Horoscop zilnic: 1 aprilie

Horoscop zilnic: 1 aprilie

Berbec

Astăzi semnul tău zodiacal este gazdă unui aspect frumos (Luna Nouă), care te înzestrează cu inițiativa și inspirație. Nu este exclus să-ți vină o idee genială, în ce privește o afacere sau un proiect. Oricum începi să te gândești serios la o schimbare, o înnoire în domeniul profesional.

Totuși, încearcă să păstrezi proporțiile. Vanitatea și dorința de putere pot naște reacții adverse la locul de muncă. Fii receptiv la sfaturile sau informațiile primite de la un prieten sau o cunoștință.

Luna nouă in Berbec, 1 aprilie 2022. Se dă trezirea!

Taur

Astăzi poți întra în posesia unor informații valoroase sau poți strânge date importante. Este o zi recomandată pentru astfel de demersuri, dar și pentru introspecție și autoanaliză. Ai putea descoperi lucruri uimitoare despre tine, care te vor conduce la răspunsuri pe care le-ai căutat multă vreme.

Respectiv poți afla, de exemplu, din ce motiv nu a mers un anume proiect sau ce e necesar să faci de acum încolo, pentru a-ți realiza un obiectiv. Suprasolicitarea ar trebui evitată. Sănătatea are nevoie de atenție sporită.

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie

Gemeni

O zi frumoasă, în care poți pune la cale un proiect îndrăzneț sau măcar participi la niște discuții, cu oameni dispuși să te sprijine. Este un moment valoros, mai ales dacă e vorba despre o idee mai veche, legată de implementarea unei strategii noi, într-o afacere.

Nu mai puțin important este și faptul că astăzi te poți integra într-un colectiv nou, într-un club ori o asociație. Practic, este vorba despre lărgirea ariei de cunoștințe și relații. Participarea la un eveniment, o recepție sau o petrecere este foarte posibilă și chiar indicată.

ADVERTISING

Rac

Luna Nouă în Berbec, plasată în zona carierei, îți oferă șansa extraordinară de a începe un proiect profesional sau o afacere inedită. Chiar dacă nu se concretizează astăzi, măcar  te gândești la asta, vorbeșți cu oamenii potriviți sau construieșți un plan de atac. Oricum, ai încredere în intuiția ta și ai curajul să-ți asumi schimbarea, chiar dacă în acest moment nu ai nicio garanție că va ieși bine.

Poate fi o oportunitate unică și e păcat să treci pe lângă ea. Așadar, fii atent cine și ce pont îți vinde, dar mai ales pune-ți creativitatea la treabă.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2022: Multe ne vor lua prin surprindere

Leu

Luna Nouă în Berbec te poate motiva și poate marca începutul unei perioade de mari schimbări, în sfera credințelor și principiilor. Poți face demersuri în sensul evoluției spirituale și/sau profesionale, în contextul unei noi viziuni asupra vieții.

Este posibil să alegi să participi la un curs, să te înscrii la o facultate nouă sau la un masterat ori, pur și simplu, să te documentezi și să te informezi pe cont propriu. În acest context, nu este exclus să te gândești la o reprofilare profesională.

Pe de altă parte, poate fi vorba și despre demararea unor demersuri juridice (poate înființarea unei firme). De preferat este ca, în oricare din situații, să ai curajul de a materializa ideile, indiferent de temerile pe care le ai.

ADVERTISING

Fecioara

Luna Nouă plasată în zona banilor altora și a transformărilor personale profunde poate activa în interiorul tău nevoia de a schimba atitudinea față de bani, dar mai ales de a reconfigura regulile de funcționare într-un parteneriat de afaceri, astfel încât să ai mai multe beneficii.

Atenție însă la tendința de a obține controlul cu orice preț și de a-i manipula pe ceilalți. Această tendința poate fi valabilă și pentru relația de iubire.

De asemenea, este o zi în care poți relua niște demersuri, pentru obținerea unui credit bancar, a unui împrumut sau a unei sponsorizări/finanțări.

Balanță

Luna Nouă plasată exact în zodia "de peste drum" activează zona parteneriatelor, asocierilor, relațiilor oficiale. Se poate spune că acest aspect  "îți forțează oarecum mâna", să faci ordine în relațiile tale. Este momentul înlăturării relațiilor "toxice", în care nu te mai simți confortabil și începerea unora noi.

Există însă și varianta păstrării unor relații, dar într-o cu totul altă formă. Spre exemplu, dacă în relația cu partenerul de viață au existat tot felul de tensiuni și nemulțumiri, acum poți tranșa lucrurile. Ai ocazia de a reformula această relație și de a stabili noi coordonate de conviețuire. Sigur că acest proces poate fi dureros pe alocuri, mai ales că te obligă să fii sincer cu tine și să-ți recunoști greșelile.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, Luna Nouă de astăzi se situează pe zona sănătății, a locului de muncă și preocupărilor cotidiene. Așadar, este posibil să te gândești foarte serios să faci o schimbare în privința serviciului. Fie să îl schimbi cu totul și să faci altceva de aici înainte (mai ales dacă e o intenție mai veche, nematerializata), fie să schimbi departamentul sau să te implici într-un proiect nou, fie, pur și simplu, să îți schimbi atitudinea față de colegi/subalterni, față de modul în care îți desfășori activitatea.

Oricum ai idei inovatoare, care merită tot efortul necesar, pentru a fi puse în aplicare. Deciziile de schimbare pot viza și aspectul sănătății, în sensul renunțării la unele obiceiuri alimentare.

Oracolscop 28 martie – 3 aprilie

Săgetător

În cazul tău, Luna Nouă se situează într-un sector foarte frumos al cercului zodiacal, acela al creativității, expresiei de sine, bucuriei de viață, iubirii. Prin urmare, această zi îți poate deschide apetitul pentru o nouă relație de iubire, dar și pentru distracție și aventură. Cu siguranță este o zi excelentă pentru a lăsa liberă creativitatea, pentru a relua un proiect pe care l-ai gândit mai demult sau chiar pentru a relua o relație amoroasă.

Recomandarea astrologului: deschide-ți inima, urmează-ți intuiția, manifestă-te cum simți, fără a-ți face griji că ai putea fi judecat. Activitățile costisitoare, precum și speculațiile financiare, sunt contraindicate.

Capricorn

Pentru tine, ziua de astăzi poate fi extrem de confruntanta, în principal din punct de vedere psihic. Asta pentru că ești nevoit să înfrunți și să recunoști o parte din inhibițiile, blocajele, limitele tale. Poate fi o stare destul de inconfortabilă și incomodă, dar în egală măsură valoroasă. Pentru că astfel poți înlătura multe dintre aceste blocaje.

Poate fi vorba și despre o schimbare, de fapt, despre o teamă de schimbare, care ar putea însemna pierderea siguranței, în ce privește locuința, familia, căminul. În acest context, pot exista discuții cu cei dragi, legate de nemulțumirile, dar și de așteptările tale. Evită să-ți verși frustrările asupra membrilor familiei și, mai ales, renunţă la a despica firul în patru. Ți-ar prinde foarte bine să-ți dedici câteva momente de intimitate și singurătate.

Firescul de a fi om

Vărsător

O zi în care îți poți revizui atitudinea față de cei din jur, dar în special față de colegi, amici și rude (frați/surori). De asemenea, poți realiza unde ai greșit într-o relație cu cineva apropiat și ai ocazia acum să îndrepți acea greșeală. E bine ca astăzi să fii atent și receptiv la informațiile care-ți ajung la urechi, pentru că unele dintre ele pot fi cu adevărat valoroase.

Dacă ți-ai planificat o întâlnire de afaceri, o negociere sau un examen, e bine să tratezi cu seriozitate acest tip de activități, pentru că îți pot marca existența pentru o perioada de timp îndelungată (ani buni). Luna Nouă de astăzi îți poate crește gustul pentru studiu și pentru călătorii. S-ar putea chiar să-ți faci niște promisiuni sau planuri, în acest sens.

Pești

În ce te privește, Luna Nouă se plasează pe zona banilor obținuți din muncă proprie și a administrării resurselor, mai ales materiale. Cu siguranță, acest aspect va aduce schimbări esențiale, dacă nu în buget, măcar în atitudinea față de bani. Îți dorești să devii mai eficient și chiar să inventezi noi metode și mijloace, prin care să câștigi mai mulți bani.

Poate că aceste idei nu se vor materializa astăzi, dar cu răbdare și persistență se vor materializa în câteva săptămâni. Atenție cui împrumuți bani! Este posibil ca un prieten de calitate îndoielnică să-ți ceară o suma de bani împrumut sau să te manipuleze, pentru a obține un serviciu de la tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇