Horoscop zilnic: 13 aprilie

Horoscop zilnic: 13 aprilie

Berbec

Pentru tine, ziua de astăzi aduce o nevoie acută de afirmare profesională. În acest context, poți veni cu niște propuneri curajoase, dar fii atent ai tendința fii destul de agresiv și rigid. Tendința de a-ți manipula colegii ar trebui, de asemenea, temperată. Dupăamiaza, ai tendința dramatizezi un gest nepotrivit al partenerului. Fii tolerant și concesiv. Nu e momentul discuțiilor în contradictoriu.

Taur

O zi destul de dificilă la locul de muncă. Este posibil primești niste vești  nu tocmai grozave, legate de schimbarea unor reguli de ordine interioară. De asemenea, este posibil te trezești cu sarcini noi pe cap, iar asta nu îți place deloc. Încearcă fii mai flexibil și rezistă tentației de a te răzbuna pe colegi. Sănătatea necesită mai multă atenție.

Gemeni

O zi bună, în care ai mai multă energie și poftă de viață. îți este stimulată nevoia de afecțiune, prin urmare ești tentat le pretinzi celorlalți, dar mai ales persoanei iubite, toată atenția. Nevoia de socializare este și ea stimulată, așa vei căuta locurile cu multă lume, unde ai posibilitatea conversezi și îți expui calitățile. Speculațiile financiare ar trebui evitate.

Oracolscop 11 – 17 aprilie 2022

ADVERTISING

Rac

Astăzi probabil îți vei concentra atenția mai mult asupra familiei și responsabilităților casnice. O problemă apărută în plan profesional nu-ți pace și este posibil fii mai introvertit și abătut. Cei dragi  te pot ajuta depășești acest moment, dacă le permiți. Oricum această problemă se va rezolva în curând, cu condiția ai răbdare.

Leu

Este posibil te confrunți cu o problemă legată de un act oficial. Fie s-a strecurat o greșeală în redactarea unui astfel de document, fie întâmpini dificultăți în obținerea lui, fie apar niste neclarități de natură juridică. În orice caz, e bine abordezi problema cu calm. Soluții există, doar nu le vezi acum. Călătoriile întreprinse astăzi pot fi însoțite de încurcături, așa ar fi mai bine le amâni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Tema centrală a acestei zile este reprezentată de segmentul financiar. Ai sentimentul instabilității, ești nemulțumit de modul în care ești remunerat sau, pur și simplu, faci o investiție pripită pe care o regreți. Nu este exclus te gândești la o schimbare de loc de muncă, mai ales dacă ai primit deja o propunere. În orice caz, bugetul ar trebui conservat.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Balanță

Astăzi ar fi bine faci apel la diplomația ta proverbială pentru a evita eventualele conflicte cu cei din jur. Ai stări de spirit schimbătoare, ești destul de irascibil și tinzi -ți proiectezi nemulțumirile asupra celor dragi. Ar fi bine te concentrezi asupra unui proiect creativ care ți-ar putea aduce un succes de proporții.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi comunicarea cu cei din jur poate fi dificilă. Fie ești destul de închis și suspicios, fie nu reușeșți să te faci înțeles. Din acest motiv, relațiile cu colegii de serviciu pot fi destul de tensionate. Pot apărea și invidii, gelozii sau intrigi din partea unei femei. Sănătatea merită atenție deosebită. Câteva ore de relaxare ți-ar prinde foarte bine.

Horoscopul lunii aprilie 2022

Săgetător

Reușești -ți păstrezi buna dispoziție și tonusul excelent. Ai o atitudine pozitivă care te ajută ieși din orice situație. Totuși, uneori tinzi  invadezi spațiul intim al celor din jur, prin gesturile tale demonstrative și manifestările zgomotoase. În ce privește domeniul financiar, ar fi bine te abții de la cheltuieli, investiții sau speculații.

Capricorn

Astăzi poți fi destul de rigid și dominator. Tinzi -ți impui punctul de vedere cu orice preț și dai directive tuturor. Această atitudine poate stârni reacții ostile din partea familiei sau colegilor.

Pe de altă parte, dacă aștepți o schimbare în plan profesional, iar aceasta întârzie, poți fi tentat apelezi la metode nu tocmai ortodoxe, pentru a-ți atinge scopurile. Mai bine așteaptă până mâine. Totul va deveni clar.

Vărsător

O zi în care poți întâlni obstacole, în ce privește încheierea unor acorduri, semnarea unor documente oficiale sau definitivarea unui contract. Călătoriile pot fi însoțite de evenimente neplăcute, așa fii prudent sau amână-le. Examenele și interviurile sunt de bun augur, cu condiția te concentrezi și fii cât mai concis.

Dacă vrei rezultate, renunță la scuze și povești!

Pești

Astăzi ar fi bine  -ți conservi resursele materiale. Poți fi tentat scoți din buzunar o sumă mare de bani, pentru a ajuta un prieten aflat în impas. Însă, ulterior, această decizie s-ar putea dovedi neinspirată, așa gândește-te bine  înainte faci acest gest. Atenție și la cheltuielile inutile sau investițiile impulsive.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇