Horoscop zilnic: 21 ianuarie

Horoscop zilnic: 21 ianuarie

Berbec

Finalul săptămânii îți aduce multă treaba în sfera profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de tine poate fi obstrucţionat fie de colegi, fie pur și simplu de cauze greu de explicat în cuvinte. Selectează-ți prioritățile pentru întreaga săptămâna și ai în vedere și colaborarea cu ceilalți, atunci când este cazul. Forfota de la serviciu te obosește mult, de aceea, fii prudent și ai grijă și de sănătatea ta.

Taur

Gândurile îți zboară la distracții și aventuri. Cu toate că ești foarte solicitat la serviciu, îți este greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut aici. Se pare că există în preajma ta prieteni sau așa-ziși protectori care îți șoptesc diverse informații. Astăzi, accentul celor aflate vizează relațiile sentimentale și cele cu copiii. De aici apare detașarea ta față de chestiunile profesionale. Ține-te la distanță de oricine dorește să-ți împărtășească din propria-i înțelepciune.

Gemeni

Ambianța casei, dorul de locurile natale și de rude te învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodărești, dar și dialogurilor cu membrii familiei. Dacă ai ocazia, mergi în vizită la rude sau prin locurile copilăriei. Chiar și răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă ți-ar aduce momente plăcute și liniștite. Fii prudent la cheltuieli și pune bani deoparte!

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

ADVERTISING

Rac

Se întrezăresc mai multe călătorii pe distanțe scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar altele vei fi nevoit să le faci pentru a-ți achita facturi sau diverse plăți restante. Mentalul îți este răscolit și există riscul să iei decizii pripite și fără rost. Fii atent dacă lucrezi cu documente și, mai ales, ordonează bine informațiile, dacă trebuie să le transmiți prin poștă electronică. După-amiază, delectează-ți sufletul cu o lectură plăcută.

Leu

Se pare că îți vin bani astăzi, fie de la partenerul de viață, fie datorită colaborărilor profesionale. Tema veniturilor tale te preocupă mult zilele acestea, mai ales că la serviciu se petrec tot felul de modificări și reorganizări. Gândurile îți zboară la planurile de amenajare a casei, planuri care au nevoie de mulți bani. Partea frumoasă este că ai și de unde să cheltuiești și, mai ales, îți face plăcere să îți aloci veniturile casei sau membrilor familiei.

ADVERTISING

Fecioara

Începutul săptămânii te pune în lumina reflectoarelor față de ceilalți. Este nevoie, pe de o parte, să îți organizezi treburile personale pentru întreaga săptămână, iar pe de altă parte trebuie să fii prezent în relațiile cu ceilalți. Evită critica excesivă, implicarea în treburile celorlalți și oferă-ți sfaturile doar dacă îți sunt cerute. După-amiază ți-ar prinde bine un masaj, o saună sau o ședința de exerciții fizice ușoare.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

Balanță

Astăzi, cel mai bine funcționezi în locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Forțele tale vitale sunt la un nivel scăzut, de aceea, fii prudent și evită activitățile prea solicitante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, însă nu se recomandă consultații și analize medicale. Hrănește-te sănătos, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De mare ajutor îți sunt persoana iubita, copiii sau cineva drag cu care împărtășești un hobby.

ADVERTISING

Scorpion

Finalul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii și protectorii. În privința acestora ar fi bine să ții cont de recomandările membrilor familiei. Este posibil să nu vezi adevărata față a așa-zișilor susținători și prieteni și să te trezești implicat în situații neplăcute. Dacă primești propuneri noi de implicare în activități comune cu alții, activități de anvergură, fii prudent și estimează-ți bine resursele și forțele de care dispui în această perioadă.

Săgetător

Se anunță întâlniri și dialoguri cu șefii. Mentalul îți este foarte alert, existând riscul să gândești mai repede decât reușești să vorbeșți. Controlează-ți gândurile, ordonează-ți prioritățile și vorbește cât mai puțin. Pe de altă parte, astăzi imaginea ta publică și chiar poziția socială îți pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase legate de locul tău de muncă. Totul este să ai răbdare să-l asculți și să ții cont de cele aflate.

Oracolscop 17 – 23 ianuarie

Capricorn

Este o zi bună în care ți-ai putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuțiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte țări, fie cu persoane școlite la nivel înalt în ale vieții, să îți schimbi viziunea asupra cotidianului și de aici chiar să îți reconfigurezi anumite planuri de viață. Activitățile culturale ți-ar liniști sufletul, așa încât după-amiază vizionează un film bun, o piesă de teatru sau vizitează o expoziție de artă.

Vărsător

Săptămâna se termină cu preocupări legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, cu rudele sau cu asociații profesionali. Este nevoie să achiți facturi restante, taxe sau alte datorii. Gândești bine, ai idei strălucite, așa încât vei reuși să depășești orice obstacol material pentru a-ți rezolva toate cele de trebuință și pe deasupra nici să nu rămâi dator. Pe de altă parte, evită să devii prea materialist sau să te pierzi în amănuntele cotidiene.

Pești

Ziua îți aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Traversezi o perioadă în care îți este greu să îți aduni gândurile și să fii coerent în explicații. La cote mari este astăzi comunicarea nonverbală, așa încât fii atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil ca unele colaborări să se destrame, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇