Horoscop zilnic: 19 aprilie

Horoscop zilnic: 19 aprilie

Berbec

Pentru tine, ziua de astăzi poate fi minunată sub aspectul relațiilor sociale. Poți primi vești frumoase cu privire la o afacere, poți întâlni oameni care să gireze un proiect, devenindu-ți aliați și susținători în demersurile tale de natură profesională. Ai noroc „cu carul”, trebuie doar să ai curaj să-ți urmezi intuiția și să-ți pui în practică ideile, indiferent de părerile celorlalți și de temerile care apar.

Taur

Pentru tine este o zi numai bună pentru a te ocupa de plăti, taxe, impozite. Îți poți pune în ordine chestiuni legate de asocieri, profit și chiar dezvoltarea unei afaceri. E rost și de favoruri pe care astăzi le primești cu ușurință și bine faci. Nu ezita să ceri ce ai nevoie, s-ar putea să fii surprins de viteza cu care raspunde Universul, prin oameni.

Gemeni

Ești într-o formă de zile mari, ai entuziasm, inspirație și încredere în tine, prin urmare ai tot ce-ți trebuie, pentru a avea succes în tot ce întreprinzi. Pot veni spre tine propuneri incredibile de colaborare, te poți afirma profesional, prin idei inovatoare. E adevărat că diplomația nu este punctul tău forte astăzi, așa că nu e momentul să bați cu pumnul în masă, pentru a te face ascultat.

Luna plină în Balanță, 16 Aprilie 2022. Relațiile la control!

Rac

O zi fructuoasă, sub aspect profesional. Ești foarte eficient la locul de muncă și poți chiar, că printr-o idee ingenioasă, să scoți întreagă echipă sau companie, dintr-un impas. Aceste inițiative nu vor fi trecute cu vederea, ci vor fi recunoscute și recompensate. Dacă ți se propune o afacere, asigură-te că sunt respectate condițiile legale, mai ales dacă beneficiile materiale sunt impresionante.

ADVERTISING

Leu

O să-ți placă această zi, pentru că vor fi multe priviri admirative, orientate către tine, dar și pentru că-ți poți exprima plenar, atât bucuriile, cât și nemulțumirile. Sigur că există și o ușoară tendință spre teatralism și vanitate, dar cum Leu smerit și modest nu a văzut nimeni, nu e nicio noutate. Atenție la tendința spre mici extravaganțe și capricii, care vor fi destul de costisitoare.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Fecioară

Astăzi ești caracterizat de o anume efervescență emoțională și nerăbdare, de o dorință de înnoire și schimbare, în ce privește spațiul locativ. Fie dorești să-ți reamenajezi casa, fie te gândești să investești în niște obiecte costisitoare pentru casă. S-ar putea că partenerul să nu-ți împărtășească ideile în prima fază, dar spre seară cadeți la pace.

Balanță

Te poți ocupa cu succes de activități care țin de documente, de întreținerea corespondenței, de discuții și negocieri. Întâlnirile de afaceri pot naște idei senzaționale, iar examenele pot fi încununate de succes. În schimb, călătoriile ar trebui evitate, iar șofatul necesită prudență maximă. Suprasolicitarea nu este recomandată sub nicio formă, iar în ce privește alimentația, necesită atenție sporită.

Jupiter conjunct cu Neptun în Pești, o dată în viață. Toți suntem UNUL

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Astăzi poți avea stări emoționale schimbătoare, poți fi neliniștit și irascibil, din cauza unor probleme sentimentale sau din cauza unui proiect, care se derulează foarte greu și cu foarte multe costuri. Însă din punct de vedere financiar stai foarte bine. Poți face niște investiții profitabile sau poți descoperi noi surse de venit cu ajutorul familiei.

Săgetător

Luna este în semnul tău zodiacal și te înzestrează cu umor, bună dispoziție și optimism. Pot să-ți vină și niște idei năstrușnice cu privire la o afacere, o călătorie sau un eveniment. Mai greu va fi să-i convingi pe cei dragi să te urmeze sau să accepte aceste idei, însă spre seară, sunt șanse mari să ajungeți la un consens. Sub aspect sentimental, nu este exclus să te îndrăgostești la prima vedere!

Oracolscop 18 - 24 aprilie 2022

Capricorn

Este posibil să nu te simți în apele tale astăzi, pentru că apar tot felul de evenimente care-ți dau programul peste cap. Pe de o parte, este posibil că cineva apropiat să-ți solicite ajutorul și, prin urmare, vă trebui să sacrifici mare parte din timp pentru asta. Pe de altă parte, poate fi vorba despre necesitatea de a îngriji o rudă bolnavă. Oricum, pot apărea tot felul de lucruri care te deturnează de la activitatea ta obișnuită.

ADVERTISING

Vărsător

O zi de excepție, mai ales sub aspectul relațiilor sociale. Chiar să vrei să stai izolat și să fii discret, nu vei reuși. Sunt favorizate întâlnirile de afaceri, evenimentele complexe, discuțiile pe marginea inițierii unor proiecte ample, eventual caritabile sau legate de înființarea unui ONG. Altruismul se manifestă din plin, pentru că ți se va cere sprijinul în foarte multe rânduri.

Pești

O zi valoroasă, sub aspect profesional. Poți culege roadele muncii depuse în ultima vreme, obținând o promovare, o mărire de salariu sau măcar apreciere și recunoaștere din partea șefilor. Deși ești bine văzut, tinzi să fii foarte exigent cu tine și nu reușești să te bucuri din plin pentru ceea ce ți se întâmplă. Poate că ar fi bine să te relaxezi puțin și să privești lucrurile mai detașat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇