Horoscop zilnic: 17 mai

Horoscop zilnic: 17 mai

Berbec

Astrele ți-au pregătit experiențe frumoase, vești bune, informații valoroase pentru evoluția ta. Ai noroc în toate demrsurile care țin de acte oficiale, relații administrative, cercetări spirituale sau filozofice, studii și călătorii. Este o zi plină de entuziasm, optimism, voie bună! Primește-o cu inima deschisă!

Taur

Astăzi e posibil să primești niște răspunsuri la frământările din ultima vreme. „Nasul” tău de detectiv funcționează perfect, iar asta face ca unele secrete să fie dezvăluite iar unele informații pe care le doreai demult să fie accesate cu ușurință. Nimeni nu mai poate ascunde ceva de tine. Pe de altă parte, ziua de astăzi îți poate oferi și altfel de daruri, așa că fii gata să le primești.

Gemeni

Pentru tine, se anunță o zi frumoasă, mai ales sub aspectul relațiilor, cooperării, parteneriatelor. Astăzi, pur și simplu te simți inspirat și poți vedea partea plină a paharului în orice situație. Mai ales că ai în preajmă și oameni care știu să-ți dea putere, să te inspire, să te impulsioneze. Nu sunt excluse invitații la evenimente sau legarea de noi prietenii.

Lună plină și eclipsă totală de Lună în Scorpion, 16 Mai 2022. Adevărul interior nu mai poate fi ascuns

ADVERTISING

Rac

Luna în Săgetător activează zona muncii și activităților cotidiene. Aspectele sunt frumoase, semn că astăzi poți beneficia de oportunități profesionale de excepție, dacă ești deschis la nou și ești dispus la o eventuală expansiune a activității. Prietenii, cunoștințele, oamenii influenți din viața ta joacă un rol foarte important în succesul tău din această perioadă.

Leu

Expresie de sine, elocvență, curaj, creativitate. Acestea sunt caracteristicile zilei de astăzi. Luna în Săgetător îți stimulează jovialitatea și creează contextul unor experiențe minunate, memorabile. Ai noroc în orice proiect creativ, veștile primite sunt bune, demersurille legate de călătorii lungi sau contracte sunt încununate de succes.

ADVERTISING

Fecioară

Luna plasată în Săgetător îți conferă entuziasmul necesar pentru a face o schimbare legată de cămin sau familie. Este de bun augur orice demers, fie că e vorba de o schimbare, o investiție, o decizie, legat de aceasta zonă. În plus, ești avantajat și din punct de vedere material. Primești sprijin, daruri, favoruri sau finanțări.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Balanță

Zona comunicării, deplasărilor, activităților intelectuale și învățării este foarte frumos activată astăzi de către Luna prezenta în Săgetător și aspectele ei armonioase. Este o zi efervescentă, în care probabil că vei vorbi mult, vei schimba tot felul de impresii, vei merge la întâlniri sau vei scrie mult. În orice caz, o zi fructuoasă din toate aceste puncte de vedere.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, se anunță o zi norocoasă în ce privește chestiunile financiare și nu numai. Mai întâi, putem vorbi despre capacitatea de a te vedea într-o lumină mult mai caldă, adică de a-ți cultiva încrederea în propriile forțe și talente. Apoi, e posibil, în acest context, să atragi o oportunitate profesională și financiară foarte frumoasă. Fii pe fază și primește!

Săgetător

Fară doar și poate, astăzi ești vedeta zodiacului. Luna plasată în zodia ta și trigonul pe care-l formează cu Jupiter (stăpânul Săgetătorului) fac ca nimeni și nimic să nu-ți poată știrbi entuziasmul, bucuria, optimismul și creativitatea. Vrei să fii vioara întâi și chiar ești. Ai multe idei și sunt bine primite de către cei din jur. Ai noroc și e bine să profiți de el din plin.

Oracolscop 16 - 22 mai 2022

Capricorn

Astăzi simți, pur și simplu, că Dumnezeu te iubește. Asta pentru că lucrurile se așază nesperat de bine, fară că tu să faci multe eforturi în acest sens. Mai ales unele probleme de familie sau legate de patrimoniu, exact în momentul în care te detașezi și te abandonezi în mâinile lui Dumnezeu, se rezolvă. Deci... miracole există!

Vărsător

Veselia ta de astăzi, abordarea optimistă a tuturor experiențelor, entuziasmul, pofta de viață, sunt molipsitoare. Ești o adevărată sursă de inspirație pentru cei din jur, mai ales că astăzi îți place să fii în mijlocul oamenilor, să vorbești, să schimbi impresii, să te bucuri de prezența prietenilor. E posibil să ia naștere aspirații noi, la "un pahar de vorbă".

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioa

Pești

Norocul îți surâde astăzi, mai ales în ce privește zona profesională și financiară. Ai șansa de a fi cooptat într-o afacere, un proiect sau un nou context. Aceasta face posibilă creșterea beneficiilor materiale. De aceea, fii deschis la orice apare nou, ai încredere în oamenii din jur, mai ales în cei de la care vin propunerile și promisiunile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇