Horoscop zilnic: 14 aprilie

Horoscop zilnic: 14 aprilie

Berbec

Ziua îți aduce noutăți profesionale. Ai multe de făcut, însă și sporul îți este alături. Atât la serviciu, cât și acasă ai susținători, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui să-l depui tu. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de acestea.

Posibil să întâmpini niscai neplăceri legate de sănătate. Îngrijește-te mult și rezervă momente de odihnă. După-amiază, partenerul de viață sau colaboratorii te pot surprinde în mod plăcut.

Taur

Este o zi excelentă pentru a te ocupa de copii, de persoana iubită, dar și de hobby-urile tale. Chiar dacă la orizont se ivesc nori în relațiile sentimentale, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

Sunt momente prielnice destăinurilor față de cei dragi. Ascultă și părerile sau doleanțele lor. Vei fi surprins de câtă nevoie au de tine și cât de ușor îți va fi să-i ajuți.

Oracolscop 11 – 17 aprilie 2022

Gemeni

Este o zi minunată pentru a te ocupa de treburile casei și de relațiile cu membrii familiei. Ești tentat să te afunzi în chestiunile profesionale de la serviciu, însă gândurile tale vor reveni numai acasă, la cei dragi. Oprește-te din iureșul cotidian și lasă-te ancorat de treburile gospodărești și de dialogurile cu membrii familiei. Vei pune la punct planuri domestice importante, plus că îți vei îmbunătăți și relațiile familiale.

ADVERTISING

Rac

Multă lume roiește astăzi în preajma ta. Pe de o parte, rudele și prietenii apropiați doresc să te întâlnească, fie pentru a-ți cere ajutorul în chestiunile lor personale, fie pur și simplu pentru a tăifăsui cu ține banalități. Pentru aceste persoane este importantă compania ta. Există riscul să preiei emoțiile și problemele celor din jur. Ferește-te de a te implica în ceva care te depășește.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Leu

Sunt momente bune pentru a te ocupa pe îndelete de dieta ta. Informează-te din diferite surse vizavi de alimentația de sezon, dar și despre ce anume ți se potrivieste ție cel mai bine. În acest sens este posibil să cheltuiești sume considerabile de bani.

Pe de altă parte, s-ar putea să primești bani sau măcar vești bune despre salarizarea de la locul de muncă.

Fecioara

Rezervă-ți momente liniștite și gândește-te cum ai dori să fie viața ta de acum încolo. Ai șanse minunate de a alcătui planuri noi, care se vor materializa încet, dar sigur. Relaționezi mai greu cu ceilalți, pentru că ești orientat mai mult spre ființa ta. Vorbește strictul necesar și ia contact, pe cât posibil, numai cu acele persoane de care ai nevoie sau care știi tu bine că te înțeleg intuitiv.

Dacă vrei rezultate, renunță la scuze și povești!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Ai nevoie de odihnă, departe de zgomotul cotidian. Pentru că se pot ivi contexte solicitante, ar fi bine să-ți planifici atent activitățile zilei. Alege-le pe acelea care presupun efort mental și fizic minim. Eventual, la nevoie cere sprijinul celor apropiați.

Stai de vorba cu sufletul tău, întreabă-te serios ce anume îți dorești să se petreacă în viața ta și ai încredere că așa va fi.

Scorpion

Multe aspecte interesante poți afla astăzi de la prieteni, dar și de la persoanele care te susțin în demersurile tale socio-profesionale. Este bine să asculți, să reții cele auzite, dar să vorbești puțin sau strictul necesar. Evită destăinurile și emiterea judecăților la adresa altora. Posibil să ți se propună o implicare într-un proiect profesional de anvergură. Deocamdată adună informații despre asta.

Jupiter conjunct cu Neptun în Pești, o dată în viață. Toți suntem UNUL

ADVERTISING

Săgetător

Astăzi ești pe o scenă și toată lumea așteaptă de la tine o prestație pe măsură. Atât acasă, printre membrii familiei, cât și la serviciu ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să-i ajuți pe alții. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, pentru că există riscul să te implici în situații care te depășesc. Bucură-te de compania celor dragi!

Capricorn

Este o zi în care s-ar putea să-ți schimbi unele concepții despre lume și viață. Temele filozofice, marile probleme ale omenirii, dar și curentele religioase la modă sunt preocupările tale mai mult sau mai puțin afișate față de ceilalți. S-ar putea să întâlnești persoane interesate de aceleași subiecte ca tine și astfel schimbul de idei va fi la cote mari. Cercetează părereile altora și abia apoi formulează-le pe ale tale.

Nimicul din noi

Vărsător

Dacă ai avea răbdare pentru a observa atent evenimentele și relațiile în care ești implicat, ai obține multe informații ascunse. Asta te-ar ajuta să găsești soluții viabile și să înțelegi mersul real al unor situații din jur.

Tendința este de a te afundă în rezolvarea aspectelor materiale ale vieții cotidiene. În paralel, ține cont și de revelațiile avute pe măsură ce se desfășoară evenimentele sau discuțiile zilei.

Pești

Provocările zile vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte, va trebui să te ocupi de relația cu partenerul de viață, care probabil necesită îmbunătățiri pe anumite zone ale vieții de cuplu. Pe de altă parte, vor apărea solicitări importante și din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Organizându-ți bine activitățile zilei, cu accent pe priorități, te vei descurca foarte bine atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇