Horoscop zilnic: 16 martie

Horoscop zilnic: 16 martie

Berbec

În mare parte, ziua are o tentă de monotonie. Încearcă să rezolvi toate lucrurile care țin de meticulozitate și care necesită multă răbdare. Acordă atenție sănătății și evită să mănânci în stare de stres. Este o zi bună pentru cei care lucrează într-un domeniu unde simțul detaliului este foarte important. Fii tolerant și diplomat.

Taur

În cazul tău, cele mai vizate sunt: expresia de sine, încrederea în forțele proprii, creativitatea, iubirea, copiii și prietenii. Ai tendința să faci lucruri care îți plac și care te inspiră.

Este o zi favorabilă pentru Taurii care lucrează în teatru, televiziune sau a căror exprimare de sine este foarte importantă. Este o zi norocoasă pentru cei care doresc să se lanseze într-unul dintre domeniile menționate mai sus.

MERCUR în PEȘTI, 10 – 27 martie 2022. Logica Sufletului

Gemeni

Ziua este una liniștită, fără prea multe evenimente. Segmentul familial este iarăși aspectat; viața personală îți solicită atenția. Spre seară, evită să fii critic sau să te certi cu cineva din cadrul familiei. Luna este în zodia Fecioarei și se apropie de faza de Lună plină. Iar tendința de a critica, de a simți o anumită tensiune interioară sau o nemulțumire va fi pregnantă.

ADVERTISING

Rac

Astăzi vei avea parte de multă mișcare și comunicare. Poți primi sau trimite o scrisoare importantă. Dorești să spui și să faci cât mai multe lucruri. Simți nevoia de mișcare și de exprimare. Ești curios și ai o dorință puternică de a cunoaște și de a afla lucruri noi.

Evită dialogurile în contradictoriu. Poți fi nevoit să pleci într-o călătorie scurtă.

Oracolscop 14 – 20 martie 2022

Leu

Astăzi, dorința de confort și stabilitate este pregnantă. Simți nevoia unei concretizări a lucrurilor pe care le deții și îți dorești stabilitate în plan financiar. De altfel, îți pot veni idei bune cu care să-ți crești veniturile. Evită să fii posesiv cu cei din jur. Este o zi bună pentru cei care studiază psihologia, astrologia, medicina.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Simți o dorință puternică de atenție și de apreciere pentru ceea ce ai realizat până în prezent. În cazul în care nu primești ceea ce-ți dorești, poți deveni morocănos, sarcastic și critic. Simți nevoia să te maturizezi și să-ți definești personalitatea. Nu cere atenție. Lasă-i pe ceilalți să te aprecieze așa cum simt.

Balanță

Este o zi în care tendința către visare și meditație primează. Pot fi scoase la lumină amintiri neplăcute, nemulțumiri sau frustrări. În cazul în care ai stări de nemulțumire interioară, încearcă să ieși în oraș sau să lecturezi cărți cu tentă spirituală. Astfel, te vei simți mult mai bine și poate chiar vei găsi acel răspuns pe care îl cauți de ceva timp.

Ultima noapte de pandemie, întâia noapte de război

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi iți vei dori să faci ordine în lista de prieteni. Ești hotărât să vezi cine îți merită cu adevărat prietenia și cine nu. De asemenea, simți un impuls în a dedica mai mult timp celorlalți și în a te lăsa pe tine în plan secund. Ești altruist și generos. Este o zi importantă pentru Scorpionii implicați într-un ONG.

Săgetător

Este timpul să te maturizezi din punct de vedere profesional. Jobul este pe primul plan astăzi, chiar dacă de acasă te sună cineva, din când în când, să te întrebe “de noi îți mai aduci aminte?“. Tinzi să lași viața personală pe locul doi. Însă nu-ți fie teamă, deoarece vei fi răsplătit pentru munca și timpul dedicate jobului.

Capricorn

În cazul în care ți-ai lăsat studiile neterminate, astăzi este o zi prielnică pentru definitivarea lor. Poți relua studii sau poți începe unele noi pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele.

Pe de altă parte, îți dorești să fii liber, să nu ai nicio obligație, să vizitezi locuri bogate în cultură sau chiar să pleci într-o călătorie. Este o zi prielnică filosofiei, studiului și călătoriilor.

Ce aduce vibrația 9 a lunii MARTIE?

Vărsător

Astăzi poți avea parte de transformări profunde. Dorești să pui punct unor lucruri și să începi un nou capitol al vieții tale. De asemenea, sunt posibile unele câștiguri, venite fară ca tu să ai o contribuție în acest sens. Poți câștiga sau moșteni o sumă de bani. Evită să critici sau să judeci fără o bază reală.

Pești

Simți nevoia unei concretizări a relației pe care o ai. Ești decis să faci următorul pas și să o solidifici printr-o logodnă sau căsătorie. De preferat este însă să mai aștepți până să dai un răspuns definitiv, măcar până în aprilie. În cazul în care relația nu mai merge, ești dispus chiar să-ți asumi o despărțire. Vizate sunt atât relațiile de dragoste, cât și cele de afaceri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇