Horoscop zilnic: 27 aprilie

Horoscop zilnic: 27 aprilie

Berbec

Sunt șanse mari ca în aceste zile să-ți stabilizezi veniturile și chiar să le suplimentezi, pentru o perioada lungă de acum încolo. Există și posibilitatea semnării unui contract sau începerii unui parteneriat de anvergură. Pentru că acestea toate să se concretizeze, păstrează o gândire pozitivă și ai încredere în alegerile bazate pe intuiția ta.

Taur

Prima parte a zilei poate fi aducătoare de emoții și stres, din cauza unor tensiuni apărute în cadrul unei relații de prietenie. Cu toate acestea, încearcă să te repliezi rapid, să te împaci cu ideea unor dezamăgiri și să ai mereu în vedere scopurile importante pe care le urmărești. Evenimente însemnate pot avea loc acum în viața ta, în ce privește afacerile  și banii, așa că fii pe faza.

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai

Gemeni

E posibil ca nemulțumirile și frustrările din sfera profesională să se răsfrângă asupra relațiilor de familie, dacă nu ești atent, te lași copleșit de emoții și nu separi foarte clar lucrurile. Însă, cu toată agitația din prima parte a zilei, unii nativi pot construi foarte frumos un proiect creativ sau o relație afectivă.

ADVERTISING

Rac

Pe de o parte, în prima parte a zilei s-ar putea să primești vești contradictorii care te aruncă în confuzie în ce privește un demers juridic sau o călătorie pe care ai programat-o. Pe de altă parte, această perioada îți poate aduce contracte profitabile și colaborări serioase, pe baza unor discuții începute încă din martie.

Oracolscop 25 aprilie – 1 mai 2022

Leu

O parte din resursele financiare par să se topească astăzi, din cauza unor plăți amânate sau a unor cheltuieli impulsive. Cu toate acestea, n-ar trebui să-ți faci griji legate de bani, întrucât în aceste zile beneficiezi de o configurație aducătoare de oportunități benefice și negocieri avantajoase. Acum e momentul să-ți pui în practică idei mai vechi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Cu Luna în Pești, e posibil ca astăzi să fii destul de irascibil și critic, mai ales cu cei care nu știu ce vor. Pe de altă parte, dacă știi să-ți dozezi energia, să-ți folosești eficient resursele și să fii atent la mesajele și informațiile primite, în aceste zile îți poți vedea un vis împlinit.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Balanța

Luna se află în zona muncii, însă eficienţa și randamentul nu sunt la cote maxime, din cauza tendinței de a-ți disipa energia și de a fi indecis în ceea ce faci. Cu toate acestea, dacă îți asculți intuiția, poți să obții beneficii materiale însemnate și pe termen lung, prin consolidarea unei afaceri. Unii nativi au revelații prețioase și trec prin transformări interioare uriașe.

ADVERTISING

Scorpion

Doar neîncrederea în tine sau suspiciunile te mai pot opri în acest moment. Contextul astral este de partea ta, în aceste zile, și-ți aduce un plus de popularitate și propuneri de nerefuzat. De asemenea, poți bate în cuie termenii unei colaborări și poți semna un contract avantajos, pe termen lung.

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat

Săgetător

O zi cu multe emoții, în care totul pare să-ți alunece printre degete, astfel că nu mai poți controla nimic, mai ales în ce privește relațiile de familie și chestiunile patrimoniale. Totuși, perioada aceasta îți este favorabilă, dacă te axezi pe muncă și responsabilități profesionale. Ai șansa acum să salvezi un proiect care era blocat sau să găsești un loc de muncă potrivit.

Capricorn

Cu Luna în Pești, astăzi ești tentat să spui mai multe decât e cazul ori să denaturezi sensul informațiilor care ajung la tine, dându-le o tentă pesimistă și dramatică. Totuși, aspectele din aceste zile vorbesc despre un sens profund și constructiv pe care-l capătă viața ta afectivă, viziunea asupra vieții sau un proiect care te inspiră.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Vărsător

Prima parte a zilei îți poate pune probleme în ce privește finanțele, care par să plece mai repede decât vin. Așadar, investițiile, negocierile sau speculațiile financiare ar trebui evitate, mai ales dacă ai planuri pe termen lung ce vizează familia, casă, căminul. E momentul reconfigurării priorităților și rafinării spirituale.

Pești

Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal. În prima parte a zilei, aspectele tensionate invită la prudență, mai ales în luarea unor decizii legate de relații și parteneriate. Te afli într-o perioada de transformări profunde la nivel de aspirații și relații, așa că fii atent la experiențele acestor zile și la mesajele subtile din spatele lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇