Horoscop zilnic: 19 ianuarie

Horoscop zilnic: 19 ianuarie

Berbec

Caută compania prietenilor cu viziuni cât mai originale, fiindcă sunt șanse pui la punct planuri îndrăznețe pentru viitor. Axează-te pe creativitate, fiindcă orice idee ai avea, cu cât este mai nonconformistă, cu atât este mai apreciată. Cum dragostea este astăzi o tema importantă pentru tine, nu e exclus găsești o soluție ieșită din comun de a atrage noi dovezi de afecțiune din partea persoanei iubite.

Taur

Astăzi, poți discuta cât se poate de amiabil despre planurile tale de carieră cu un superior lipsit de prejudecăți. Dacă nu te cramponezi de anumite idei și ești dispus la un compromis rezonabil, ai șanse mai mari de câștig. Acasă, te bucuri de căldura cu care te înconjoară cei dragi din familie, așa poate ar fi o idee bună, -i surprinzi plăcut cu ceva la care nu se așteaptă.

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

Gemeni

Nu pari ai concurență privind modul de a-ți expune astăzi ideile. Pe lângă faptul dorești atragi cu orice preț atenția și -ți surprinzi prietenii cu discursuri meșteșugite, apelezi și la cele mai originale metode. Daca îți este dor de cineva drag sau vrei vezi niște rude, acum ar fi un răstimp favorabil pentru a face un drum stai de vorba cu aceștia.

Rac

Banii și gestionarea bugetului ar trebui fie astăzi în atenția ta, mai ales dacă vrei oferi dovezi de generozitate. Chiar dacă ai parte de un fler financiar pentru afacerile profitabile, în domenii la care poate nu s-a gândit nimeni, este indicat fii spontan, având grijă pui în practică orice strategie mai puțin uzuală care-ți mărește șansele de câștig.

ADVERTISING

Leu

Astăzi vrei strălucești și chiar ai ocazia dacă dai curs ideilor originale, cu atât mai mult  dacă te asiguri ai în preajma ta oameni la fel de creativi și de inspirați ca tine. Este o perioadă favorabila socializării, așa încearcă îmbini un schimb plăcut și constructiv de idei cu posibilitatea de a-ți îmbunătății condițiile de lucru sau de a te evidenția la locul de muncă.

Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2022

Fecioara

Colaborarea cu colegii fi astăzi cu atât mai fructuoasa dacă asculți cu răbdare și interes orice idee, oricât ar fi de diferită sau de nonconformistă. În plus, daca ești suficient de deschis, ți se pot prezenta niste metode terapeutice mai puțin convenționale, din domeniul cosmeticii. Este o zi potrivită pentru relaxare și îngrijirea propriei persoane, dar și pentru a primi în liniște mesaje din subconștient.

ADVERTISING

Balanța

Ai ocazia faci astăzi o surpriză plăcută persoanei iubite, alegând rupeți de cotidianul monoton și petreceți timpul făcând ceva spontan, poate chiar în compania prietenilor. Demersurile creative care-ți permit exprimarea lipsită de inhibiții și plină de culoare au șanse te scoață în evidentă în cercurile sociale care îți împărtășesc aceleași pasiuni.

Scorpion

Cauți fii astăzi în centrul atenției, imaginea ta în societate fiind printre prioritățile tale. Dacă vii cu metode originale de lucru, ai șanse mari de a atrage atenția asupra ta și poate chiar de a ți se aprecia meritele. Acasă, nonconformismul pare o temă de fond, fiind dornic de a face schimb de idei cât mai avangardiste cu cei din familie și de a găsi soluții inedite la problemele domestice.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

ADVERTISING

Săgetător

Îți place te mândrești cu viziunea ta însă nimeni nu poate contesta ai parte de inspirație și originalitate, inclusiv în modul cum îți prezinți discursul. Nu te sfii apelezi la mijloace tehnice de ultimă generație pentru a lăsa impresia dorită. Chiar dacă nu ai nimic planificat, ai putea decizi din senin este un timp numai bun faci o vizita cuiva drag.

Capricorn

Dacă nu cazi în capcana manifestărilor de posesivitate, astăzi ai putea te bucuri alaturi de persoana iubită de clipe pline de pasiune. Profită de momentele de intimitate și încercați ceva inedit. În privință banilor, orice demers care implică un plan investițional diferit pare aibă mai multe șanse de reușită, cu atât mai mult dacă este vorba de investiția în obiecte de artă.

Vărsător

Astăzi, originalitatea care te caracterizează pare fie ingredientul de bază cu care reușești atragi privirea partenerului tău, dar și -i cucerești inima. Elementul surpriză poate fi folosit cu succes atât pentru a face o declarație dar și pentru o mică și plăcută deplasare la care nu se așteaptă nimeni. Orice ai alege, încearcă îmbini armonios comunicarea cu manifestările de afectivitate.

Pești

Astăzi, ar fi indicat te lași pe mâna intuiției, oricât de ciudate ar fi ideile care îți trec acum prin minte. Ai încredere și caută te evidențiezi la serviciu tocmai prin ceva ieșit din comun, mai ales de inspirație artistică, astfel sporindu-ți șansele de a găsi surse nesperate de câștig financiar. Totuși, încearcă nu-i eclipsezi pe ce-i din jur și păstrezi o doză de modestie.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇