Horoscop zilnic: 22 aprilie

Horoscop zilnic: 22 aprilie

Berbec

Daca râvnești la mai mulți bani și la puterea dată de un statut social și profesional însemnat, astăzi se pare că se ivesc oportunități în ascest sens. Numai că, pe o parte vin banii și pe alta se duc. Așadar, fii atent mai ales la capriciile de moment, care te pot costa foarte mult. Cheltuielile impulsive, speculațiile și jocurile de noroc ar trebui evitate.Dacă ai copii, fii atent cum gestionezi relația cu aceștia și acordă-le mai multă atenție.

Taur

Desi vin vești bune de la o instituție de stat, de la prieteni aflați la mare distanță sau de la un profesor care te-a examinat, nu prea te poți bucura, gândul tău fiind la problemele și tensiunile de acasă. Planul personal/familial pare să fie destul de încercat în această perioadă, așa că ai nevoie de diplomație și de un echilibru interior stabil, pentru a reuși să separi foarte bine lucrurile și a găsi soluțiile cele mai bune.

Gemeni

Planetele sunt dispuse pe cer în așa fel încât să te îndemne la iertare și învățarea smereniei, mai ales în raport cu persoane care au făcut parte din trecutul tău și care apar acum, macar în gând, pentru a "curăța" relațiile cu ele. E necesar să lași garda jos și să ierți orice e de iertat, pentru că astfel, de fapt, te ierți pe tine. Astăzi poți deconspira un secret al unei persoane apropiate sau poți afla răspunsuri valoroase despre tine și scopul tău spiritual. Pe de altă parte, evită impulsivitatea în relațiile cu colegii, vecinii și frații.

Jupiter conjunct cu Neptun în Pești, o dată în viață. Toți suntem UNUL

ADVERTISING

Rac

Se pot contura parteneriate solide, serioase, pe termen lung. Relațiile sociale și comunicarea sunt foarte importante, pentru că astfel afli informații utile și se nasc idei foarte bune. Numai că frustrarea ta legată de bani se menține și tinde să-ți umbrească bucuria. Se pare că un prieten îți restrictioneaza accesul la o sumă de bani sau te ocolește când vine vorba despre profitul unei afaceri. De aici, multe frământări, tensiuni și chiar conflicte, care se pot sfârși chiar cu ruperea unor relații. Asta pentru că în această perioadă ești foarte hotărât să lupți pentru drepturile tale, mai ales pentru cele materiale.

Leu

Luna este extrem de harnică, disciplinată și organizată în Capricorn, în zona muncii, semn că astăzi nu te vei da în lături de la niciun efort, mai ales dacă urmărești să-ți îmbunătățești poziția socială și profesională. Oricum, te afli într-o perioada de reconfigurare profundă a rolului tău în sfera carierei, prin urmare este posibil să reiei niste discuții sau negocieri cu un șef sau cu o persoană cu autoritate, pentru a clarifica lucrurile în ce te privește. În acest context și având în vedere impulsivitatea, nerăbdarea și lipsa de diplomație pe care le manifești acum, sfatul Astrocafe este să cauți o cale pașnică de a rezolva totul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Creativitatea, curajul și ambiția sunt la cote maxime astăzi, astfel că se pot naște idei de proiecte foarte valoroase și de anvergură. Probabil că astăzi vei căuta forma legală adecvată pentru a pune în practica o astfel de idee. Numai că nu toți oamenii cu care lucrezi sau de care ai nevoie sunt cooperanti, unii dintre ei încercând chiar să-ți pună piedici. Așadar, fii vigilent, iar dacă niște demersuri se împotmolesc, verifică mai întâi integritatea și seriozitatea celor implicați.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Balanță

Luna plasată în Capricorn, în zona familiei și căminului, patrimoniului și locuinței, anunță decizii importante luate împreună cu cei dragi care vizează bugetul, unele investiții, împrumuturi sau cheltuieli. Probabil că vei face tot felul de calcule și vei constata că e nevoie să schimbi niște planuri, din cauza întârzierilor și tensiunilor legate de o sumă de bani pe care o aștepți de la o persoana din anturaj. Oricum, daca e posibil, încearcă să nu amesteci prietenia cu afacerile, pentru că se pot isca foarte ușor conflicte.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru că relațiile cu superiorii sau cu colaboratorii pot deveni foarte tensionate în această zi și perioadă, s-ar putea să fie nevoie de intervenția unei persoane din exterior care să medieze un conflict, să lămurească o situație încurcată sau să vorbească în apărarea ta. Dacă lucrurile stau astfel, e bine să permiți unei astfel de persoane să te sprijine și să încerci să găsești o cale amiabilă pentru rezolvarea oricărui conflict.

Săgetător

Sunt mari șanse să-ți crești veniturile astăzi, prin creșterea productivității la locul de muncă, dar și prin hărnicie și responsabilitate. Nu te deranjează nici dacă e nevoie să rămâi peste program, având în vedere că ai scopuri precise și probabil date limită de predare a unei lucrări. Totuși, atenție la respectarea unor termeni contractuali și a legii. De asemenea, încearcă să nu te abați de la principiile morale, chiar dacă exista tentația de a face un compromis.

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat

Capricorn

Pentru că Luna se află în zodia ta și trimite raze benefice spre zona iubirii, este posibil că dispoziția ta să fie una romantică, iar nevoia de a oferi și primi iubire să fie accentuată. De aceea, probabil vei căuta să petreci mai mult timp cu persoana iubită și chiar să clarifici niște neînțelegeri. Pe de altă parte, nu este exclus că în aceasta perioadă să se reediteze o relație amoroasa din trecut sau să reapară o fostă iubire, pentru a-ți face niște mărturisiri. Totuși, în ce privește finanțele, evită "mutările" neinspirate și riscurile.

Vărsător

Comportamentul destul de agresiv al partenerului de viață, reproșurile pe care le primești de la cei din jur în general sau, pur și simplu, atitudinea plină de răceală a lor îți pot accentua niște frustrări mai vechi legate de incapacitatea de a lega relații durabile sau frica de a nu fi înțeles greșit. Așa că ziua de astăzi te invită să meditezi în liniște la toate acestea și să găsești metodele și tehnicile potrivite prin care să elimini blocajele și să vindeci răni mai vechi.

Pești

Trecutul pare să ți se deruleze în minte, fiind reactivat de reîntâlnirea unor vechi cunoștinte sau retrăirea unor experiențe care te-au marcat. În tot cazul, discuțiile de astăzi, mai ales cele cu prietenii, îți pot revela răspunsuri prețioase și te pot inspira să descoperi noi dorințe și aspirații. Așadar, iți recomand să-ți înviorezi viață socială și să nu refuzi nicio invitație. Pe de alta parte, fii atent cum gestionezi niște conflicte de interese la locul de muncă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇