Horoscop zilnic: 17 ianuarie

Horoscop zilnic: 17 ianuarie

Berbec

În prima parte a zilei te poți ocupa de treburile casnice și de rezolvarea problemelor membrilor familiei. Chiar dacă ai multe și mărunte de făcut la serviciu, colegii te sprijină, atât în ceea ce privește activitatea profesională, cât și pentru a-ți rezolva treburile personale. Fii prudent în privința șefilor, deoarece te urmăresc în taină.

Taur

Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult. De asemenea, este posibil să fii nevoit să rezolvi documente oficiale, să răspunzi la mesaje profesionale sau să călătorești în scop profesional. Vei rezolva totul cu bine. După-amiază, îndreaptă-ți atenția și eforturile către membrii familiei și treburile gospodărești.

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

Gemeni

Se conturează venituri din activitatea profesională desfășurată. Astfel, lista de cumpărături este și ea gata, ba mai mult, undeva în fundal aşteaptă și achiziționarea unor cadouri pentru cei dragi. Însă este bine să ai în vedere și cele de trebuință membilor familiei. S-ar putea să fii nevoit să ajuți material o rudă sau să direcționezi fonduri către repararea casei.

ADVERTISING

Rac

Ziua este favorabilă planificării activităților pentru o lună de zile de acum încolo. În mod special concentrează-te pe acele acțiuni care vizează îngrijirea sănătății, schimbarea înfățișării tale sau reorganizarea spațiului în care locuiești. De asemenea, ai succes în demersuri necesare dezvoltării personale și profesionale. După-amiază, relaxează-te la o șuetă alături de cineva drag.

Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2022

Leu

Aerul misterios care te învăluie astăzi va atrage curiozitatea celorlalți. Ești meditativ, tăcut și îți este mai dificil să te implici în acțiuni comune cu alții. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare și să eviți spațiile aglomerate sau eforturile deosebite. Posibil să te necăjească unele afecţiuni, dar sunt momente și stări pasagere.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Este bine să ții cont de sfaturile prietenilor, mai ales când vine vorba despre sănătate, înfățișare sau personalitatea ta. Chiar dacă pe alocuri ai dori să auzi altceva de la aceștia, ai răbdare și gândește-te pe îndelete la ceea ce ți se recomandă. Până la urmă, tot tu ești cel care își hotărăște acțiunile, însă de această dată, decide și în funcție de informațiile primite.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Balanță

Dialogurile și întâlnirile neașteptate cu șefii îți vor da bătăi de cap. Posibil să primești sarcini de lucru noi care să te nemulțumească pe moment. Însă din umbră există ajutoare divine care îți sunt alături. De aceea, primește cu inima deschisă tot ce ți se oferă astăzi și retrage-te într-un loc liniștit și drag sufletului tău pentru a lucra în tihnă.

ADVERTISING

Scorpion

Dorința de a-ți rafina sufletul, de a aborda viața și prin metode neconvenționale este la cote mari. Îți sunt favorizate demersurile legate de călătorii sau de studii. Chiar vei simți o deschidere mentală aparte față de temele filozofice. Astăzi citește, studiază, vorbește cu persoane erudite sau adună informații pentru a te înscrie la un curs.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 ianuarie

Săgetător

Ziua este favorabilă achitării facturilor, relaționării cu instituțiile financiare și planificării bugetului de cheltuieli. Posibil să fii nevoit să cheltuiești ceva bani și pe lucruri necesare în domeniul profesional în care activezi sau pe un curs, program de instruire profesională. Recomandabil este să cheltuiești cu măsură, chiar dacă îți vin bani din munca depusă.

Capricorn

Vei putea rezolva cu succes chestiuni legate de colaborări profesionale. În privința relației cu partenerul de viață se pot lămuri conflicte mai vechi și chiar relația să continue pe alte coordonate. Totuși, pot exista și contradicții între ceea ce gândești, planifici tu și ceea ce îți oferă ceilalți. Până la urmă, lucrurile se vor rezolva favorabil pentru toată lumea.

Vărsător

În prima parte a zilei vei avea multă treabă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și este mai dificil să pui baza pe ceilalți. Îndeplinește-ți conștiincios sarcinile de lucru, pentru că plata aferentă va fi mulțumitoare și rapidă. După-amiază vor interveni chestiuni parteneriale sau o activitate recreativă alături de cei dragi.

Pești

În relațiile cu ceilalți ești tentat să te supraestimezi, manifestând rigiditate în gândire și acțiuni. Tot ce vine din partea altora are scopul de a te ajuta să-ți modelezi personalitatea și, nu în ultimul rând, să-ți rezolvi mai ușor problemele de viață. Copiii și persoana iubită îți sunt alături. Planifică pentru după-amiaza acestei zile o activitate relaxantă alături de ei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇