Horoscop zilnic: 21 iunie

Horoscop zilnic: 21 iunie

Berbec

Luna se mută astăzi în zodia ta și îți dă dorință de afirmare. Vrei să pari puternic, parcă ai de demonstrat ceva în fata celorlalți. Practic, este o zi în care simți că trebuie să-ți încordezi mușchii. În încercarea ta, s-ar putea să strici o relație de natură profesională sau să intri în conflict cu superiorii. Ai un spirit de independență pronunțat, care te-ar putea face să te detașezi inclusiv de cei dragi. Indicat ar fi să iei puțină distanță, să judeci lucrurile la rece și abia apoi să ieși în față.

Taur

Un sentiment de vulnerabilitate ar putea să te cuprindă astăzi, fară o cauză anume. E vorba doar de o acumulare în cascadă a unor tensiuni, presiuni și emoții negative care s-au coagulat în ultima vreme. Cel mai mult te fac să suferi acum atașamentele mentale. Pur și simplu, parcă sunt idei, puncte de vedere fixe pe care nu reușești să ți le scoți din cap. Îți poți da astăzi seama că, perseverând pe aceeași linie, nu reușești decât să-ți faci rău singur. Ar fi bine să gândești mai puțin azi!

Gemeni

S-ar putea să te găsești astăzi la o răscruce de drumuri. Poate îți dai seama că interesele tale se dezic de cele anturajului din care faci parte. În cazul în care ești membru al unei asociații sau organizații, poți fi perceput drept un partizan, un rebel. Dacă amplifici totul, e posibil să resimți chiar o criză de inadaptare și să fii pus în situația de a lua distanță pentru a-ți vedea de drumul tău. La mijloc pot fi argumente de natură emoțională (nu-ți mai place, nu te mai simți bine) sau financiară.

Oracolscop 20-26 iunie 2022

ADVERTISING

Rac

Conformismul nu prea pare să te reprezinte astăzi. Parcă vrei să faci lucrurile altfel decât de obicei. În încercarea ta, e posibil să ai de furcă cu orgoliul, mai ales dacă te lansezi în polemici cu partenerul de viață, cu asociații sau colaboratorii tăi. E foarte bine să-ți urmezi intuiția în chestiuni profesionale, dar să nu te repezi să iei decizii fară scăpare. Evadarea pare a fi astăzi o opțiune pentru tine, atât în carieră, cât și în cuplu. Încearcă pe cât posibil să-ți controlezi impulsivitatea!

Leu

Mintea ta este plecată departe astăzi, peste mări și țări. De acolo, din necunoscut, din zone imaginare unde nu ai mai fost până acum, poți să aduci în planul realității idei și inițiative de-a dreptul spectaculoase. Preocupările tale sunt astăzi dintre cele mai neobișnuite, iar la serviciu ai putea părea că ești de-a dreptul pe altă lume. Evită, așadar, pe cât posibil activitățile de rutină, care nu îți fac decât deservicii. Atenție și la starea de sănătate, pentru că sistemul osos și articulațiile resimt o presiune.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

E bine să te păzești astăzi de gândirea critică. Ceilalți au puține șanse să-ți facă pe plac. Problema nu e la ei, ci la tine, tu ești cel care trece acum printr-o perioadă de insatisfacție legată de ceea ce vine din partea persoanelor dragi. De aceea, e bine să-ți dedici ziua de astăzi exercițiilor de recunoștință, să fii mulțumit cu exact ceea ce ți se oferă. Poți primi acum lecții care să-ți submineze perfecționismul, atât de drag ție. Singura cale de scăpare din acest cerc vicios este să te accepți că fiind perfect așa cum ești acum.

Horoscopul săptămânii 20 - 26 iunie

Balanță

Energia ta este debordantă astăzi. Parcă dai pe dinafară, iar situația este cu două tăișuri. Ai de luptat cu limitele, deci trebuie să știi când să te oprești, când să accepți și când să spui nu. Altfel, te vei trezi implicat în activități care nu-ți fac nicio plăcere și care nu reușesc decât să te streseze. Asemenea presiuni vin îndeosebi din partea partenerului de viață și a familiei în general. Sfatul este să nu iei asupra ta probleme pe care ceilalți le pot rezolva cu ușurință și singuri.

ADVERTISING

Scorpion

Intuițiile tale puternice îți dau astăzi un avantaj profesional notabil. Ești omul cu soluția ingenioasă, cu ideea potrivită. Cea mai mare greșeală pe care ai putea să o faci este aceea de a aștepta că toată lumea să fie acum de acord cu tine. De aceea, e bine să fii bucuros că ești diferit, deci original, și că nu te identifici cu modul obișnuit în care se fac lucrurile de obicei. Anumite discuții, negocieri sau drumuri ar putea să-ți dea astăzi dureri de cap ori palpitații, fiind expus la un stres profesional destul de mare.

Săgetător

Pentru persoana iubită și pentru copii ai putea fi astăzi de nerecunoscut. Cei dragi ar putea considera că ai un mod tare ciudat de a-ți arăta afecțiunea. Poate, cine știe, vrei să faci un gest extravagant care să stârnească reacții peroplexe. Orice inițiativă de a ieși în evidență ar trebui ținută departe de risipă. Nu e un moment bun să arunci cu banii, cu atât mai puțin să-ți asumi riscuri. Cam mergi pe nisipuri mișcătoare și, cu cât riști mai mult în speranța unui câștig mai mare, cu atât pierderile pot fi mai mari.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Capricorn

Sufletul tău este pus la încercare, așa că simți nevoia să faci ceva pentru tine. E o zi foarte bună să te uiți foarte atent la tine, să te privești în oglindă și să recunoști acele aspecte ale personalității tale care îți plac mai mult sau mai puțin. Cert este că ceea ce faci acum pentru tine faci, de fapt, întregii tale familii. Deciziile personale îi afectează în egală măsură pe oamenii cu care îți împărtășești viața. Așadar, e bine să-ți dai seama că de starea ta de bine depinde starea de bine a celor de acasă.

Vărsător

Tu ești astăzi în pragul unui viraj. Un proiect în care ești implicat s-ar putea să o apuce pur și simplu într-o altă direcție, iar tu preiei cârma. Ești imprevizibil, iar ideile care-ți vin acum te pot scoate dintr-un impas, așa că e bine să te lași guvernat de intuiție și să dai curs impulsurilor de moment. Chestiuni de natură contractuală se pot pune acum pe tapet, iar negocierile sunt iminente. Poate fi un moment de reconstrucție, în care să vorbești mult și să te deplasezi, pentru a încerca să faci ajustări.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Pești

Ziua de astăzi vine pentru tine cu un îndemn categoric la cumpătare. E bine să ți se atragă atenția că banii tai stau comod la locul lor, în buzunar, pe card sau la bancă. Deși ești tentat să participi la fluxul financiar, indicat ar fi să te abții. Banii îți cam scapă acum printre degete, nu prea deții controlul asupra lor. Așa că, decât să-i investești în proiecte de viitor ce se dovedesc neviabile, mai bine te cenzurezi de la investiții eșuate. E bine că astăzi să nu te lași influențat de oameni care vin cu propuneri în care nu crezi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇