Horoscop zilnic: 27 mai

Horoscop zilnic: 27 mai

Berbec

Luna în Taur se plasează în zona finanțelor și posesiunilor, stimulându-ți nevoia de securitate și stabilitate, dar și dorința de a câștiga și acumula mai mulți bani. Astăzi ești prudent în ce privește cheltuielile și hotărăști că această atitudine să fie constantă de acum încolo, tocmai pentru a evita fluctuațiile bănești.

Este posibil ca, în urma unei analize atente a situației prezente și a posibilităților existente, să-ți vină o idee excelentă legată de administrarea eficientă a banilor și înmulțirea lor.

Taur

Luna se află în semnul tău zodiacal, așa că astăzi ai o stare de spirit bună, chiar dacă din punct de vedere fizic poți simți o scădere a vitalității. Este posibil să te gândești foarte serios la poziția ta profesională, să analizezi în detaliu situația în care te afli, în scopul de a afla dacă ești în locul care ți se potrivește, dacă satisfacțiile obținute sunt în concordanță cu aspirațiile tale, dacă ești apreciat într-adevăr pentru munca depusă.

Este o zi în care te interesează mai mult prestigiul decât recompensă materială. Și îl vei obține.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Gemeni

Deși Soarele se află în zodia ta și te îndeamnă la acțiune și dinamism, Luna plasată în Taur este pentru tine mai degrabă un îndemn la pasivitate, răbdare și așteptare. Adică ai nevoie să mai stai, să mai analizezi, să te documentezi, pentru ca apoi să ai toate datele necesare unei schimbări favorabile în plan financiar.

Așadar, fii pe faza, ascultă ce au ceilalți de spus, informează-te, trage niște concluzii și așteaptă răbdător momentul oportun pentru a acționa.

ADVERTISING

Rac

Luna în Taur activează, în cazul tău, segmentul prietenilor și relațiilor sociale, așa că astăzi este posibil să te gândești serios la unii oameni din viața ta, cu care ai ceva în comun sau împreună cu care te-ai implicat într-un proiect sau o afacere profitabilă. S-ar putea să-ți dai seama că până acum ai făcut niște compromisuri, asociindu-te cu oameni care nu corespund principiilor tale sau care nu aduc nicio contribuție în desfășurarea planurilor tale.

Este o zi a trierii prietenilor sau schimbării atitudinii în raport cu unul dintre ei.

MARTE în BERBEC, 25 Mai – 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

Leu

În cazul tău, Luna se plasează în zona prestigiului, puterii și recunoașterii sociale. Este posibil ca, din dorința de a-ți impune voința, a te face auzit și recunoscut, să fii o prezență destul de incomodă la locul de muncă sau în cadrul unor parteneriate.

Probabil că vei exagera deseori cu prelegerile despre principii, conduită morală ori etică profesională, astfel că vei reuși să stârneşti reacții ostile. Este posibil, de asemenea, să regândeşți un parteneriat sau chiar să renunți la el, dacă ajungi la concluzia că nu corespunde valorilor tale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ziua de astăzi, ca și cea de mâine de altfel, par să pregătească terenul pentru niște schimbări ce urmează să apară în carieră. Probabil că astăzi îți vor fi analizate sau testate calitățile și îți vor fi evaluate pregătirea și activitatea profesională, în vederea unui proiect viitor.

Este vorba despre a afla în ce măsură eşti capabil să susții acel proiect, care ar putea fi cunoșțințele care îți lipsesc și cum ai putea să le suplineşti sau să ți le însuşești. În acest context, s-ar putea să ai nevoie de un document sau de completarea unor studii.

Oracolscop 23 – 29 mai 2022

Balanță

O zi în care ai de plătit impozite și taxe sau ai de returnat un împrumut. Cu toate acestea, cauți mijloace prin care să te menții pe linia de plutire, iar siguranța materială să nu aibă de suferit pe termen lung. Este și o zi a beneficiilor materiale obținute de pe urma altora. Poți administra banii partenerului sau poți discuta pe marginea unui posibil profit, în urma exploatării calităților cuiva.

Întrebarea care se pune este dacă demersurile acestea nu contravin cumva principiilor tale.

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Taur se plasează pe zona parteneriatelor și interacțiunii cu ceilalți. Este o zi în care te gândeşti la crearea sau consolidarea unor relații parteneriale pe care le intuiești ca fiind de bun augur, în sensul că ți-ar putea aduce un câștig financiar însemnat, în viitor. Și chiar dacă aceste demersuri îți par destul de dificile, pentru că nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu interlocutorii tăi, merită să încerci, cu răbdare și concesivitate.

În relația conjugală, ar fi bine să eviți accesele de posesivitate.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 mai

Săgetător

O zi a muncii și organizării, sau cel puțin așa spune Luna, plasată în Taur, în zona muncii și activităților de rutină. Numai că, deși de obicei nu ești atașat de planul material, de data aceasta vrei să știi pentru ce muncești. Cu alte cuvinte, ai nevoie de motivație, deci nu vei mișca un deget până când nu te vei convinge că merită efortul și până când nu vei afla cu cât ești plătit sau ce câștig ai din asta.

Acum te interesează în principal confortul și eficienţa.

Capricorn

O zi a iubirii trăite cu pasiune și a sentimentelor profunde, manifestate fără rezervă. În cazul în care până acum nu erai sigur de sentimentele pe care le ai față de partener, astăzi îți este mult mai clar cum stau lucrurile.

De fapt, sentimentul de siguranță și de putere interioară poate fi prezent în toate domeniile vieții. Atenție însă la tendința de a te adresa celorlalți de pe o poziție de superioritate sau de a-i manipula.

Vărsător

Luna poziționată în Taur te invită să te ocupi în mod expres de sănătate, așa că poate n-ar fi rău să încetinești puțin viteza de lucru, să îți conservi mai bine efortul și energia, să te odihnești ceva mai mult și să te orientezi în special către activități relaxante sau care nu necesită consum crescut de energie.

Procesele mentale sunt însă stimulate, așa că sunt avantajați cei care fac muncă intelectuală și nu fizică. Dacă spre seară iei cina în familie, evită excesele alimentare.

Pești

În cazul tău, Luna în Taur vorbește despre posibile câștiguri financiare care țin de capacitatea ta de a-i coopta pe alții în proiectele tale, de a fi convingător și mai ales persistent. Și aș spune că astăzi reușești să-i inspiri pe ceilalți, atunci când le împărtășești o idee sau dorești să câștigi aliați.

Ba chiar ai șansa să stai de vorba cu o persoană influentă  care te poate îndruma în demersurile tale. De asemenea, s-ar putea să apară necesitatea unei călătorii sau a unei întâlniri de bun augur.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇