Horoscop zilnic: 3 mai

Horoscop zilnic: 3 mai

Berbec

Ești o companie agreabilă, pentru că ai umor și ești foarte abil în comunicare. Poți să susții cu succes orice examen, interviu sau negociere, însă nu te grăbi să iei decizii importante sau să dai răspunsuri finale. Cel mai bine este să-ți iei timp de gândire pentru orice răspuns pe care-l ai de dat.

După-amiază poți fi destul de distrat la locul de muncă, prin urmare ești predispus la tot felul de greșeli. Activitățile meticuloase nu-ți plac deloc și probabil că le vei lăsa baltă până la urmă.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 mai

Taur

Luna activează zona banilor în horoscopul general, ceea ce înseamnă că astăzi îți stă gândul la cheltuieli, achiziții, calcule. Atenție la tendința de a lăsa banii să-ți scape printre degete. Pe de altă parte, Luna în Gemeni te ajută să fii inspirat, astfel că, dacă ești liber profesionist sau te gândești la niște venituri extrasalariale, poți astăzi să pui în practică idei bune în acest sens.

Gemeni

După un weekend ceva mai liniștit, astăzi îți iei revanșa. Luna se află în semnul tău zodiacal și-ți dă apă la moară, așa că ai un chef nebun de vorbă. Sigur că există riscul să mai spui și ce nu trebuie, ba chiar te poți aventura în a face niște promisiuni, pe care nu ești sigur că le vei putea ține. Este posibil ca și în domeniul profesional să iei niște decizii, de care familia nu pare prea încântată.

ADVERTISING

Rac

Cu siguranță ai multe lucruri de rezolvat, dar se pare că nu prea poți ține pasul cu ele. Simți că nu-ți ajunge timpul sau tinzi să vezi piedici peste tot, așa că cel mai bine ar fi să te ocupi doar de probleme urgente sau care nu necesită un consum prea mare de energie.

Pe de altă parte, astăzi poți intra în posesia unor informații sau documente valoroase, care explică anumite blocaje legate de un parteneriat.

Leu

Este o zi frumoasă, sub aspectul relațiilor sociale și ieșirii la rampă. Talentul oratoric și simțul umorului te pot ajuta să ieși din orice încurcătură. Totuși, dacă ai în vedere o discuție pe marginea unui proiect nou, alege prima parte a zilei, care oferă șanse mult mai mari, de a obține ceea ce dorești. Spre seară, nu sunt recomandate astfel de discuții, mai ales dacă se referă la bani, pentru că ești tentat să faci compromisuri.

SINCERITATEA nu înseamnă pur și simplu să-ți verși adevărul necenzurat oricui te va asculta

ADVERTISING

Fecioara

O zi care poate aduce discuții cu șefii, ședințe sau întâlniri de afaceri. Dacă acestea au loc până în orele prânzului, ai toate șansele să ieși câștigat, pentru că știi să te faci ascultat și să-ți obții drepturile, grație discursului argumentat și coerent. După-amiază, poți intra foarte ușor în dispute la serviciu, pentru că nu dispui de aceeași flexibilitate și tinzi să fii rigid în față schimbărilor.

Balanță

În prima parte a zilei, te ocupi cu succes de activități administrative sau demersuri juridice. Ai sprijinul partenerului de viață în tot ce întreprinzi și poți face planuri de viitor îndrăznețe, împreună cu acesta.

Pe de altă parte, este o zi propice pentru călătorii, examene sau discursuri publice. Tot astăzi te bucuri din plin de recunoașterea talentelor și meritelor. Te simți respectat și admirat.

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat

ADVERTISING

Scorpion

Luna plasată în zona banilor altora înlesnește demersurile făcute în sensul obținerii unui împrumut sau a unei finanțări. Pe de altă parte, partenerul de viață te poate ajuta cu o sumă de bani, pentru a depăși un impas. După-amiază poți afla veșți neplăcute despre o rudă sau pot apărea cheltuieli neașteptate, care-ți destabilizează bugetul.

Săgetător

Ai foarte multă energie, iar dacă de obicei ești o fire temperamentală, probabil că vei fi destul de impulsiv. Totuși, dacă reușești să-ți canalizezi energia spre acțiuni constructive, poți realiza lucruri minunate cu un proiect, gândit cu ceva timp în urmă. Un prieten mai în vârstă s-ar putea să dezaprobe unele inițiative ale tale. Ascultă-i părerea, dar în final acționează cum îți dictează inima.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Capricorn

Este posibil să fii pus în situația de a face dovada calităților tale la serviciu, în timp ce altcineva încearcă să preia controlul și să-și asume meritele tale. Soluția este să accepți confruntarea și nu să dai înapoi. În final, vei ieși basma curată, iar această experiență te poate învăța să fii mai riguros și mai responsabil. În prima parte a zilei, poți lua niște decizii inspirate legate de familie.

Vărsător

Experiențele trăite astăzi te ajută să scoți la iveală noi calități și talente unice. Ai capacitatea de a-ți exprima deschis sentimentele și primești în schimb sprijinul total și necondiționat al persoanei dragi. Este o zi excelentă pentru creație artistică, exprimare elocventă a ideilor și expunere publică. În cazul în care vrei să începi un proiect nou, nu te lăsa oprit de lipsa banilor, ci caută soluții.

Nimicul din noi

Pești

Se pare că neîncrederea în viitor și instabilitatea emoțională sunt temele centrale ale zilei. Izolarea, însă, nu-ți e de niciun ajutor, ci dimpotrivă. Acceptă ajutorul celor din jur și încearcă să fii îngăduitor și flexibil, în tot ce faci. Astfel, îți vei îmbunătăți starea de spirit și în plus vei evita animozitățile, care sunt posibile mai ales în familie. Sfaturile venite de la o persoană mai în vârstă se vor dovedi extrem de utile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇