Horoscop zilnic: 2 august

Horoscop zilnic: 2 august

Berbec

Prima parte a zilei îți poate aduce surprize plăcute din partea celorlalți, poate chiar bani și beneficii materiale. E bine să fii și tu generos, pentru că vei primi în funcție de cât ești dispus să oferi. Nu e cazul să te lași mai prejos și să aștepți mai mult decât e cazul, mai ales de la persoana iubită și de la copii.

E o zi în care e cazul să te întrebi, mai ales în relația cu oamenii pe care îi iubești: “Bine, bine, primesc de primit, dar eu ce ofer?”. În a două parte a zilei ai putea schimba ceva la modul în care vezi lucrurile.

Taur

Astăzi poți fi destul de leneș. Pe de altă parte, nu ai cum să lași totul baltă la serviciu (oricât ți-ai dori), pentru că e nevoie de implicarea ta directă. Iar dacă nu te mobilizezi pe tine, nu poți avea pretenția să-i mobilizezi pe alții.

La nivel personal, în prima parte a zilei poți face planuri împreună cu partenerul de viață. După-amiază, Luna îți poate aduce avantaje din partea celorlalți, alături de o serie de dezvăluiri. Se face cumva ordine în haosul unor situații confuze.

ADVERTISING

Horoscopul săptămânii 1 – 7 august

Gemeni

În prima parte a zilei, te consumi pentru activitățile de rutină și pentru activitățile profesionale. După-amiază, Luna atrage în viața ta oameni noi, dar și activități comune cu partenerul de viață. Ai succes în orice demers pe care îl efectuezi nu pe cont propriu, ci în echipă.

Pe toată durata zilei se menține activă șansa de a încheia tranzacții și contracte avantajoase, cu beneficii pentru cei dragi. Atenție la imprudenţele în trafic și la cât vorbești, pentru că gâtul și corzile vocale sunt sensibile.

Rac

Prima jumătate a zilei ar fi bine să ți-o dedici unui hobby, deoarece te interesează numai ceea ce îți face plăcere. Și de ce n-ai începe ziua cu distracția, cu ceea ce te face să te simți bine? Ai oricum timp să recuperezi după-amiază, când nu mai scapi! Sunt activități de rutină și treburi care te ajung din urmă.

ADVERTISING

Foarte mare grijă la cheltuieli, nu te întinde mai mult decât îți ajunge plapumă! Chiar dacă ești atent la estetică, nu neglija componenta utilitară! Totuși, poți conta acum pe siguranța materială oferită de familie.

Oracolscop 1 – 7 august 2022

Leu

Astăzi ești prins între două direcții, pe care nu știi deocamdată cum să le împaci. Pe de o parte, sunt posibile înțelegeri avantajoase pe termen lung, parafarea unor contracte, drumuri cu folos, relații bune cu frații și surorile, comunicare eficientă și putere de convingere.

Pe de altă parte, poate exista o anume vanitate, o manieră ostentativă de a ieși în față. De aceea, vezi-ți de treaba ta și lasă-i pe ceilalți să te complimenteze. Lauda de sine nu miroase a bine!

Fecioara

În prima parte a zilei, indicat ar fi să te miști din loc și să ieși din starea de pasivitate care ar putea să te ispitească. Dacă ai drumuri de făcut și treburi de rezolvat în afara casei, nu mai aștepta și ieși pe teren! După prânz, tot ai ocazia să te ocupi de problemele domestice.

ADVERTISING

Familia, părinții, rudele în vârstă îți solicită atenția și au nevoie de tine. E bine să fii receptiv la nevoile lor și să treci peste niște rețineri pe care le ai, care provin din păreri preconcepute. Dacă faci servicii, stai liniștit, o să fii recompensat cu prisosință!

Balanță

Tu ești astăzi cea mai favorizată dintre zodii, pentru că te poți fixa pe un obiectiv clar, fără să te împrăştii în toate direcțiile. Contextul astrologic indică o mare șansă de a pune la punct proiecte, de a te implica într-o echipă, de a deveni membru al unei asociații sau organizații.

Apartenența ta la un grup îți poate confirma valoarea și este un stimulent excelent pentru dezvoltarea potențialului tău. Relațiile de prietenie și planurile pe care le cimentezi acum sunt de bun augur.

Scorpion

Ești foarte atent la tine și la impresia pe care o lași, de aceea, te paște o capcană: aceea de a face ceva doar ca să vadă lumea și nu pentru că ar fi o pornire ce vine din inima ta. De aceea, e bine să calculezi din start costul implicării tale în acest joc al aparențelor.

Cauza ar putea fi, de fapt, nevoia de a primi atenție, apreciere și afecțiune din partea celorlalți. Simți nevoia să ți se confirme că ești iubit. Seara, atenția se îndreaptă spre cheltuieli, economii și investiții.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2022: Liniștea de dinaintea furtunii!

Săgetător

Astăzi s-ar putea să ai impresia că lucrezi la cooperativa “muncă în zadar”. Parcă lucrurile nu se leagă, îți propui ceva și totul se dă peste cap, ce mai, munca nu iese așa cum ai vrea tu. De aceea, poate ar fi bine să îți modifici percepția asupra lucrurilor, dacă tot nu poți avea control asupra a ceea ce se întâmplă.

Nu încerca să plasezi responsabilități pe umerii colegilor sau să arunci vina pe cineva! Mai bine concentrează-te pe tine și pe ce ai tu de făcut. Vezi-ți de treaba ta și nu-ți face planuri în funcţie de alții!

Capricorn

Parcă așteptai ceva ce nu se mai întâmplă, parcă nu dădeai peste oamenii sau peste ocaziile potrivite. Ei bine, astăzi poți întâlni exact contextul necesar unor inițiative care să te ajute să îți relansezi cariera și viața socială. Cineva pune o vorba bună, te stimulează, îţi acordă o suma de bani etc.

Trebuie să știi să profiți și să accepți! Este o situație în care oportunismul este în avantajul tău, pentru că trebuie să știi să pui mâna pe ocazie atunci când apare, altfel o scapi printre degete.

Vărsător

Principalul avantaj al contextului astral este șansa de a redresa relațiile cu autoritățile, cu șefii sau cu tatăl. Poți construi acum ceva de viitor cu implicarea uneia din cele trei părți enumerate. Fie ajungi să te bucuri de niște avantaje ale unui cadru legislativ, fie ești bine văzut de superiori la serviciu, fie aspiri la o funcție, fie rezolvi probleme legate de paternitate.

De asemenea, îți poți schimba o impresie despre partenerul de viață, a cărui contribuție la dezvoltarea ta devine pozitivă.

Pești

Astăzi ești predispus să faci greșeli din neatenție, mai precis din lipsa de concentrare. S-ar putea să spui ce nu trebuie, să transmiți mesaje incorecte, să induci în eroare pe cineva. Dacă semnezi acte, uită-te de 10 ori înainte să-ți pui semnătura!

Gafele în comunicare te pot băga astăzi în gura lupului, adică a șefului. Circulă cât mai puțin, ai grijă pe unde calci și cum manevrezi obiectele! Riști să provoci accidente sau să te lovești la brațe.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇