Horoscop zilnic: 22 iunie

Horoscop zilnic: 22 iunie

Berbec

Este o zi în care emotivitatea este accentuată. Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Minunat ar fi te ocupi doar de îndatoririle tale și fii cât mai discret. Renunță la obiceiuri, idei, concepții, direcții de viață care s-au dovedit nefolositoare până în prezent. Alcătuieșteți noi planuri de viitor și fii optimist. Lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Taur

ți retras și greu observabil în perisajul cotidian. Vin informații prețioase legate de locul de muncă. În aparență relațiile cu șefii sunt bune, însă reține este doar o aparență. Pot izbucni conflicte din te miri ce. De aceea, controlează-ti reacțiile și ține-te departe de discuții frivole sau situații incerte. Sănătatea este vulnerabilă, însă, odihnă, o dietă ușoară și detașarea de toate îți sunt suficiente.

Gemeni

Ești susținut astăzi de prieteni sau protectori. Totuși, ar fi bine nu îți divulgi planurile de viitor sau îți dai prea mult cu părerea pe diverse teme comune cu alții. Există riscul apară divergente majore de opinie și este mai greu faci față unor discuții aprinse. Reține sfaturile și îndemnurile pe care le primești. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber, alături de cineva drag.

Oracolscop 20-26 iunie 2022

Rac

Se conturează evenimente importante în sfera profesională. Întâlnirile și dialogurile cu șefii sau cu diverse persoane cu funcție te vor pune pe gânduri. Temerile tale legate de locul de muncă sau de relațiile colegiale sunt accentuate. Riscurile nu sunt chiar atât de mari pe cât crezi tu. Ți-ar prinde bine schimbarea atitudinii față de ceilalți și mai multă discreție. Este posibil să fii implicat în activități socio-profesionale deosebite.

ADVERTISING

Leu

Gândirea îți este dominată de temeri mai mult sau mai puțîn fondate. De aici, felul în care vorbeșți și relaționezi cu ceilalți pot duce la multiple neîntelgeri. Temperează-ți stările și ordonează-ți gândurile. Este nevoie să-ți schimbi mentalitatea, fie este vorba despre viața privată, fie despre zona profesională în care activezi. Minunat ar fi îți planifici un program de instruire personală pe termen lung, cu asistență din partea unor persoane avizate.

Fecioară

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor și relaționării cu instituțiile financiare. Se recomandă prudență, deoarece există un risc crescut de erori în documente sau în calcule. De asemenea, este posibil plătești daune de pe urma acțiunilor unui partener de viață, a unei rude sau de pe urma colaborărilor profesionale. Rezervă-ti momente pentru a te gândi pe îndelete la situația ta financiară și a trasa noi direcții.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 iunie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Revin în atenție relațiile parteneriale. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment de viață, de aceea fii prudent. Pe de o parte, colaborările profesionale sunt tensionate și au puține șanse reziste testului timpului. Însă pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți schimba poziția și atitudinea față de partenerul de viață sau cei de afaceri. Provocarea momentului constă a te adapta rapid răsturnarilor de situație.

Scorpion

Ziua îți aduce multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt haotice, fiind bine te bazezi doar pe forțele tale. Dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator. Totuși evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Remediile naturiste, compania oamenilor veseli și dragi sunt cele mai bune remedii.

ADVERTISING

Săgetător

Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți creează mult disconfort astăzi. De ceva vreme, discordia și-a făcut cuib în sectorul amoros, de aceea fii prudent  și nu răspunde provocărilor. Mai mult este vorba despre temerile tale ascunse, care ies la iveală din când în când. De reținut este momentul îți schimbi viziunea asupra iubirii și implicațiilor ei. Astfel te vei liniști.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Capricorn

Casa și familia te acaparează din plin astăzi. Posibil ca un membru al familiei aibă nevoie de suportul tău material și moral. ti sensibil la problemele celor dragi, însă ține-ți firea. Există și varianta ceilalți profite de tine și de veniturile tale, folosind șantajul emoțional. Păstrează o distanță sănătoasă față de toată lumea. Oferă-ti ajutorul numai după cercetarea atentă a situațiilor în care vrei te implici.

Vărsător

Relațiile cu anturajul apropiat vor cunoaște turnuri importante. Este bine fii mai selectiv cu oamenii cărora te destăinui, deoarece nu toți sunt ceea ce par. Controlează-ți gândurile și alege-ți cu grijă cuvintele. Posibil fii etichetat astăzi într-un mod destul de subiectiv. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă importată a zilei. După-amiază, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Pești

Se întrezăresc cheltuieli. Recomandabil este fii prudent, deoarece veniturile tale sunt incerte. Pe de o parte, îți vin bani, însă pe de altă parte, deja sunt cheltuiți de câteva zile. Evită planurile de investiții sau asocierile în afaceri așa-zise profitabile pentru toți cei implicați. Tot ce ține de regimul banilor este acum răsturnat și subiectiv. Echilibrează-ți nevoile și rezumă-te la cheltuielile strict necesare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇