Horoscop zilnic: 29 martie

Horoscop zilnic: 29 martie

Berbec

O zi interesantă, mai ales din punct de vedere emoțional. Luna în Pești te face sensibil, empatic, atent la tot ce se întâmplă în jur. E posibil ca astăzi să vezi foarte clar cum lucrează Universul prin sincronicități și cum totul are un sens. În acest context, unele probleme, eventual financiare, se rezolvă de la sine sau primești un ajutor providențial de altă natură.

Taur

Ziua de astăzi promite motive de bucurie și satisfacție, mai ales prin intermediul prietenilor și relațiilor sociale. Astăzi e bine să fii în contact cu lumea, să accepți invitățiile și propunerile pe care le primești, să fii deschis și receptiv. Unele idei care-ți vin astăzi pot da roade consistente odată puse în practică. Așadar, fii prezent la tot ce auzi, în interior sau în exterior.

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie

Gemeni

Luna în Pești activează zona puterii și autorității. Aspectele sunt armonioase, semn că astăzi ai trecere în fața șefilor, ești inspirat  și extrem de abil în a-ți atinge scopurile. Pe de altă parte, dacă ai planuri de afirmare sau urmărești să te lansezi într-un proiect nou, mergi înainte, pentru că beneficiezi de susținerea din umbră a unor persoane care cred în tine.

ADVERTISING

Rac

Luna frumos aspectata în Pești promite o zi fructuoasă, mai ales în ce privește relațiile cu autoritățile sau cu persoane influente. Călătoriile în străinătate pot fi programate cu succes, veștile primite sunt bune, ai lângă tine oameni de încredere. Este o zi favorabilă și pentru studii, cunoaștere, evoluție. În alegerile pe care le faci, mergi pe mâna intuiției.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2022: Multe ne vor lua prin surprindere

Leu

Pentru tine, Luna în Pești, în zona resurselor altora, anunță o zi cu activități profitabile, cu favoruri și avantaje materiale, unele nesperate. Ești foarte eficient și, surprinzător, chiar pragmatic în tot ce faci. Încet, încet, înveți respectul pentru resurse și atragi noi oportunități de câștig, oamenii de care ai nevoie, precum și alte resurse acordate cu intențiile tale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi ai destule motive de bucurie, mai ales că cei din jur fac față de tine tot felul de gesturi pline de generozitate. Este o zi frumoasă și sub aspectul derulării unor proiecte, parteneriate sau afaceri. Unele relații, care au fost ceva mai tensionate în ultima vreme, acum pot fi aduse la un punct de echilibru.

S-a umplut paharul! Marte în careu cu Uranus

Balanță

Astăzi se creează un context favorabil pentru derularea în bune condiții a activităților profesionale, dar și pentru relații de lucru armonioase. Este posibil ca, în urma unor idei ingenioase exprimate în fața persoanelor potrivite, să ai parte și de un bonus sau o recompensă materială. Însă deloc de neglijat este și înțelepciunea pe care o poți dobândi în urma experiențelor din această zi.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua de astăzi, prin prezența Lunii în Pești, îți stimulează creativitatea, imaginația, dorința de a dărui și a primi iubire. Pe de altă parte, simți nevoia să lași în urmă unele constrângeri și să te îndrepți către activități, preocupări sau alegeri care să-ți permită să te exprimi liber și să faci ce-ți place. Este o zi frumoasă, în care sentimentele se pot exprima duios și nestingherit.

Oracolscop 28 martie - 3 aprilie

Săgetător

Luna în Pești activează zona familiei, căminului și patrimoniului. Aspectele sunt frumoase, ceea ce înseamnă că astăzi te poţi ocupa cu succes de administrarea bugetului familiei, de activități casnice sau de achiziționarea avantajoasă a unui bun pentru casă. Este o zi excelentă și pentru a-ți spori veniturile sau pentru a identifica oportunități de investiții profitabile.

Capricorn

Ziua aceasta îți poate aduce experiențe minunate. Luna în Pești, în aspecte armonioase cu planetele din Taur, te invită să-ți trăiești și asculți inima, să privești lucrurile dincolo de palpabil și material, să fii gata să-ți manifești sentimentele. Este un moment excelent pentru a ierta sau a-ți cere iertare, pentru a-ți împărtăși iubirea, pentru a te lăsa inspirat de cei din jur.

Vărsător

Cu Luna frumos aspectată, prezentă în zona banilor proveniți din muncă proprie, e clar că astăzi poți identifica niște mijloace de câștig profitabile. Este momentul să te pui în lumină, să-ți valorifici talentele și abilitățile, să fii gata să te exprimi la adevăratul potențial. Inima ta va ști să te ghideze spre cele mai bune alegeri, așa că tot ce ai nevoie este să o asculți.

Pești

Chiar dacă Luna prezentă în zodia ta îți accentuează sensibilitatea, ai parte totuși de o zi frumoasă, în care poți comunica frumos cu cei din jur, poți primi vești bune sau te faci ascultat cu ușurință. Empatia care te caracterizează te ajută astăzi să știi ce nevoi au alții. Însă nu uita de tine, e important ca primul pe care-l iubești și-l respecți să fii tu.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇