatie sentimentala sau în relația cu copiii. În functie de situație, o relatie se poate sfarsi irevocabil, dar se face loc pentru altele noi. Cei care au copiii se pot bucura pe indelete de realizarile acestora, chiar daca izul de conflict este pe aproape.

Creează-ți ANUL 2023! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 15 Ianuarie 2023, București

ADVERTISING

Capricorn

O zi potrivita activitatilor gospodaresti si relatiilor cu membrii familiei. Sunt momente favorabile pentru curateniile generale, reparatiile curente sau inceperea zugravelilor de anvergura. Schimbarea atitudinii fata de familie si implicatiile ei este o alta tema propusa de astre pentru tine. Asta datorita faptului ca eforturile tale sunt indreptate catre domeniul profesional in dauna vietii private.

Varsator

Dialogurile cu cei apropiati sunt astazi frecvente si iti vor aduce vesti interesante. Din astral ești îndemnat sa faci curatenie in rândul apropiatilor si chiar al rudelor. Este bine sa te debarasezi de unele persoane pentru a face loc altora noi si benefice. Pe de alta parte sunt momente propice pentru implicarea in studii si cercetari pe diverse domenii. Fii prudent la felul în care comunici!

Pesti

Zi interesantă la capitolul financiar. Influențele astrale îți aduc noutati in acest sens si anume imbunatatirea salarizarii la un loc de munca, recompense, cadouri sau lamuriri necesare pentru a castiga bani mai multi si mai comod. Atentie ca ti se pot inlesni anumite castiguri sau favoruri de catre persoane necunoscute. Verifica cu atentie totul si evita speculatiile de orice fel.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇