Horoscop zilnic: 11 februarie

Horoscop zilnic: 11 februarie

Berbec

Este bine să iei aminte la dialogurile pe care le vei avea astăzi cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activezi. La prima vedere te poți îngrijora de cele auzite. Însă la o a două vedere ai să constați că de fapt ți se oferă gratis soluții, idei și ocazii deosebite de a-ți rezolva diverse chestiuni personale care trenează demult.

Lasă deoparte tendința de a riposta imediat la concepții diferite de ale tale.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Taur

Să te ocupi și de îndatoririle gospodăreșți și de cele profesionale astăzi înseamnă să depui prea mult efort fizic și mental.

În primul rând, în ambele segmente de viață va trebui să cheltuieșți sume considerabile de bani. Bine este să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu, mai ales că șefii te urmăresc îndeaproape. Sunt posibile discuții aprinse și cu unii colegi, pe seama faptului că te preocupi mai mult de interesele tale personale.

Horoscopul lunii februarie 2021

Gemeni

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiezi de susținerea celor dragi, indiferent de ce anume intenționezi să faci.

Totuși, selectează prioritățile și evită asumarea unor responsabilități care te-ar solicita prea mult. În a două parte a zilei vizionează un film bun, o piesă de teatru sau lecturează o carte filozofică.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Rac

Importantă zi pentru organizarea bugetului de venituri și cheltuieli. În primul rând, este bine să pui la punct cheltuielile comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional.

Există și varianta să primești bani dintr-o colaborare sau măcar veșți bune vizavi de creșterea veniturlor tale. Totuși, este vorba mai mult despre rezolvarea unor cheltuieli mărunte, pe facturi, taxe restante și cumpărături necesare traiului cotidian.

Horoscopul anului 2021

Leu

Este o zi importantă la capitolul relații parteneriale. Se deschide un nou capitol, de mare anvergură, cu efecte pe termen lung. Posibil să-ți fie dificil să relaționezi cu partenerul de viață sau colaboratorii, de aceea, mai mult ascultă și observă ce se petrece în jurul tău.

Este vremea marilor schimbări în ceea ce privește raporarea ta la lumea înconjurătoare și la ceilalți, în general.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu sau, dacă ești acasă, treburile gospodăreșți restante. Canalizează-ți eforturile spre priorități și la nevoie cere ajutorul celorlalți.

Energia vitală este fluctuantă și astfel este ceva mai dificil să faci totul de unul singur. A doua parte a zilei îți aduce activități și discuții importante cu partenerul de viață sau colaboratorii din domeniul profesional. Noutăți deosebite în plan profesional.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Balanță

Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi te urmărește întreaga zi. Momentele plăcute, cele mai puțin plăcute îți vor modifica starea de spirit, fapt ușor de observat mai ales în anturajul profesional.

Este bine să-ți controlezi reacțiile, pentru că rișți să-ți iroseșți energia și eforturile în situații frivole. Ziua îți aduce multe îndatoriri de făcut, așa încât pune-te pe treabă. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag și de încredere.

VENUS în Vărsător (1 – 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

ADVERTISING

Scorpion

Ocupă-te de casă și familie. Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodăreșți împreună cu membrii familiei, pentru a alcătui planuri de îmbunătățire a spațiului de locuit sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale deosebite.

Valorifica-ți cu încredere ideile, prezintă-le celorlalți și fii convins că vei obține sprijinul și aplauzele lor. Spre seară, surprinde-ți anturajul cu o masă festivă pe gustul tuturor. Noutăți familiale și domestice.

Săgetător

Este o zi bună pentru activități care presupun efort intelectual prelungit și relații cu ceilalți. Mai ales te vor cauta persoanele din anturajul personal. Unii îți vor cere sfaturi, alții vor dori să colaboreze cu tine în plan profesional.

Noutăți relaționale! În orice situație te-ai afla, fii prudent și dozează-ți eforturile. Există riscul suprasolicitarii mentale și de aici mai departe pot apărea tensiuni în relații. În a doua parte a zilei, rezervă momente pentru a hoinări într-un parc.

Capricorn

Se conturează cheltuieli, atât pentru mofturile tale personale, cât și pentru cele necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, este posibil să îți crească veniturile, fie primind cadouri, sponsorizări neașteptate, fie plata eforturilor depuse în câmpul muncii apare la orizont.

Noutăți financiare de mare anvergură! Cheltuiește atât cât ai nevoie, deoarece există riscul să rămâi lefter. În culisele locului de muncă sunt rumori vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile.

Vărsător

Starea ta de spirit este oscilantă, dar tu te simți bine așa. În schimb, ceilalți ar putea fi descumpăniți de felul tău de a fi și de a reacționa la cel mai mic impuls exterior. Este bine să-ți controlezi reacțiile, mai ales dacă ai de-a face cu persoanele din anturajul profesional.

Unii te pot înțelege greșit și pot reacționa față de tine în consecință. Detașează-te de tumultul cotidian și canalizează-ți eforturile spre propriile tale treburi personale.

Pești

Cu toate că de câteva zile ești actorul principal mai ales la serviciu, astăzi se pare că ai nevoie de liniște și contact cu natura. Organizează-ți timpul și treburile, astfel încât să te ocupi de treburi ușoare, fără prea multă legătură cu ceilalți.

Gândește-te și la a-ți schimba unele planuri sau scopuri care s-au dovedit de neatins. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât o dietă, un somn bun și o plimbare în aer liber sunt binevenite.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇