Horoscop de weekend: 22 - 23 ianuarie

Horoscop de weekend: 22 - 23 ianuarie

Berbec

Sănătatea este tema principală a acestui final de săptămână. Se recomandă prudență și odihnă. Tendința de a te ocupa de treburile de rutină, fie acasă, fie la serviciu este accentuată. Rezumă-te la prioritățile ușoare și la nevoie, cere sprijinul celorlalți. Și în sfera muncii pot interveni neplăceri din partea unor colegi. Ferește-te de prieteni!

Taur

Capitolul sentimental îți răscolește sufletul. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, reușești cu greu să le înțelegi, dar și să le accepți, filozofia de viață. Traversezi o perioadă tensionată în acest segment de viață. Detașează-te, evită să te implici emoțional în treburile celor dragi, însă la nevoie ajută-i atât cât trebuie.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Gemeni

Îți sunt favorizate treburile domestice. Membrii familiei însă, îți pot schimba planurile de a te ocupa de casă și nevoile ei, pentru a-ți orienta eforturile spre nevoile lor personale. Fiecare vede lucrurile în felul său și astfel ușor se pot isca discuții aprinse. Ascultă și ce vor ceilalți, apoi aranjează-ți programul astfel încât să împaci pe toată lumea.

ADVERTISING

Rac

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, pentru că în aceste zile este dificil să îți aduni gândurile și să comunici corect. Astfel apare riscul de a spune și ce nu trebuie sau chiar să te bâlbâi, dacă vorbești mai multor persoane odată. Sunt momente bune pentru a a asculta mai mult și a observa situațiile dincolo de aparențe.

Leu

Posibil să apară neplăceri bănești, fie din cauza partenerului de viață, fie din cauza colaborărilor în care ești implicat. La prima vedere dispui de puțini bani. Însă, la o a doua vedere, dacă trebuie să faci vreo plată sau să cheltuiești sume importante de bani pentru nevoile celor dragi, ca prin minune apar și banii necesari. Ai încredere că Universul îți oferă tot ce ai nevoie.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

ADVERTISING

Fecioară

Sunt zile în care ar trebui să te ocupi mai mult de tine. Alcătuiește-ți planuri de viitor, debarasează-te de persoanele și situațiile nepotrivite și răsfață-ți simțurile, plimbându-te prin locurile preferate. Evită munca în exces! Sănătatea este vulnerabilă, așa încât adoptă o dietă, hidratează-te suficient și la nevoie cere sfatul unor specialiști în sănătate.

Balanță

Zilele acesea sunt potrivite odihnei, meditației, reorganizării mentale și sufletești. Posibil să se accentueze unele afecțiuni, mai ales cele care vizează sistemul renal și digestiv. Sunt momente pasagere, așa încât dacă te îngrijești corespunzător și îți dozezi eforturile, totul va trece fără probleme. Compania celor dragi îți aduce multă pace, linisite și idei bune.

Oracolscop 17 – 23 ianuarie

ADVERTISING

Scorpion

Se vor accentua tensiunile sufletești. Discutând cu prietenii sau sfătuitorii vei afla informații bune legate de membrii familiei și despre cum să îți rezolvi anumite chestiuni domestice. Însă, numai tu ești acela care poate vedea clar ceea ce se petrece acasă, în sânul familiei. Recomadabil este să ții cont de părerile și îndemnurile celorlalți, dar ține cont și de vocea ta interioară.

Săgetător

Imaginea ta în ochii celorlalți se poate schimba radical în aceste zile. Asta se datorează fie unei discuții avute ori în mediul familial, ori în cel profesional, fie din cauza unei judecăți nefondate pe care ai emis-o față de cineva din anturajul apropiat. Se recomandă prudență, deoarece riscul că să îți pierzi și poziția socială și aprecierea celorlalți este mare.

Capricorn

Gândurile îți sunt atrase de călătoriile în străinătate și de relaționarea cu persoanele aflate în alte țări. Este bine să eviți alcătuirea planurilor în acest sens, pentru că mentalul îți este umbrit, riscând astfel să iei decizii greșite. Relaxează-ți sufletul cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau discutând cu o persoană erudită despre lume și viață.

MESAJUL ÎNGERILOR pentru ANUL 2022

Vărsător

Sunt posibile neplăceri legate de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Probabil din cauza unor plăti restante sau faptului că ești nevoit să cheltuiești mai mult din veniturile tale, tensiunile sufletești sunt accentuate. Selectează prioritățile și stai de vorbă cu ceilalți, legat de subiectul cheltuieli comune. Lucrurile se vor aranja favorabil.

Pești

Relațiile parteneriale îți dezvăluie amănunte, vizavi de mersul lucrurilor fie într-o colaborare, fie acasă cu partenerul de viață, care au stat multă vreme ascunse de ochii tai. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta să deslusești corect ceea ce se petrece în acest segment de viață. Ar fi bine să te desprinzi rapid de persoanele și situațiile care îți displac.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇