Horoscop zilnic: 11 ianuarie

Horoscop zilnic: 11 ianuarie

Berbec

Tentația cumpărăturilor este astăzi la cote înalte. Pe de o parte, dai bani, pe de alta, ai toate șansele să îți vină alții. Totuși, fii prudent, nu te hazarda la cheltuieli nefondate și mai ales evită gândurile legate de afaceri sau investiții.

Dozează-ți eforturile pentru că organismul tău este destul de solicitat, iar nivelul energiei vitale fluctuează. Spre seară delectează-ți sufletul cu o carte bună sau cu o plimbare în aer liber.

Taur

Astăzi dai dovadă de mult elan în a-ți rezolva treburile. Ceilalți te vor privi ca pe un exemplu demn de urmat, așa încât fii prudent și prezintă-te cum se cuvine.

Pe de altă parte, ar trebui să fii mai atent la nevoile sufletului tău și să îți acorzi mai des momente de relaxare. După-amiază mergi în vizită la prieteni, plimbă-te prin magazine sau organizează o cină surpriză pentru cei dragi. Atenție la sănătate!

Gemeni

Ar trebui dedicată ziua de astăzi doar odihnei, plimbărilor în aer liber sau meditațiilor în locuri sfinte. Continuă periplul în ungherele sufletului tău și vei descoperi talente deosebite pe care nu le-ai pus în valoare până acum. Sunt momente excelente de a-ți scoate la iveală toate fricile și de a le anihila.

De reținut că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și de aici întregul organism are de suferit. Folosește doar remedii naturiste.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

ADVERTISING

Rac

O zi în care prietenii sau protectorii te înconjoară cu mult drag. Chiar dacă se ivesc și discuții contradictorii, ascultă mai întâi ce au de spus ceilalți și apoi rosteşte-ți punctele de vedere. Totuși, printre cuvinte vei găsi informații interesante legate de posibilitățile tale de dezvoltare personală și profesională.

Spre seară detașează-te de forfota cotidiană și bucură-te de prezența celor dragi. Fii atent la partenerul de viață și la colaboratori. Primește cu inima deschisă tot ce vine de la aceștia, pentru că sunt experiențe de viață unice și de mare folos.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Leu

Bine ar fi să discuți în cursul zilei de astăzi cu un șef de la serviciu. Ordonează-ți ideile, alege cuvinte puține, dar concise și prezintă-ți punctele de vedere legate de îmbunătățirea prestației tale profesionale. Există posibilitatea de a nu fi luat în seamă, dar treci peste asta și continuă-ți demersurile propuse.

Evită temerile legate de statutul tău social sau de imaginea ta în ochii celorlalți. La urma urmei, cum te consideri, vezi sau tratezi tu pe tine, așa te vor considera, vedea sau trata și ceilalți.

ADVERTISING

Fecioară

Dacă în prima parte a zilei astrele îți recomandă să te ocupi de treburile cotidiene, în a doua parte, bine ar fi să uiți capitolul muncă. Alcătuiește-ți un program de vizite la muzee, galerii de artă sau gândește-te la îmbogățirea bagajului de cunoștinte prin studiul culturilor altor țări.

Veștile din străinătate nu prea sunt pe placul tău, dar nu lua în seama chiar tot ce auzi. Fii prudent la sănătate și alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

Balanță

Astăzi e musai să rezolvi achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau demersurilor financiare legate de credite. Primești susținere astrală în acest sens, așa încât te vei descurca foarte bine. Discordia iți păzește atent sectorul finanțelor comune cu alții. Fii foarte atent la acest capitol și verifică pe îndelete orice document, dar mai ales situația bugetului de venituri și cheltuieli. Mută-ți gândurile de la afaceri sau investiții și încearcă să faci economii fară știrea celor din jur.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este excelentă pentru a contiua discuțiile sau demersurile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Verifică pe îndelete mersul proiectelor în care ești implicat sau caută altele noi care să te ajute să te dezvolți atât din punct de vedere personal, cât și social.

Totuși, fii prudent cu partenerul de viață, deoarece se pot isca foarte ușor discuții contradictorii. Ți se poate reproșa faptul că ești prea implicat în problemele altora în detrimentul celor de acasă.

Săgetător

O zi cu multă treabă la serviciu. Ești destul de nemulțumit de colegi și de munca pe care o desfășori, însă caută să privești doar partea frumoasa a lucrurilor. Îți vin și bani, de aceea, depune eforturi serioase pentru a-ți îndeplini sarcinile și datoriile de la locul de muncă.

Astrele te sfătuiesc să fii foarte prudent la sănătate. Implicarea excesivă în activitățile cotidiene și nemulțumirile interioare te pot obosi. Alternează orele de muncă cu cele de relaxare.

Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2022

Capricorn

Gândurile tale zboară astăzi la distracții și aventuri. Cei din jur nu îți împărtășesc cheful de glume, de aceea, temperează-le. Se pot isca ușor discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Cel mai indicat ar fi să te ocupi de un hobby și să te ferești de provocările celorlalți.

Astrele te îndeamnă să îți folosești din plin creativitatea, astfel încât după-amiază adună-i pe cei dragi la o serată amuzantă.

Vărsător

Mai poți lămuri astăzi diverse chestiuni ce privesc familia, neamul din care provii sau patrimoniul. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar cu puțin efort și mai ales cu umor vei reuși să depășești momentele delicate. Evită temerile legate de casă sau rude, deoarece ceea ce pare acum neplăcut sau alarmant se va dovedi mai târziu contrariul.

Te poți gândi la schimbarea locuinței, la achiziționarea unor bunuri sau, funcție de caz, la vizitarea locurilor natale. Fii mai îngăduitor cu cei dragi.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 ianuarie

Pești

Ziua îți poate aduce întâlniri și dialoguri interesante cu prietenii sau cu rudele. O discuție mai veche cu cineva apropiat poate continua într-o dinamică greu de estimat sau controlat. Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de studiu necesare în domeniul profesional în care activezi.

După-amiază se întrezărește o vizită sau o plimbare în aer liber. Profită de susținerea astrelor de a lua contact cu ceilalți și de a te plimba.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇