Horoscop zilnic: 13 ianuarie

Horoscop zilnic: 13 ianuarie

Berbec

Accentul zilei va fi pe capitolul financiar, în speță pe veniturile tale din munca desfășurată la serviciu. Poți primi bani, bunuri sau favoruri. Material, primești sprijinul partenerului de viață, dar și din colaborări apar niscai sume consistente de bani. Evită cheltuielile nefondate sau mofturile celor dragi care presupun să cheltuiești tu bani.

Taur

Zi foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de a-ți schimba planurile de viață. Ușor te poți debarasa de atitudini, obiceiuri, idei, concepții care sunt perimate și îți obstrucționează progresul. Aruncă o privire și în relații. Selectează oamenii pe care merită să-i păstrezi alături de tine, însă orientează-te și spre alții noi.

Mercur retrograd ianuarie-februarie 2022

Gemeni

Sănătatea este deficitară, așa încât, pe cât posibil, dozează-ți eforturile. Profită de aceste momente și reorganizează-ți planurile de viață. Pe căi neobișnuite îți vin informații deosbite, care te ajută să descoperi soluții bune pentru diverse chestiuni personale. Bine este să pui ordine și disciplină în relații și să renunți la proiectele care s-au dovedit neprofitabile.

ADVERTISING

Rac

Aspectele astrale te vor impulsiona să-ți revizuiești segmentul prietenilor, al protectorilor profesionali și al admiratorilor. Sunt momente bune de a te desprinde de persoanele false, profitoare, care te-au împiedicat mult și bine de un an de zile încoace. Fii vigilent și renunţă fără menajamente atât la relații, cât și la situațiile nepotrivite.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Leu

Este o zi importantă în plan profesional. Practic, se închide un capitol început vara trecută. Probabil că din cauza unor chestiuni de familie vei fi nevoit ca de acum încolo să acorzi mai mult timp și efort membrilor familiei. Recomandabil este să găsești un echilibru între treburile gospodărești și îndatoririle socio-profesionale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Se finalizează o etapă importantă în planul relațiilor cu anturajul apropiat. În primul rând, este vorba despre cunoscuții din străinătate. Din cauza ultimelor evenimente petrecute alături de apropiați, îți vei schimbă impresiile despre aceștia. Există multă tensiune mentală și de aici apare riscul unor erori de judecată. Liniștește-te și așteaptă câteva zile pentru a lua decizii.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 ianuarie

Balanță

Ziua îți aduce informații prețioase legate de planul financiar. Este vorba despre încheierea unei etape de câștig de la și prin alții. Poți primi o sumă de bani restantă, se pot lămuri demersuri specifice unor tranzacții bancare, partaje, moșteniri. Totuși, rezervă-ți momente ca să analizezi lucrurile dincolo de aparențe.

ADVERTISING

Scorpion

În plan relațional se conturează schimbarea termenilor și condițiilor de desfășurare a unor colaborări sau chiar a relației cu partenerul de viață. Este bine să-și alcatuiesti alte planuri de viață, să renunți la situațiile și partenerii sau colaboratorii nepotriviți. Ferește-te de a spune altora ce intenții ai. Spre seară, relaxează-te la un salon de întreținere corporală.

Oracolscop 10 - 16 ianuarie 2022

Săgetător

Sănătatea este deficitară, în special evidențiindu-se afecțiunile vechi. Ferește-te de eforturi și îngrijește-te mai mult. Evită pe cât posibil astăzi consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. La serviciu pot apărea conflicte care se vor solda cu destrămarea unor relații sau cu abandonul sarcinilor de lucru. Prudență, calm și discernământ!

Capricorn

Multe răsturnări de situație se pot petrece astăzi în plan amoros. O relație de iubire se va reconfigura sau se termină pur și simplu. Deocamdată ești implicat mai mult în relațiile cu prietenii, fapt care atrage răceală afectivă și distanțarea față de persoana iubita sau copii. Fii prudent, deoarece fisurile apărute acum în relațiile cu cei dragi se vor permanentiza.

Vărsător

Se deschide o nouă etapă profesională. Este dificil să te desprinzi de familie, de evenimentele petrecute în ultima vreme alături de cei dragi, însă datoria socio-profesională te cheamă. Emoțiile sunt puternice, subiectivismul accentuat, așa încât astăzi fii discret și ferește-te să iei decizii sau să vorbești prea mult.

Pești

Stările tale de spirit sunt controversate, creându-ți multă confuzie mentală și erori de judecată. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, așa încât rezumă-te la discuții simple. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura începând de astăzi. Este bine să te orientezi spre alte tipologii de oameni, alături de care să te simți confortabil.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇