Horoscop zilnic: 16 iunie

Horoscop zilnic: 16 iunie

Berbec

La serviciu, parcă s-a vorbit toată lumea să-ți urmărească fiecare gest, fiecare vorbă, fiecare surâs. Bine este să îți joci rolul corespunzător, de fapt, să fii tu însuți și astfel lucrurile vor decurge foarte bine în favoarea ta.

Este posibil să fii nevoit să-ți prezinți activitatea profesională desfășurată în ultimele săptămâni. Sigur că unii îți vor contesta meritele profesionale. Tu ia aminte la ceea ce îți spun alții și la nevoie operează corecțiile necesare.

Taur

Pentru că mentalul îți este neliniștit, astăzi există riscul să vorbești prea mult sau despre subiecte ce ar trebui tăinuite bine. Celorlalți le va fi greu să-ți intre în voie, chiar și cu cele mai banale aspecte cotidiene. Controlează-ți reacțiile pentru că depinde numai de tine să gestionezi corect evenimentele zilei.

Activitățile intelectuale și demersurile necesare unei călătorii ar fi bine să le lași pentru zilele următoare, întrucât acum pot apărea obstacole diverse.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 iunie

Gemeni

O zi în care gândurile îți vor fi atrase de aspectele nevăzute ale evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Sunt posibile răsturnări de situație, în special în segmentul financiar comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Pe lângă faptul că trebuie să achiți facturi, taxe sau alte tipuri de datorii, va intra în discuție și reorganizarea drastică a bugetului comun pentru următoarele patru săptămâni. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar!

ADVERTISING

Rac

Cele petrecute astăzi în segmentul relațiilor parteneriale sunt de reținut și de gândit pe îndelete. Din cauza implicării tale fie într-o relație amoroasă, fie prea mult în activitățile legate de copii, colaborările au rămas cumva de izbeliște. Chiar și partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești distrat, dornic de aventuri și foarte neatent la chestiunile așa-zis serioase.

Concentrează-ți eforturile pe îndatoririle socio-profesionale și ține cont de ceea ce ți se spune.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Leu

În primul rând, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să ții cont de asta. Tendința este de a te implica mult și bine în activitățile profesionale de la serviciu, dar fii prudent. Selectează-ți prioritățile și la nevoie cere ajutorul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit totul.

Rezervă-ți momente de odihnă, plimbă-te în aer liber și stai de vorbă cu cineva drag și de încredere. Chiar ai nevoie să te destăinui și să primești un feed-back pe măsură.

ADVERTISING

Fecioara

O zi în care emoțiile sunt mari, în special când vorbești sau te întâlnești cu cei dragi. Sunt posibile niscai tensiuni atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Detașează-te, controlează-ți reacțiile și fii alături de ceilalți, chiar dacă aceștia îți răspund cu alte monede decât cele așteptate de tine.

Un prieten apropiat îți poate oferi sfaturi utile vizavi de segmentul amoros. Însă tu gândește-te pe îndelete la situația ta sentimentală și decide în consecință.

Oracolscop 13 – 19 iunie 2022

Balanță

Se întrezăresc investiții importante în casă sau pentru a sprijini un membru al familiei. Ocupă-te pe îndelete de treburile gospodărești și stai de vorbă cu membrii familiei. Pe de altă parte, tu la rândul tău poți primi bani sau cadouri din partea rudelor apropiate.

Este o perioadă în care poți consolida relațiile familiale și poți pune la punct, pentru multă vreme de acum încolo chestiuni patrimoniale de anvergură. După-amiaza, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

ADVERTISING

Scorpion

Multă lume roieste astăzi în preajma ta, atât la serviciu, cât și acasă. Cumva tu provoci aceste întâlniri și dialoguri multiple. Ești plin de farmec, ai multă energie și sigur că generozitatea ta înnăscută te va îndemna să oferi şi altora din strălucirea ta. Totuși, fii prudent, pentru că există riscul să-i suprasoliciți pe ceilalți și din intențiile tale bune să iasă cu totul altceva.

Ascultă și ce îți povestesc alții, pentru că vei afla lucruri interesante și utile.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021

Săgetător

Cheltuielile ivite pe neașteptate te pot destabiliza emoțional. Pe de altă parte, există șanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional în care activezi. Se pare că îți este teamă să cheltuiești chiar și o sumă infimă.

Ai încredere că în umbră providența te veghează și permite să ți se întâmple numai lucruri bune. Chiar dacă în aparență concluzionezi că pierzi sau că dispui de un buget restrâns, de fapt, totul este în regulă.

Capricorn

Stările tale de spirit fluctuează mult și bine ar fi să-ți rezervi momente liniștite numai pentru a sta tu cu tine. Minunate sunt relațiile cu prietenii și cu persoanele care te sutin în plan socio-profesional. Chiar dacă există tensiuni în relația cu partenerul de viață sau colaboratorii, prietenii te susțin în mod necondiționat.

Totul este să asculți sfaturile celorlalți, să le discerni pe îndelete în singurătate și să acționezi în favoarea ta.

Vărsător

Relaționezi mai greu cu ceilalți, în special la serviciu. Oboseala își va spune cuvântul și chiar și unele afecțiuni mai vechi ți-ar putea crea neplăceri. Ocupă-te numai de treburi ușoare și la nevoie cere sprijinul celor apropiați pentru a-ți fi mai ușor în rezolvarea treburilor de astăzi.

Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc major de erori greu de remediat.

Pești

Ar fi bine să fii atent astăzi la prieteni. Chiar și dinspre segmentul profesional poți obține informații prețioase vizavi de poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Cele auzite te vor pune serios pe gânduri, deoarece pare că totul îți este potrivnic. De fapt, ești provocat de viață pentru a-ți schimba mentalitatea și felul în care te raportezi la muncă și implicațiile ei.

Spre seară bucură-te de o plimbare în aer liber alături de cineva drag.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇